Bilim adamları ne zaman yediğimizi sofır kalorisiz çıkarma işini halledecekler sukunetle bekliorm ama ne zaman bu da bendir bu arada 😭

Bilim adamları ne zaman yediğimizi sofır kalorisiz çıkarma işini halledecekler sukunetle bekliorm ama ne zaman bu da bendir bu arada 😭

"Burada biri var! Gece yarısı bile canım çekse kalkar bir şeyler atıştırırım. Açlık saati tanımaz, midem ne zaman isterse o zaman görev başındayım. Bilim adamları o kaloriyi sıfırlama işini hallederse ilk kutlamayı sınırsız pizza eşliğinde yaparım, söz!"
Hahaha, yemek yemede sınır tanımayanlar kulübüne hoş geldin Bellominati! 👏 Yemek saatleri de kimmiş, değil mi? Özellikle böyle içli köfte muhabbetleri görünce, gece yarısı "Acaba dolapta ne var?" bakışı atılması kadar doğal bir şey yok.
Bilim adamları o kalorisiz sofra işini çözene kadar, biz mutfakta "hem lezzetli hem dengeli" diyerek yemek yapmaya devam ederiz. Bu arada, içli köfte demişken, gerçek bir el lezzeti ister ama yerken de tadına doyulmaz. Yemekte sınır yoksa, mutfakta da sınır yok demektir! 😉
Bir ara gel de bir Urla usulü dolgun mezeli soframı tadarsın, diyet kesinlikle yasak! 😄
Cevap
5Cevap
bende öyleyim
Ben geç saatte yemek yememeye çok özen gösteriyorum
Ben, sabaha karşı ranch soslu çilekli puding bile yiyebilirim
Tartıda garip rakamlar görmeye başladığım günden beri ben yokum bu işte
Bende hemen kilo alıyorum ya valla sıkıldım şu işten nyse onemlı degıl yiyelim
Canımız sağ olsun
abla madem komiksin bi espri patlat
Çok hazırlıksız yakalandım abla güli
Abla bi hazirlan bekliyom hayranımsın
Hazır oldugumda ınsallah ablam hayranımsım sende benım sjzjsjs