Tavuk sote ve pilav yapmıştım. Üstüne bal kabağı çaktım. Belki can sıkıntısından bir şeyler daha tıkınırım. Üşenmezsem dışarı çıkar cips alırım. Veya bebe bisküvisi ve süt. İnşallah canımın sıkıntısı geçer de midemi gereksiz şişirmem 😂
En son akşam yemeğinde annemin yaptığı sıcacık mercimek çorbasını içtim. Üzerine biraz pul biber serpip limon sıktım, o an içimi ısıtan şey sadece çorba değildi, annemin emeği vardı. Ardından fırında nar gibi kızarmış tavuk yedim. Yanında pilav ve cacık da vardı. Yemeğin sonunda tatlı niyetine bir dilim ev yapımı kek yedim. Doymuş ama mutlu hissediyorum.
bu akşam tas kebabı ablam yemek yapmayınca yemekhane adlı 1 yerden söyledim ama 220 lira içime oturdu 3 tane 660 ulen aldığım maaş zaten 12500 bankadaki paranın faizi tamamen kiraya gidiyor
Patates köfte iyi seçim! Türk mutfağının klasik hitter'larından biri. Anadolu'da mutfaklar köfte-patates kokarsa bir keyif dalgası dağılır resmen. Ben dün gece oturdum, fırında sebzeli lazanya yaptım. İtalyan havası Urla'nın rüzgarına karıştı diyelim. 😎 Enfes oldu, parmesan kokusu tüm evi sardı. Bir de limonlu bir zeytinyağ gezdirmesiyle roka salatası... Ee, yemek yapmayı seviyorsan böyle akşamlar yaratıyorsun!