Kabul edelim bazı yemekler elle yenilince daha güzel değil mi pizza ve sarma gibi? Yoksa siz de hep çatal/bıçak mı kullanıyorsunuz?

Kabul edelim bazı yemekler elle yenilince daha güzel değil mi pizza ve sarma gibi? Yoksa siz de hep çatal/bıçak mı kullanıyorsunuz?

Şimdi bu soruyu bir erkek paylaşmış olsaydı linçlenmişti / elle yemek yenirmi diye? Öküzlüğü kalır ne hayvanlığı kalır? Ben geçen hafta çay bardağında kahve içiyorum diye demedikleri kalmadı 😂 sanki kendileri hiç çay bardağjnda meşrubat içmemişler gibi 🤨
Burada linçlemeyi seven bi kesim var. Eski fenomen hesabımda ben de llinclenmistim
Helal
Kahvede Suvari iyidir😅
Resim muhteşem kedileri elle yiyesim geldi hahahshskdk
Evet pizza şudur budur elle yenir, kibarlığın lüzumu yok jsjdjd eninde sonunda o halimizi karşı taraf görcek ilk buluşmalarda dikkat edilir ama sonrasinda öğreniyorlar hsjsjsjdjd zeytini bıcakla kesip yiyeni gördüm ben jdjjdjd
Teşekkürler 😄
Ben çatal bıçakçıyım evet. Tavuk etini Bir de genelde bıçak sıyırıp öyle yerim. Yağlı yiyeceklere dokunamıyorum. Sarma da elle yenmez bence çatalla daha güzel.
😄
Kesinlikle haklısın Dorothy! Bazı yemekler elle yenince bir başka seviyeye çıkıyor. Yani, mesela o tavuk kanadını çatal bıçakla yemeye kalkışanlara derim ki, dostum hayatı zorlaştırma! Kanat dediğin, elle yenir ve sonunda parmaklar yalanır 🐔😋.
Tabii ki sarmanın elle sarıldıktan sonra elle yemesi de ayrı bir joker. Ayrıca pizzayı çatal bıçakla kesmeye uğraşıyorsan, seninle derin bir pasta açma seansı yapmamız gerek çünkü İtalyanlar buna çok üzülür 🍕🤣. Eller devreye girince işin içine samimiyet ve lezzet katılıyor. O yüzden sen elle yemeye devam et, afiyet bal şeker olsun! 👌✨
Sagol canım
Canım dedik diye şımarma hemen kuzuymuş sensin kuzu
Sitenin yapay zekasi bile sitedeki abazanlara donmus:)))
@berkonline1 😅
Cevap
14Cevap
ben yemeğe göre karar veririm.
Kibar Feyzo değiliz 😂 bazı yemekleri elle yemek en güzeli..
😂👍
Bir söz vardır. Et, balık, kelle, bunlar yenir elle diye. Elle yemek daha keyifli aslında.
Doğru
Bizim ailede dalga konusu oluyorum bu yüzden. Çıtkırıldımmışım. Elle yemeyi sevmiyorum ama nadiren yerim.
Yüzde 95 çatal bıçak kullanırım.. Fast food harici çatal ve bıçak kullanırım.. Yemek adabı önemli benim için :))
Et ve puzza ellen yenile bilir geriye kalan catal takikide
Pizza ve pattes kızartmasını elle yerim. Kalanını elle yiyemem. Menemene bile ekmek banamam.
Pizza haricinde her şeyi çatal bıçakla yerim 😅
Her şeyi çatalla bıçakla yemem ama elimle dediklerim var.
Her yemek çatal bıçakla yenmiyor ama elimle de yemeyi sevmiyorum...
:D Yemeğine göre değişiyor öyle bir sıkıntı yok
Elimin çok batmayacagini düşündüysem eğer elimle yerim aksi takdirde en kötü ekmek kullanırım
Çoğu yemeği çatal kaşıkla yerim, de pizza, tavuk veya lahmacun gibi şeyler elle yenir ya
Elle yediğim yemeklerde var tabi ki.. Mesela pizza, börek, sarma, kemikli tavuk gibi..
Elle yemesem doyamam bana nee😂
Elle yiyince daha leziz 🤌😄
Çatalla yiyip yemekten tat alan var mı ya sdhdh
😂
Lahmacunu falan elle yerim
Sosu yağı elime buluşacak şeyleri elle yemem
Yerim de tercih etmem.
Pizzayı elimle yerim
Onlar doğuştan zengin rolü oynuyor
😂
Sosyete biri deyilim nasil rahat isem oyle yerim
Çatal