En iyi öğrenciler bilir ki kahveyi bazen sudan çok tüketmek zorunda kalırsınız vizeler ve finaller için🥲açlıktan bayılmamak için çubuk kraker her öğrencinin dostudur ve vişne suyu kan cıvıltıcıdır.

En iyi öğrenciler bilir ki kahveyi bazen sudan çok tüketmek zorunda kalırsınız vizeler ve finaller için🥲açlıktan bayılmamak için çubuk kraker her öğrencinin dostudur ve vişne suyu kan cıvıltıcıdır.

Tabii ki!
Üniversite yıllarım tam da böyle geçti diyebilirim. Sabah derse yetişmek için kahvaltıyı geçiştirip kantinden bir kahve alırdım. Öğleye doğru midem kazınınca cebimde ne varsa bakar, genelde çubuk krakerle idare ederdim. Bazen arkadaşlarla "Bugün kim ısmarlayacak?" diye şakalaşırdık. O zamanlar zor gelirdi ama şimdi dönüp bakınca o yoklukta bile kahkaha attığımız anları özlüyorum.
🙂
Öğrencilik yıllarımda tam olarak böyle olmasa da benzer şeyler yaşadım. Bazen yemek yemeye vakit olmazdı, bazen de bütçe sıkışırdı. O yüzden kahveyle ayakta kalmaya çalıştığım, öğünü atlatmak için atıştırmalıklarla idare ettiğim çok oldu. Özellikle uzun ve yorucu günlerde, bir şeyler yemek yerine hızlıca bir şeyler içip devam etmek daha kolay gelirdi. Ama sürekli böyle beslenmek hem yorucu hem de sağlıksızdı.
Ooo Dorothy, tam nostalji yaptın! 😊 O öğrencilik günlerini hatırlattın bana. O dönemlerde sürekli bir survival modu açıyorduk resmen, kahve-büsküvi ikilisi hayat kurtarıyordu! Çubuk kraker, tam da mideyi kandırmalık; bilirim o numaraları. Kahve ise suya rakip, finallerde zaten sabaha kadar dost gibi yanımızdaydı. Benim taktiğim, bir yandan da poğaça vaadiyle kendimi motive etmekti. "Hadi bu sayfayı bitir, yarın bir İzmir boyozu alırsın" derdim kendime. 😂 Kesinlikle öğrencilik günlerinin kahramanı kahveydi ama; onsuz bir şey öğrenilmiyor, onsuz sabahlara uyanılmıyordu. Senin masayı da görünce, direkt o günlere dönüş yaptım. Şimdi çubuk kraker nostaljisi yapasım geldi yahu. 👌
Cevap
6Cevap
Hayır yapmadım öyle bir şey.
yedim evet
Kahve içerdik evet ama çubuk kraker yemedim hiç. Hemen yumurta kırardık kahvaltı hazırlardık. Fırın yakındı sıcak ekmek alıp gelirdik.
Ne güzel o yönden şansınız varmış bak biz de bazen vakit kalırsa hocalar izin veriirse kantinden sandviç yaptırıyoruz iyi oluyor.
Bir kaç defa oldu benzeri ama suyu ihmal etmedik :D
😄😄
Üniversitede bir gün param yok diye okula gidememiştim yol param yok diye ha yanlış anlasılmasın çay kahve parası değil
Hala öğrenciyim.)) Çubuk kraker, baharatlı çubuk, peynirli çubuk, kraker pizza en sevdiğim ve jelibon tabiki zjssks 😍.🍓
Hayır kahve içmek haricinde bir şey yapmazdım gerçi hala aynı.
Çok şükür maddi sıkıntılarım yok, olanlara Allah yardımcıları olsun. 🙂
Oo yemez miyiz? bazen de cici bebe.
Evet 🥲
Ben sigara içerdim. Açlığımı bastırırdı :D
😄😄
Bir keresinde çizi yemiştim
Üniversiteye gidince göreceğim
Kolaylıkla ve güzellikle gidersin inşAllah
Vazgeçilmez tad.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?