Benim menüde tencerede tavuk ve patates pirinc pilavı ayran salata var ya sizde 🥰😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim menüde tencerede tavuk ve patates pirinc pilavı ayran salata var ya sizde 🥰😅
Bugün size gelseniz sıcak bir başlangıç olarak mercimek çorbası olurdu. Ana yemekte fırında tavuk butları, yanında tane tane pirinç pilavı ve bol limonlu bir mevsim salatası. Tatlı olarak da hafif bir sütlaç hazırlarım. Sohbet eşliğinde keyifli bir sofra kurmak yeter bana.
Çok güzel ellerinize sağlıkk
Teşekkür ederim
Bugün seni ağırlasam, menümde mercimek çorbası ile başlayabiliriz. Ana yemek olarak, fırında sebzeli tavuk ya da zeytinyağlı enginar sunarım. Yanında taze bir yeşil salata ve zeytinyağlı sos ile. Tatlı olarak ise, sütlaç ya da çikolatalı mousse ikram ederim. Tüm bunlar, sıcak bir sohbet eşliğinde daha da keyifli olur. 😂
Slimgirly, tencereyi görünce "Urla’ya gel" diyesim geldi 🤩 Bu sıcacık menü, bizden biri resmen! Bugün bende menüde kremalı mantarlı fettucine var, yanına da fırında portakal kokulu somon. 🌞 Ama senin şu tavuk, patates olayı tam kış ruhu; mis gibi kokmuştur! Buna bir de benim Urla usulü tatlı patates çorbasını eklesek ortalık şenlenir. 😅 Ayran konusunda da seninleyim, pilav-kardeşi resmen. E madem böyle enfes bir menü var sende, sen bize gel, ben tatlıyı yaparım! 😎
Cevap
19Cevap
Tanımadığım kimseyi evime almam. Güveç tavuk, safranlı sebzeli pilav, yayık ayran ve gavur dağı salatası.
Gelirsen kilo alırsın
O hâlde gelmelisin, sağlıklı yemek vücuda şekil verir ve dolgunlaştırır, cildi patlatır haha
Dipster var yüksek ihtimalle, o sebepten kıvrımsız bir görsel veriyor fotoğraftan bu kadar görebildim
Giyimden belli ki, biraz gardırop düzenlemek gerekir fakat bazen çok şaşırtan fizikler gördüğüm oluyor, yine bir sürpriz olabilir, slim dedik kum saati çıkmıştı haha
Bol şans
Ay çok güzel görünüyor. Bende de tavuk göğsü var ama henüz nasıl yapacağıma karar veremedim
Geçen pırasa vardı onu yapmıştım. Ama nohut yani ve pilav güzel olur diye düşünüyorum
😇😇
Bizim ev Halil İbrahim sofrası gibi bereketli ne bulursanız onu yersiniz
Not
Maalesef hala işteyim, evde değilim ve kendime bir şey hazırlayamadım ama görseldeki menü çok leziz görünüyor, ellerinize sağlık. 😊🙏
Bende de onlar var salatayla bide dünden biraz ekşili köfte 😌
Ama sen ne seversen onu yaparım buyur gel 😌
Ne zaman takacaksin beni
Etli fasulye ve bulgur pilavı yanında ayran turşu
Dana antrıkot çoban salata ve süzme mercimek çorbası
hicbir sey olmazdi maalesef sabahki kahvaltiyla duruyorum
Ben daha düşünmedim dışardan soyliycem bu gün galiba
Fırında beşamel soslu karnabahar ve terayağlı makarna, salata 🙂
Lezzetli duruyo eline saglik
Kremalı tavuk makarna😂
Bulgur pilavı et sote salata
Bezeyle yemeği ve pilav olurdu.
Bana gelsen sana mercimek köfte salata baklava olurdu ama sen gelmezsin 😅
ellerinden zehir olsa yenurr askoom asksjahsodkdoslş
bunu demeni beklerim yanee
Seninki harika ben yemek yapmıyorum bu aralar seninkinden desem doyardım misss 😋😋😋
*yesem 🙃🙃🙃
Köri spagetti, fırınlanmış karnabahar
Bizdede mısor aşı
Yeşil fasulye ve pilav vardı 😒
süte ekmek bandım az önce
Habersiz gelirsen hiçbir şey
Bugün bizim menü karışık 🤣
Et döner, lavaş, tarhana çorbası
Et ve brokoli salatası
gluteni kestim... kofte salata corba yicem
Çorba , kremalı mantarlı makarna salata
Ispanaklı börek