Yeme & İçme Lahana sarması mı, yaprak sarması mı favorin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Valla ben ikisini de çok seviyorum ama birinden birini seç derseniz yaprak sarmasını seçerim 😍✔️ Lahana Sarması Yaprak Sarması Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lahana sarması mı, yaprak sarması mı favorin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Yaprak sarması her zaman favorimdir.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yaprak sarması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lahana daha güzel oluyor nedense. Ama yaprak sarması ile birlikte yediğim de oluyor. İkisini ayırmam illa ki ikisi de aynı anda tabağmda olacak. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha güzelmiş afiyet olsun o zaman bro 😃🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra alıyorum kiloları Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Asma yaprağından sarma favorim ama kışın etli lahana sarmasına da hayır denmez 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaprak sarmasını her türlü yerimde lahanayı daha fazla seviyor olabilirim.🤏 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ikisini de severim ama bol acılı ve salça soslu olacak 0 0 Yorumla
bukimyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lahana sarmasını çok severim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ama en çok yaprak sarması 😃🙃 Yorumla
Nedemezsiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Booool limonlu yaprak sarması 😍 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa canım çekti yaa 😃🙃 Yorumla Nedemezsiniz +1 yıl Benimde 😅 Yorumla Soran +1 yıl Napcaz bilmem 😅😃 Yorumla Nedemezsiniz +1 yıl Senin yüzünden 😅 Yorumla Soran +1 yıl Niye benim yüzümden ya 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Orada mısın 🙂 Yorumla Nedemezsiniz +1 yıl Buradayım 😊 Yorumla Soran +1 yıl E neden kestin yazmayı noldu hemen sıkıldın mı benden yoksa prenses 😃🙃 Yorumla Nedemezsiniz +1 yıl Özelden yazan sen misin? Yorumla Soran +1 yıl Yok ben değilim hem xperim düşük yazamam 🙃🙏 Yorumla Soran +1 yıl Yemin ediyorum ki ben değilim ya lütfen inan bana doğruyu söylüyorum 🙏✔️ Yorumla Nedemezsiniz +1 yıl Tamam inandım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Kızdın mı bı an sana mesaj attım diye 😃🙃 Yorumla Nedemezsiniz +1 yıl Yoo kızmadım Yorumla Soran +1 yıl Neden ben kızdın sandım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Eğer konuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin sıkıntı yok bu arada 🙃Ben sadece canım sıkıldığı için sohbet etmek istiyorum o kadar 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Aaaaa şimdi öğrendim ben atamıyorum sandım ama mesaj atabiliyorrmuşum 😃😃🙃 Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer mesaj atan benim işte 🙃 Yorumla
dünya_dönüyor Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yaprak sarması tabii ki de lahana yapınca elimi bile sürmüyorum yiyenlere yaptırıyorum sadece sonuçta ben yemeyeceğim onlar yiyecek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle katılıyorum ✔️👌 Yorumla
xaxaxaxablack Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yaprak salması😋 canım çekti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben de hamile karılar gibi resmen aşeriyorum şu an ya çok canım çekti 😂😅😍🙃🙈🙏✔️👌 Yorumla
absurdıtemlsa Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Yaprak sarması olsadı yesek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa cidden söyle booolll limonlu hemde 😃😍 Yorumla absurdıtemlsa +1 yıl Üf üfff Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bende ikisini severim ama yaprak sarması daha çok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yesss ✔️👌 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kara lahana olmadığından yaprak sarma 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yaprak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaprak sarması her zaman favorimdir.❤️
Yaprak sarması
Lahana daha güzel oluyor nedense. Ama yaprak sarması ile birlikte yediğim de oluyor. İkisini ayırmam illa ki ikisi de aynı anda tabağmda olacak.
Hahaha güzelmiş afiyet olsun o zaman bro 😃🙃
Sonra alıyorum kiloları
Asma yaprağından sarma favorim ama kışın etli lahana sarmasına da hayır denmez
Yaprak sarmasını her türlü yerimde lahanayı daha fazla seviyor olabilirim.🤏
ikisini de severim ama bol acılı ve salça soslu olacak
Lahana sarmasını çok severim
Ben de ama en çok yaprak sarması 😃🙃
Booool limonlu yaprak sarması 😍
Yaaaa canım çekti yaa 😃🙃
Benimde 😅
Napcaz bilmem 😅😃
Senin yüzünden 😅
Niye benim yüzümden ya 😅😂
Orada mısın 🙂
Buradayım 😊
E neden kestin yazmayı noldu hemen sıkıldın mı benden yoksa prenses 😃🙃
Özelden yazan sen misin?
Yok ben değilim hem xperim düşük yazamam 🙃🙏
Yemin ediyorum ki ben değilim ya lütfen inan bana doğruyu söylüyorum 🙏✔️
Tamam inandım 😊
Kızdın mı bı an sana mesaj attım diye 😃🙃
Yoo kızmadım
Neden ben kızdın sandım 😃
Eğer konuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin sıkıntı yok bu arada 🙃
Ben sadece canım sıkıldığı için sohbet etmek istiyorum o kadar 🙂
Aaaaa şimdi öğrendim ben atamıyorum sandım ama mesaj atabiliyorrmuşum 😃😃🙃
Bu sefer mesaj atan benim işte 🙃
Yaprak sarması tabii ki de lahana yapınca elimi bile sürmüyorum yiyenlere yaptırıyorum sadece sonuçta ben yemeyeceğim onlar yiyecek
Kesinlikle katılıyorum ✔️👌
Yaprak salması😋 canım çekti
Valla ben de hamile karılar gibi resmen aşeriyorum şu an ya çok canım çekti 😂😅😍🙃🙈🙏✔️👌
Yaprak sarması olsadı yesek
Yaaa cidden söyle booolll limonlu hemde 😃😍
Üf üfff
Bende ikisini severim ama yaprak sarması daha çok
Yesss ✔️👌
Yaprak sarması
Kara lahana olmadığından yaprak sarma
Yaprak sarması
Yaprak sarması elbette😂👍🏻
Yaprak
Yaprak
Yaprak sarması
Lahana sarması ayrı bir lezzetli oluyor :)
Lahana
Favorim yaprak sarması ya
Yaprak sarması
Yaprak