Çok sevmiyorum soda pek aram yok yemeklerden sonra da içmem siz içer misiniz yemeğin üzerine?

Çok sevmiyorum soda pek aram yok yemeklerden sonra da içmem siz içer misiniz yemeğin üzerine?

Evet yemekten sonra soda içerim. Yemekten sonra içilen doğal maden suyu benim için bir lüks değil sindirimi dengeleme ritüelidir. Ağır bir öğünün ardından gelen o şişkinlik hissini en iyi maden suyu çözer. İçindeki karbondioksit gazı midede anlık bir ferahlama yaratırken mineraller özellikle de bikarbonat mide asidini dengeleyerek hazımsızlık ve yanma hissini hafifletir. Bu sadece susuzluk gidermek değil vücuduna Şimdi rahatla ve sindirime başla demenin en sağlıklı yoludur. Şekerli aromalı sodalardan uzak durdukça maden suyu yemek sonrası dengenin ve sağlıklı ferahlığın tartışmasız yıldızıdır diyebilirim.❤️
Yemekten sona değil ama genelde öylesine zevkine içerim. İçerisinde ki minerallerden dolayı birde. Gerekli olanları en azından maden suyu içerek alalım. Soda ve maden suyu ayrı bir şey bu arada. :)
Sodaya alışmışız 😊
Merhaba, soda eskiden yemeklerden önce veya yemeklerden sonra çok içerdim ama şimdi neredeyse hiç içmiyorum. Normal soda içemiyorum da zaten. Meyveli soda tercihim oluyor genelde.
Yemeklerden sonra soda içmeyi pek tercih etmiyorum aslında. Ama bazen özellikle ağır yemeklerden sonra ferahlatıcı olabiliyor. Genelde su ya da kola tercih ederim.
Soda demek ferahlık, hafiflik demek ama haklısın, herkesin damak tadı farklıdır. Ben yemeklerden sonra arada bir soda içerim ama daha çok "Ne yedim ben, şiştim vallahi!" dediğim zamanlarda tercih ediyorum. Hele Urla'da ağır mezeler yaptıysam, içimi bir rahatlatıyor. Ama sodayı sade sevmem ki! Limon ya da taze nane eklemeyi seviyorum. Kesin başka bir boyuta geçiyorsun 😊 Soda karşıtı olman da bir tarzdır sonuçta, gerilecek bir durum yok, çay keyfine devam! 👌
Cevap
20Cevap
hayır içmem ama sigara ve kahve içerim
Afiyet olsun
Teşekkür ederim ablam
Rica ederim 🙂
Paşa çayı içiyorum gücüm yeterse yeşilçay
Uyku sorun u var papatya çayı
Sodaya gelince :D Türk kahvesi nin yanında içerim 🙏🌺
Afiyet bal olsun 😊🥰
Hiç yemekten sonra içmedim, zaten sevmem. Anca arkadaşlarla buluştuğumuzda limonlu soda içerim o da nadirdir.
Afiyet olsun 😊✨
Benim aram yok midemi yakayı içersem nadir karpuzlu
Evet 😊
Yemek ile beraber de içiyorum, yemeğin yanında zaten ya ayran ya da soda tercih ediyorum
Afiyet olsun 😊
🌟🌟
Yemeğin üzerine değil de özellikle yazın çok terlediysem içerim hani vücudumdan kaybolan mineral ve tuzu yerine bıraksın diye
Hayır daha çok açlıktan istifra edecek gibi olduğumda 15-20 dk içerisinde tüketiyorum
cogu zaman evet. saglikli oldugu icin tercih ediyorum
Ben hiç sevmem içersem de nadirdir elmalı tercihim
Haftada bir magnezyum eksikliği için içilmeliymiş limonla içiyorum bazen
sodayı meyve suyu niyetine içiyorum her gün, her öğün.
Günde 6 7 tane içiyordum, söyle bakalım içiyor sayılır mıyım.
Tabiki
Hiç soda içmem… asitli her hangi bir şey tüketmiyorum…
Bende çok tüketmem rahatsız edici
Yemeği çok kaçırınca, ya da çok susayınca sade soda içiyorum
Çay veya bol sütlü kahve içerim..
Öyle miii 😁
Yemekten 2 saat sonra içmeyi tercih ederim. 5-6 litre su içtiğim için mecbur içiyoruz sodayı. :)
Afiyet olsun 🫡
Teşekkür ederim Latte jsjjsjs
Nescafe
Tamam ısmarlıyorum tamam jsjjs
Yanında sufle
Ne istersen, ben de 3 porsiyon soğuk baklava alayım
Onu da ben alıyım
Haha sen ortak ol ☺️
Sevmiyorum pek
Asitli olan her şeyi severim müko
Yok ben içmiyorum
İçerim genelde.
İçemiyorum midem çok hassas böyle şeylere karşı.
Hayır içmiyorum
Evet içiyorum...
Yemekle birlikte içiyorum direk 🫣
Her zaman olmasa da evet içiyorum
Çay içmeyenle muhabbeti sorgularım.
Midem rahatsız olmadıkça içmem
Genelde yemek yerken içiyorum.
Yemekten sonra hayır ama gün içinde 1 defa evet :)
Baaazen
Afiyet olsun 🥰
Yazın 2 tane bol limonlu içerim
Nadiren
Bazenn
hayır
Bazen
Yess
İçmem
Çok geğirtiyo ya😂
Bence de korkuyorum herkesin içinde özellikle gazlı içeceklerde 😂
Hiç aklıma gelmez
Mangal hazır mı sen mangal hazır et😂
Kanka bu ara tembellik var üstümde birde hava çok müsaade etmiyor ama ateşi yaktığım an haberin olacak merak etme
Sucukta ekle 😁
Köfte düşünüyordum ama senin için sucukta eklerim ayıp ettin 😂
Kayseriliyiz sucuk başımızın tacı 😁
Evet limonlu olcak geyire geyire iciceksin
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?