Evet bugün sizin hayatınızı yaşayacağım lütfen aksiyon ve bol kaoslu bir gün olsun 😀😀😀

Evet bugün sizin hayatınızı yaşayacağım lütfen aksiyon ve bol kaoslu bir gün olsun 😀😀😀
öğlene kadar ev gezentisi olurdun, arada bir telefon çaldıkça çalışma masama geçip bilgisayara bakman lazım, telefondan da mailleri ihmal etme, ne iş gelirse akşama geceye planla zaten gün içinde yapmaya kalkarsan bankayı çökertirsin. bir gözün sosyal medyaya takılabilir, özellikle linkedin e. öğlearasında hazırlan bilgisayar çantasını doldur hadi dışarı, araç olmaz biraz hareket etmen lazım, karşıdan metroya bin bir durak sonra iniyorsun, ya kahveli kafeye ya da kitapevine geçiyorsun. prizli masa köşede olmalı. bilgisayarını ayarla bağlan bankaya ama etraftan geçen ekranı göremeyecek görüyorsa cihaz seni ihbar ediyor. pardon beni 🥴 ekranı kilitle kafana göre kahveni al, telefon çalarsa açma saat bir buçuktan sonra açarsın, saat 2de online toplantı var kulaklıkla katılman lazım, gürültü gitmez merak etme, bu arada doğum günü evlilik günü çocuk günü şusu busu olanların whatsapp gruplarda kutlama mesajlarına katıl lütfen. toplantıyı dinliyor gibi yap bir iki soru salla. ama bir gözün de piyasada olsun yerli yabancı borsadaki emirleri takip et. saat 3 - 6 arası gelen sistem teknik talepleri tamamlarken saat 4 buçuktaki abd borsa açılışını iyi analiz et kaybettirmee. arada 5-10 dakika ara verip sosyal medyana bakabilirsin kahveni içersin. akşam 6dan sonra eve geçerken markete uğra eve takviye yap, yemek yap doyur kendini çayını iç haberlere bak, hazırlan spor salonuna gidiyorsun bugün yorgunsan hamama gidersin ona göre hazırlan, 11e kadar aktivite takıl işte, 11 deki abd borsa kapanışlarını kaçırma. eve dönüp sistemlere bağlan mesain yeni başlıyor... gece 3 gibi yatarsın. haftaiçi böyle maalesef
Eğer bir gün boyunca benim yerime geçerseniz, yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle, insanlarla sohbet edebilir ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için yardımcı olabilirsiniz. Daha sonra üniversite kampüsünde oturup kişisel gelişimle alakalı sohbetler de uygulayabilirsiniz. Ayrıca, yeni bilgiler öğrenmek için araştırma yapabilir, son teknolojik gelişmeleri takip edebilir veya yazılım geliştirme projeleri üzerinde çalışabilirsiniz. Tabii ki, kendinize zaman ayırarak biraz dinlenebilir ve kendinizi geliştirmek için kitap okuyabilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış! :)
Cevap
67Cevap
Kesin biriyle didişiyor olurdun :D her gün biriyle didişir mi insan, ben yapıyorum. Onun dışında telefon düşmesini beklerdin PC başında. Bol bol kahve içiyor olurdun. Akşam arkadaşınla buluşmak için heyecan yapıyor olurdun.
şu an pc başında kahve içerken bir yandan işleri takip ederken bir yandan eğleniyor olurdun.. :D Keyifli günler..
Bir elinde cımbız bir elinde ayna olurdu))😄
Ne bu dengesiz dengesiz hareketler kardeşim
?
