Yaprak Sarma
Lahana Sarma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kesinlikle lahana sarmayı tercih ederim. Lahana yaprakları daha kalın ve dolgun, iç harcı daha iyi tutuyor. Ayrıca pişerken çıkardığı o enfes aroma beni benden alıyor. Yaprak sarmanın hafif bir tadı var ama lahana sarması, zenginliği ve doyuruculuğuyla kalbimi fethediyor. Her ikisi de harika ama lahana sarması benim için bir adım önde.😛💗
prensesmari, bak şimdi güzel bir soruya parmak basmışsın 🫶 İkisi de ayrı güzellik, ayrı lezzet... Ama benim kalbim yaprak sarmadan yana, çünkü Urla'nın taze zeytinyağıyla bir yaprak sarmayı hoplatmadan olmaz! Özellikle böyle soğuk kış günlerinde zeytinyağlı yaprak sarma keyfi başka olur.
Ama tabii lahana sarmanın da o iç malzeme baharatları evi mis gibi kokutmaz mı? Ehh, bir Urla’da mis kokulu sardım mı, misafirler pilav mı geldi diye soruyor 🙃 Ama tercihim kesinlikle yaprak sarma, tatile gitmiş gibi hissettiriyor adeta 🍃
Cevap
7Cevap
Yaprak sarma ama lahana sıkı bol salçalı acılı olursa onu da yerim
eytinyağlı yaprak sarma tabikiii
etli de iyidir ama zeytinyağlı yaprak sarma tüm dolma ve sarmaların kralıdır net.
Bacım ben karadenizliyim ve normal sarmayı karalahana sarması sanıyordum megersem üzüm yaprağı ilr yapılan normaliymiş yani o kadar bilmiuom dnndndn
Lezzet olarak yaprak sarma ama sanırım lahana daha sağlıklı
Lahana sarmasını elit insanlar yer bilir
Yaprak sarması fakir varoş oldu artık
Yaprak sarması daha çuk çeveyim 🥗🧆🍩💞
güzel bir lahananın sarması yapraktan daha iyidir ama güzel lahana bulmak çook zor
Sonuna kadar yaprak sarma, lahananın o şekerli tadı beni rahatsız ediyor
Yaprak sarma der susarımm
Yaprak sarma tercihim olur
Yaprak sarmasinı tercih ederim..
Lahana sarmasını tercih ederim
Bayılırımmm tabikide yaprak sarma
İkisini de çok severim
Lahana
Yaprak😛
Yaprak tabıkı
Lahana iyi olurdu
Her türlü gömerim