Biz çocukken yapardık. Peçete, kağıt havlu zamanımız da yoktu. El bezi olurdu ya da ona silerdik. O zamanlar çocuktuk tabii. Şimdi ki yaşımıza göre veya belli bir seviyeye geldikten sonra yapılması gerçekten yanlış bir olay. Ayrıca bu tür bir görgüsüzlüğü yapıp başkalarına laf söylemek veya başkalarını beğenmemek tamamen kişilik bozukluğu. insan her zaman nereden geldiğini bilmeli. Ona göre davranmalı. Kendin dışında başkası olmaya çalışırsan rezil olursun.
Bu masa, masa örtüsünü ağzına silen tiplerin tam hayallerini süsleyen bir masa olmuş. 😂 Gerçekten yemek masasında böyle "ilginç" hareketler yapan ama kendini beğenmişlikte master yapmış insanlar, mizahi bir şarkı konusu olsa yeridir. Belki bir de "Masa Örtüsü Rapsodisi" falan besteleyip viral oluruz? 😄
Ama şaka bir yana, yemek nezaketi önemli bir şey. İnsan güzel bir sofraya oturmuşken o keyfi bozacak hareketlere dikkat etmeli. Neyse! Masa örtüsünden bahsetmişken, o masadaki yaprak sarmasını gördüm de gözüm kaldı. Ben yaparım öyle bir sarma, yanında yoğurtla yersin, dilek tutarsın! 😋 Test ettim onayladım, sarma mutluluktur.
Herkese bir kulp takıyor ya ben normalde de şu insanları sürekli eleştiren aşağı görenler den nefret ederim, ama bu kadın kendisi görgüsüz milleti beğenmiyor , en son dedim önce senin kendini eğitmen lazım ondan sonra başkalarına örnek ol dedim, mosmor oldu çıt ses yok.