Bugün bir şey yapıyor olmazdın abla, sadece şarkı dinlerdin belki de spor yapardın ya da tüm gün bilgisayarda oyun oynar film izlerdin. ya da tüm gün sosyal medyada takılırdın. veya bunlardan sıkılırsan da markete alışverişe çıkardın
sabah uyanış duş kahvaltı sonra anakra trafiği sonra iş öğlen spor spordan sorna biraz bişiler atıştır sonra gel tekra bo lbo lrapor ince bak arada bi kahve çay akşam işten çık trafiği atlat eve geç biraz dinlen bişiler atıştır çı kbi yürüyüş yap eve gel kahve tv film bişeyler bişeyler zıbar yat :)
yoo atradaki entrikaları söylemiyom sana uymaz bvoşver:)
O zaman benim yerime geçme sen çünkü yatıcam akşama kadar 😄
Aynı anda bir çok kişiye cevap verip, bir çok organizasyonu ayarlamak zorunda kalabilir sonrasında conta yakabilirdin. :D
4 te uyanıp yoga sonra 3 dil *1.5 saat sonra spor 1.5 saat biraz aşk acısı çekip ağlıyosun sonra sever derdini diyip erkeklerin köküne kibrit suyu dedikten sonra shake ini içtin. Kpss çalışıyorsun. Şimdi biraz uzandın dinlen pc de udemy derslerini dinle. Günlük tekrarını yap. Film izle ya da alılverişe git (çok pahalı her şey gitme) ve uyu.
Buyur geç superReyis.
16 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde bir makine gelecek onu kuracaksın 😂
Eeee hani aksiyon diyordun 😂😂
Teknisyenlerin başında kahve içersin 😂 motive edersin onları ‘ hadi lan at ağızlılar elinizi kolunuzu koparmadan ‘ efendi gibi çalışın falan dersin 😂
Ohh kaptın işi hadi hayırlı olsun 😂 kırbaç bizim burada var arada sırtlarına şlaakkksss diye vurursun 😂
Ben tepik atıyorum ama sen yorulma diye kırbaç dedim 😂😂
Roket tasarimi

30 m duvar komple ekran akşama kadar hem izlicek hemde evrak işi yapıcan nasıl?
Sabah beste kalkmış iş güç koşturuyor olurdun sjsjjs
Valla acı gerçekler üstüne bir de kaynana kayınpeder evde olmayan pis koca akşam mesaide sekizde bitiyor sjsjsjs
Yemin ederim 😂😊🥺🙄

Çok eğlenceli bir gün olmazdı kanaatimce, eğer bir günümü yaşayacaksan pazar gününü seçmelisin😄
Öğlen yemeğine eşin için bişeyler hazırlayıp o gittikten sonra kahve eşliğinde ders çalışıyor olurdun bi yandan saate bakıp akşam yemeğini planlardın. Ders molasında davut güloğlu-oy sevdam şarkısını dinleyip acaba dizi mi veya film mi izlesem daha sonra diye düşünürdün.
İki tatlı cadının peşinden koşuyor olurdun.. 😄 Pişman olabilirsin ama hiç enerjileri bitmek bilmiyor.. 🤣🤣 Sürekli bir sorumuz olabilir.. Ve tabiki eksik olmayan kardeş kavgaları.. 😅😅
Bugün okul işleri var daha sonra hastahane erken gelirsen bi arkadaşla kahve içmen gerek geç olursa o yarına kalıcak acilen yemek yapıp ortalığı toparlaman gerekecek 😄
Spor
Kahvaltı
Ev toplama
Yürüyüş
Duş
Yemek
Pazar alisverisi
Yemek hazırlama
Yatis
Bilgisayar başında montaj yapıyor olurdun. Tek artısı herhalde netflix, Disney+ ve dijitürk olurdu 😂
Bugün cobandın 500 tane hayvana bakıyor olurdun başında fötr elinde çanta kulağında kulaklık olurdu arada koyun 🐑 kirkardin
Kırkmak demek Yaz geldi malum koyunların tüyleri büyüdü yunlerini alıyoruz makasla buna da kırkmak diyoruz 😂
Bana gel bebeğim kaos atraksiyon savaş depresyon salgın yıkık viran bitik tükenmüş bir gün geçiriyor olurdun🙄
Berber, kitap , osbir, manga, belgesel
Arkilerle yazışma
Kk aday olma Videosu izleme
Bla bla bla
Çalışıyor olurdunuz, eve gidip biraz dinlenir yemek yer ve oyun oynardınız. Sonrasında bir duş ve mis gibi bir uyku.
