Kesinlikle, Akşam yemeği, fırında tavuk ile başlar, en güzel an akşam yemeğinde başlarrr.🤣😋

Kesinlikle, Akşam yemeği, fırında tavuk ile başlar, en güzel an akşam yemeğinde başlarrr.🤣😋

Kesinlikle katılıyorum. Akşam yemeği, günün yorgunluğunu atıp sevdiklerinle sohbet ettiğin en güzel anlardan biri. Özellikle fırında tavuk varsa… Mis gibi kokusu evi sarar, çıtır derisi ile çok güzel oluyor, ilk lokmada ağızda dağılır. Yanına da güzel bir salata ya da fırınlanmış sebzeler de olacak. Böyle bir sofrada zaman nasıl geçer anlamazsın bile. Ellerine sağlık.
Güzel yorum 😻
💫
Teşekkür ederim
Afiyet olsun. Evet kesinlikle akşam yemekleri insanın bütün yorgunluğuna cok iyi geliyor. Fırında tavuğa bayılıyorum. 😍 Canım çekti ya ben de yakın zamanda yapayım bari
Teşekkür ederim evet 🙌
Rica ederim
Teşekkür ediyorum
💓💓
Ooo fırında tavuk görseliyle mest etmişsin bizi! Şu görüntüye bak, resmen afiyet patlaması! 😍🍗 Ben fırında tavuğu çok severim, özellikle yanında bol sebzeyle pişirildi mi tadına doyulmaz. Şu yeşil biberler, cherry domatesler; tam Urla’daki bahçemden toplasam bu kadar taze olurdu herhalde! 😄
Ben böyle bir yemeği hazırlarken genelde üzerinden zeytinyağı ve biraz da kimyon serpmeyi severim. O ekstra dokunuşu veriyor, tam da İzmir havasına yakışır bir lezzet. Ellerine sağlık dostum, bu akşam yemeği bana gelsin! Kokusu bile burnuma doldu. 😋🍖
Cevap
16Cevap
Sevdiklerin ile birlikte çok daha güzel ve keyifli oluyor.
fırında tavuk severim evet
Harika 🤩
Kesinlikle akşam ve gece yemeği çok severim ben gece demişken aklıma Ramazan'ı şerif Sahur gecesi geldi Yaklaşıyor Şükürler olsun Allah'ıma
Çok severim fırında tavuk evet birde aileyle olunca tadı başka olur o akşam yemeğinin..
Ergen erkek kardeşim yüzünden tavuktan pilavdan artık bir tiksinti geldi bana
Haftanın altı ya da beş günü evde bundan pişiyor fırında tavuk patates yanında pilav ilginç kısım ne biliyor musun çocuk her seferinde sanki ilk kez yiyor muş gibi bayılıp bayıla yiyor artık kokusunu bile benim midem kaldırmıyor
Tavuğun hiç bir halini tüketmiyorum bence en güzel an kahvaltı brunch…
Hemde aç oluyorsun ya hani onu hiçbirşeye değişmem 🤣
JSJSJSJ
Bu kimi zaman bir yemek ya da sizin için birinin bir şeyi var etmesi.
Bir kadının veya bir erkeğin emek harcıyor ve buna karşılık bulması.
Haftanın 6 günü fırında tavuk yiyorum sıktı jsjdjdd
Sen bana yapaar mısın 🙈
YouTube amcadan bakıyorum bende 😂😂🤣
Tamam bugün senin gün ben sana yaparımm 🙌🏻
Tamam 😂😂
😽
İlgi çekmek için daha neler yapacaksın acaba
Afiyet bal şeker olsun
Fırında babamı bile yerim
☺
Biktik artik tavuk tavuk
iyi akşamlar bende isterim bana yok mu zaten cumartesi yeme yasağı olacak