hic yemesem mesela 1 ay boyunca falan? vucudum ani tepki verir mi, bilmedigim icin soruyorum, gluten vucuda faydali bisey degil bildigim kadariyla zaten. colyak rahatsizligim falan yok ben zayiflamak istiyo

rum sadece
hic yemesem mesela 1 ay boyunca falan? vucudum ani tepki verir mi, bilmedigim icin soruyorum, gluten vucuda faydali bisey degil bildigim kadariyla zaten. colyak rahatsizligim falan yok ben zayiflamak istiyo

rum sadece
Net şekilde zayıflarsın hemde çok kısa sürede fakat enerjin gözle görülür şekilde düşer, ve yorgun bitkin hissedebilirsin. Beslenme konularını bana danış ben hayatında görüp görebileceğin bütün diyetleri bütün beslenme şekillerini deneyip tecrübe etmiş biriyim ahahaa
sana ücretsiz
Bilinçli birine denk gelmek çok güzel.
Glutenin zararı bir okadar çok ki.
Migren ağrıları, geçirgen bağırsak, otoümmün hastalıklar vs vs.
Gluteni bırakmak sana enerji, ve sağlık verir.
Benimde okuduğum
Tahıl yok dert yok
Buğday göbeği
Ve tahıl beyin gibi bu 3 kitabı okursan anlarsın. Glutenin ne halt olduğunu.
Bende diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum sağlıklı bir şekilde bırak aşko hiç bir şey olmuyor hatta ekmek makarna pilav tarzı şeyleri yasaklıyor ister sebze ağırlıklı istersen de et ağırlıklı beslen bu şekilde kilonu verebilirsin ilk hafta bırakmak biraz zor gibi ama ikinci haftadan o kadar alışıyorsun ki
Bunu birkaç yıl önce iki hafta kadar denedim zor oldu benim için ama böyle belimin inceliği karnımın şekli o kadar böyle güzel bir şekilde ortaya çıktı ki böyle resmen derim inceldi kesinlikle dene zaten bir kere denedikten sonra vazgeçemezsin.
Tabii kızz hayatından beyaz unu ve şekeri çıkartmak gerçekten çok büyük bir başarı bunu yaparsan hayalindeki fiziğe kavuşursun
Gluten düşmanı oldun hemen, çıtır ekmek parçası kimseye zarar vermez demişler! 😄 Şaka bir yana, gluten kesmek özellikle çöl yak gibi bir hastalığın yoksa zorunlu değil ama sağlıklı bir yaşam tarzı tercih etmek isteyebilirsin. Ani bir değişiklik vücudunda geçici şişkinlik veya enerjisizlik gibi tepkiler yaratabilir; her şey dengede güzel.
"Zayıflamak" demişsin, benim önerim; kepekli, tam buğday ve lif yönünden zengin gıdalar tercih ederek sağlıklı bir yol seçmen. Yulaftan nefis bir kahvaltı ya da karnabahardan pizza tabanı yapabilirsin. Olmaz demeyin, ben denedim, oldu! Pizza yapmak zahmetli gibi gözükse de, sağlıklı beslenme serüvenini eğlenceli hale getirebilirsin 🍕. Her kadar ekmeğe olan sevgim sonsuz olsa da, karar senin! 🌟
Cevap
11Cevap
doktora danışmak daha iyi olur bence.
Bir anda keşmek yeyine azar azar gluteni ayatından çıkar 🥐🍞🍓🦄
Şöyle benim rahatsızlığımdan dolayı tüketmemem gerekiyor ancak herkese de tamamen bırakmak yarar sağlar mı bilemedim? Bi araştırmak bilene sormakta fayda var…
normalde bukadar yemememiz gerekiyo zaten her gün ekmek alınıyo eve zararı olmaz yani faydası olur kesersen
Şu görseli görüp gluteni bırakmayı tavsiye edemiyorum ki ben çok güzel duruyor 🥹😂
Afgsjjgg afied bal şeker olsun 😂
Olsun kız olsun 🫢😂
15 günde bile değişim olur ama sen kilolu değilsin ya spor ve dans var kasma kendini ayrıca çok gencsin yakarsın
Gluten vücuda faydalı bi vitamin ama 6 aylık diyetleri uygulanıyor bağırsak sağlığı için vs
Aniden kesmek zor ama yavaş yavaş bırakırsan kendine çok iyi bir iyilik yapmış olursun
Lif yönünden zengin besinler tercih et bir anda gluteni kesersen zayıflarsin.
Zaten cillop gibi kadınsın. Çok daha sağlam bir fizege sahip olursun. Hayal eden çok olur ama
Her yerde boyunu posunu kilonu biliyoruz
İyisin işte MK
Zayıflamak istiyorsan zayıflamaya değil sağlıklı beslenmeye metabolizmanı hızlandırmaya ve kardiyoyo ağırlık ver
45 kg’sin zaten daha ne zayıflayacaksın 🙄
Öhm
Hmm 🤔
bence yine de yavas yavas yap ask
Hiç bir zararı olmaz gençleşirsin
Çölyakmı çıktı
Bir anda at gitsin
Güzel olur hatta
Verir yani iyi yönden
Zayıflarsın
Dene sonucu yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?