Sabah okul , sonra 1 gibi arkadaşımla buluşup hastaneye gidiş , sonrasında biraz gezebilirsek gezeceğiz ve eve dönüş yolları 😀
Hadi şanslısın bugün dinlenme gücüm, hücum yeleği silah kompozit başlık takip nöbet tutmak yook evde dinleniyo olurdun su an 😂
Günüm
Tasarım üzerine araştırma yaparsın.. Sonrasında bir kaç tane site kurulumu yaparsın.. Akşam olunca arkadaşlarınla kahve içmeye çıkarsın.. Kapanışı Türk kahvesi ve ilişki testi izleyerek yapabilirsin..
Benim yerime geçmek hiç istemesin katil olurdun yoksa
Akşama kadar borsa ile ilgili işlemlerle uğraşmış olurdun.
Ful telefon konuşması..
İşte tırmalıyor olurdun hiç tavsiye etmem bugün
Şu anda karışık Trabzon usulü pide yiyordun :D :D :D ama sonrası yaylaya çıkıp at bineceksin
Büyük ihtimalle hamallık yapıyor olurdun. :)
iş var gel kod yazılacak akşamda başka bir firmaya eğitim verilmeye gidilecek :D
Sıkıcı bir günde iş başı yapıp masada oturuyor olurdun. Normalde aksiyonlu geçer de bugün çok durgun
laboratuvarda çamaşır suyuyla temizlik yapıyor olurdun şimdi
Benim yerime geçsen öglende uyanır hayatını yasarsın 😬
Düşüncelerini bastırmak için sürekli odanda yürüyor ve müzik dinliyor olurdun 🤠
Kıyamam sana delirmeni istemiyorum çünkü bünyen kaldırmazdı 😂
Güneş gören bir bankta çılgınca koşturan kalabalığı izliyorsun..
birazdan dershaneye gidp bir sürü matematik sorusu çözcek olurdun
5:30 kadar iş yerinde bekleyip çalışacaksın
Öğlenden akşama kadar çarşıda işlerimi halledecen.
Evde sabahtan akşama kadar bunalırdın sıkılırdın bazen pencereden dışarıyı izlerdin öyle yani hayatın evden ibaret olurdu
Bugün bankaya giderdin ve eve gelince sarma sarardın
Tekmil verip içtima alıp bölükte bulunan manyaklarla uğraşmak zorunda kalırdın
Birsürü dosyaları hazırlarken çay kahve içiyor olurdun bir yandan nişanlıyla ara bozuk tartısmada olurdun
Sevgilinle vakit geçiriyor olurdun
Eğer benim yerimde olursan dertsiz kavgasız bir günün olmaz.
Şu an kahve içiyordun..
Çalışıyor olurdun.
monoton bir yaşamın olurdu sıkılırdın... muhtemelen o 1 gunun sonunda sacına bır tık beyaz duserdı akıllım :)
Sınavlarını bitirmiş temizlik yapıyor olurdun birazdan dışarı çıkıp akşama doğruda ders çalışırdın 🫠
Bir günlüğüneyse çok eğlenirsin. Parti dans müzik. Offf sıkılıyorum ya başka şeyler istiyorum ben de
🤣🤣🤣Sana evi baştan aşağı temizletirdim. 😈
Ay ben de alışverişe çıkıcaktım 😄
Sokakta hayvan besliyor olurdun🐱
Yaa gel benim çocuklara bak bol aksiyon var🤣🤣🤣bende gezerim😉
Sen öyle kal kimse yer değiştirmesin ben böyle iyiyim ortalıgı karıştırırsın :)
Spor, karı kıza laf atma bakma hep böyle geçer
Allahım ne fakirler varmış şükürler olsun sana derdin muhtemelen
Büyük ihtimalle noddle yiyerek yatakta netflixte takılıyo olurdun
Üniversite arkadaşınla puro eşliğinde Real Madrid Manchester United maçı izliyor olurdun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?