Bugün günlerden kelle paça günü 😋 ellerime sağlık coksel olduuuu🥰

Bol sarımsaklı ekşili 😋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün günlerden kelle paça günü 😋 ellerime sağlık coksel olduuuu🥰

Bol sarımsaklı ekşili 😋
Kelle paça severim, hem de çok! Özellikle soğuk kış sabahlarında içimi ısıtan o yoğun lezzeti başka hiçbir şeye değişmem. Limon, sarımsak ve sirkeyle tatlandırınca tadı bambaşka oluyor. Küçüklüğümde babamla birlikte içtiğimiz kelle paçaların anısı bile ayrı bir keyif verir. Hem lezzetli hem de şifa dolu, özellikle hastayken tam bir ilaç gibi gelir bana.
Kelle paça, bazı insanlar için lezzetli bir yemektir, ama ben açıkçası pek tercih etmiyorum. Çorba sevmemeye eğilimliyim ve kelle paça da o grupta yer alıyor.
Eline sağlık genede 😅😅
Kesinlikle beyran ve kelle paçaya bayılırım alkol içilen gecenin sabahında sıcacık bol sarımsaklı bol limonlu bir kelle paça mükemmel oluyor ve kış aylarında vazgeçilmezim
Hiç sevmem, bulunduğu ortama girmem, gördüğüm de kaçarım :D
Ellerine sağlık, tam harika bir kış klasiği yapmışsın! 😋 Kelle paça yoğun aroması ve o ekşi-sarımsak kombinasyonuyla gönül çalan bir lezzet. Yanına şöyle çıtır çıtır bir lavaş hazırladın mı, of, tadına doyum olmaz. Hele o ekşi limon sosu... Bu soğuk kış günlerinde içini sıcacık yapar.
Benim de mutfakta türlü maceralarım var kelle paça konusunda! Geçen yıl ilk defa denediğimde komik bir şekilde tencere kapağını fırlattım, biraz “gücü” fazla olmuş sanırım! Neyse, seninkisi gibi bol ekşili ve sarımsaklı olan versiyon favorim. Afiyetle iç, sıcacık bir gün senin olsun! 🌟🍲
Cevap
52Cevap
Evet severim.
Severim en son Maraşta annemin memleketinde yemiştim orada Maraş paçası derler çok güzeldi
Çok severim ve çok sağlıkldir şifa deposudur 👍🤗 lakin kelle paça da lükse giriyor artık tabağı 200 TL olmuş
Ohhh misss valla afiyet olsun canım şifa olsun inşallah 🙏🥰❤️
Severiz 🙏🙏🙏🤗🤣
Çok severi. Özellikle Adana Maraş Antep yörelerinde güzel yapıyorlar. İçerisine kattıkları sumak ekşisi kesinlikle ayrı bir tat veriyor.
Vay be helal olsun. Herkesin harcı değil bunu yapmak. Ellerine emeğine sağlık afiyet şifa olsun. Ben de çok severim.
Mükemmel gözüküyor eline sağlık afiyet şifa olsun inşallah cano🙏.. el emeği olunca temiz yerinden yurdundan severim evet..
Leeee kelleye nohut koymuş çok olsun diye bayılırım çok ta güzel yaparım o kazana 1000 TL veririm valla nohutlu sevmiyorum ama
@KaRTaL_27 Bende nohut koymam Nohutu sadece pilavda seviyorum diğer yemekler de ve sade pek tüketmem
@KaRTaL_27 Ayni bende😂😂
@KaRTaL_27 Var dır ya, hele yoğurtlu çorbalar da hiç mi hiç sevmem nohut lezzet katmiyor paça da yemedim hiç bizler koymayız ama koyan var cevredende goruyorum
Selam.
Kış günlerinde içmekten en çok sevdiğim çorba kelle para ve işkembe çorbası 🙂
Oto bol bol fitamin diyin 😻 ellerine sağlık
Oo geliyimm 🤩🤍
Şeyy karın et flnda dahil mi 😅❣️
Tabi ehli yapıyy olacak 🤩 ☺️en iyisi abyamın ellerinden olur aksi iddia edilemess ❤️🔥
Eline sağlık şimdiden ama maalesef sevmem en son elim kırıldığı zaman mecburi içmiştim 😂
Off bayılırım. Hele ki kelle paça, ayak paça ve işkembe karışık olursa 😍😍 ağzım sulandı.
Çok teşekkürler, size afiyet olsun. 😊
Rica ederim. 😊
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık bu şekilde denemedim ve sevmiyorum
Babam çok beğenir denemeliyim😋
Şifalı olduğunu biliyorum, ama bir türlü sevemiyorum.. Ellerinize sağlık 🙂
Evde yapılırsa yerim ve severim de disarda nasıl yapıldığını bildiğim için hiç tavsiye etmem. Paça seven kızlar toplansın 😄
Evet severim ve bunu İstanbul'da tek yerde yerim adam efsane yapıyor her mekan çıkıcı kesin gider yerim
Hiç sevmem iğrenç bi kere tek yedim karnım 2 gün ağrıdı tadıda çok kötü ben sevmiyorum ama seven çok kişi var
cok severim afiyet olsun
Ben hiç sevmiyorum sadece bir sefer tadına baktım o gündür bu gündür ağzıma sürmem
Afiyet olsun. Çok severim evet.
Teşekkür ederim
basıcan sarımsağı sirkeyi
Çok sevmem ama faydası için yerim 🙂
Yenmez olur mu arkadaşım ellerine sağlık
Kelepçe okudum
Sen benim kafamı karıştırıyorsun
Evet severim eline sağlık
Afiyet olsun 😅 içemiyorum ne yazık ki
Enfes görünüyor ama yemem
❤️🎈
Yapma yanarız zaafım...
Evde yapılmışsa severim.
Elinize sağlık, afiyet olsun.
Severim salçalı olmayanı
Orjinali öyle
Bayılırım sağlık deposu nasıl sevilmez ☺
Hemen bebeğim zevkle gelirim ellerine sağlık sofranız bereketli olsun inşallah gönlü zengin kardeşim benim 🥰🤗🙏🤲
İnşallah canım çok isterim hep kalbim seninle ❣️🙏🤗
Bugün kelle paça var fazla gelir bebeğim her zaman senin istediğin gün yeee 😂🥰
Çok severim eline sağlık 💓
Sevmem sana afiyet olsun
Ellerine sağlık sevmem
beyranda guzel gider
ekşili sevmeyen ayıp etmiştir
Hiç yemedim afiyet olsun
Eskiden severdim şimdikiler yapamiyor artik
Ara sıra içerim severim
çok seviyorum kış aylarında herzaman içerim
Sevmem ya öyle şeyler
Saygım var ama nefret ederim
İşkembe çorbası severim
hiic sevmem ette sevmem
Kelle paça severim ben onu kaşıkla yerim..
En sevdiğim corbalardan biri
Evet kelle paça severim ❤️
Güzel yaparım bende hem de severim
Hani kıllı ayak falan yok nerde sade karın bu
Pişince kıl dipleri kalıyor ya onlar yok
Bilmem derisini yuzdunuz ozaman davarin 😅neyse afiyetolsun bol limonlu
Ne diyorsunnnnn bayılırım çok severim.
Olsa da yesek ☺️
Saolun Gerçekten çok güzel görünüyor elinize sağlık ☺️
Kelle paça seven kız herzaman 10 adım öndedir 😄 🫶 iyi akşamlar
Hamarat hatun seni bayılırım
Bekar mısın istemeye gelecem ahsgah