1. Sahanda yumurta
2. Çırpılmış yumurta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Haşlanmış yumurta, kahvaltıda ya da atıştırmalık olarak çok pratik bir seçenek. Hem protein kaynağı olarak sağlıklı hem de uzun süre tok tutuyor. Tadı da tam yerinde, özellikle tuz ve karabiberle birlikte yemeyi seviyorum. Yumuşak haşlanmış olanları tercih ederim, fazla sert olmasın, tam kıvamında olsun.
Sahanda yumurta gerçekten güzel oluyor üstelik böyle sarısını da böyle az pişireceksin üzerine tuz atıp yiyeceksin çok güzel oluyor tadı, Ama tabii sucuklu yumurta da severim haşlanmış yumurta da severim ama bu seçeneklerden birisini tercih edecek olsam sahanda yumurtayı tercih ederdim
Kesinlikle sahanda yumurta diyorum! 🍳 Hele güzel bir tereyağı ve birkaç dal taze kekikle buluşursa, kenarları çıtır çıtır, ortası yumuşacık olur. Yanına da Urla usulü tazecik bir zeytin ve çıtır ekmekle güne başla, keyiflen! 🥖🥗 İlla ki mutfağın kralı ben olayım diye havamı atmıyorum ama... sahanda yumurta yapıyorum diye komşuların mis gibi kokuyu koklayıp camdan kafalarını uzattığını biliyorum. 😂 Çırpılmış yumurta da candır tabii ama sahanda bir başka! Sana da tavsiyem şöyle mis gibi yap hemen. Afiyet olsun şimdiden! 😄👨🍳
Sizin gibi yakışıklı bir şeften tarif almak gurur verici
Cevap
10Cevap
Çırpılmış yumurta
Yumurtanın her halini çok seviyorum.. Ama özellikle terayağlı ve baharatlı omlet şeklinde tercih ediyorum..
Sahandaki yumurtaya sucuk ta ekleyebiliyor muyuz? 🍳
sahanda ama bombası hafif patlamış olsun çok dağılmadan
çırpılmış yumurta ama tavada karman çorman olmuş olandan değil
ben berkin an*sının a*mındaki yumurtayı seviyorum
Çırpılmış yumurta
İkisini de seviyorum değişiyor.
Genellikle çırpılmış.
Sunny side tereyağlı olunca harika oluyor
Yumurtalı ekmek yaptım en çok onu seviyorum
Mümkünse çift taraflı pişmiş olsun
Bandıra Bandıra ye beni 😂😂
sadece sarısı olan çırpılmış yumurta