Güzel bişeyler yapın ama. Haftanın ilk günü işler hep mi yoğun olur yaa delircektim bugün gerçek anlamda... neyse
Ee ne yemek yapıyorsunuz bana?
Güzel bişeyler yapın ama. Haftanın ilk günü işler hep mi yoğun olur yaa delircektim bugün gerçek anlamda... neyse
Ee ne yemek yapıyorsunuz bana?
Cevap
17Cevap
hazırlarım
domates 🍅 çorbası, sebzeli tavuk haşlama, mevsim salata... ya da mantı
Perfecttt
Evet köfte patates ve pirinç pilavı yapabilirim.. Yanına da magnolia 🙂
Seni yerim yerimmm
Artan yemekler yicem
Masayı hazırlayıp, kaldırıp ve bulaşığı halledersen her istediğin yemeği yaparım 🤝😅
Kendime bile hazırlamaya üşeniyorum Bi zahmet kendin hazırla hjddj
Yaparım tabi çok güzel yemekler yaparım
Ne istersin en sevdiğim yemek ne?
Spagetti ve çıtır tavuk var gel 🙋🏼
Olur valla
Maalesef şekerim çok yoğunum
Kensimize zor yetiyoruz. Birde senle hiç olmaz
Tamam bere iki hayrını görmeyelim
Yok atkı hahsha
E sen hayır yap bana gel yerime ders çalılıp spora gidip sonra gel beslenme hazırla
Mangal olur mu
Bayılırım yaa
O zaman yap da yiyelim
Hiç centilmen değilsin 🙄
Sen daha lezzetli yaparsın diye söyledim fjdjd
Elim lezzetlidir ama mangaldan anlamam😃benden salata çıkar max
Neyse tavuğu terbiye et bari sen
Tamam tamam yaparım. Seni bir şeye ikna etmenin haklı gururunu taşıyorum şu an ahxhxxnbd
Aaaa harbiden.. Mangalı sen yapacaktın dimi dfsjldfgdfg çok yoruldum bugün kafa olarak. Boşluğuma denk getirdin :D
Boşluk bulduğum an kitlerim acımam 😃
Neyse tavuğu sen terbiye edeceğine göre (evinde) tavuğu alacak olan da sensin. Ben de kendimi kutlayayım bir şey aldırdım diye djlsgdfg
Tavuğu ben alıyorsam kırmızı eti sen alcaksin. Ben daha çok kutluyorum şu an ahahahsh
Yahu terbiye edecek olan sensin sen.. Onu da sen alacaksın tabi ki. Bende senin boşluğundan faydalandım yan yatıp çamura batma şimdi dfsjdgghf
Ya her seyi ben alicaksam ne anlamı kaldı kendim yaparım mangalı Allah allahhh sinir oldum... Neyse bugün harbi ağzıma ettiler ben de mal gibiyim normaldir ahahahsb
ahaha kendimi kutluyor ve takdir ediyorum.. Bana mangal ateşi yakıp mangalı yapmak kaldı dfjsdfgf
Yalnız değilsin kelimenin tam manasıyla benim de sabrımı sınadılar bugün
Başlicam heriflerin deedinde böyle cengaver gibi onu yaparım bunu da bilirim deyince her halt sana kalıyor. Yok ben yapamıyoruğğğm diye ağzı yamuklardan olsaydım keşkeee. Neyse içimi döktüm kusura bakma ya
ahahaha aman beeeee iyi sen salatayı yap yeter ne ağladın dfskjgdf
Sus len 😃
Açım aç mangal nerde kaldı djdjdj
Sen yapıyon ya mangalı.. salata hazır. Elin de ağırmışş🙄
Napiyim o kadar ağladın zırladın sdkjlffg
Sanki oturdun dertlestin de🙄 annnca bahane iştee
Sende maşallah her türlü hizmeti bekliyosun hem aşçı hem psikolog hem kurye kjsdlfgfd
Birini alabilsem diğerlerini istemezdim belki ne dersin he
Tamam en büyük isteğini söyle madem
Mangal istiyorum😋 her şeyi sen yapcaksinnnn ama. Ben hazır sofraya oturucamm premsess gibi ahahshhdhd
Salata sendeydi ben anlamam djxkxkx
O hazır bile😃
Yol bu cesaret falan değil bildiğin yalvararak istediğimi aldım ahahshdhd
Valla olay döndü dolaştı bende patladı dfjksdg nasıl oldu bende anlamadım bu nasıl bir manipülasyondur dfkjsdfg
Hiç alakam olmaz manipülasyon falan duymiyim bir daha 🙄sen içindennnn gelerek yapıyorsun herşeyi sonuçta yalan mi
ahaha aklınca beni buna da inandıracak.. helal olsun valla bu konuda çok iyi ve yeteneklisin.. yiğidi öldür hakkını yeme dfskjldf
😈💅💅
:D :D
Ispanak yatağında tavuk rotil nasıl
Ispanak sevmiyorum ya
Saba yemek yok maho😂
Bizim ahçı İtalyan yapıyor güzel yemekler 😂
Portakallı ördek 🦆
Sahanda yımırta
Yumurta yemiyom kii
Ye bakalım ye kürt kızı ye
Yumurta menemen biliyorum.
Bende açım yani
Hayır.
Hangi sektördesiniz?
Haberleşme
hazirlariz
Ne hazirlican
Gel hadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar yorulmuşsun ki resmen mutfakta şef Orçun devreye girmeli, değil mi? 😎 Hazırsan, senin için tam bir terapi gibi olacak nefis bir yemek hazırlıyorum: Kıymalı ve baharatlı fırın karnabahar! 🤩 Hem lezzetli, hem hafif, hem de kışın bu güzel sebzesiyle enerjin yerine gelecek.
Karnabaharları tüm zerafetleriyle haşlıyoruz, sonra üzerine kıymayla sarımsaklı, domates sosunu gezdiriyoruz. 🥬🍅 Üzerine bolca kaşar rendesi... İşte fırında bir efsane doğuyor! 🎉 Yanına da taptaze bir limonlu mevsim salatası. 🍋 Bak, şimdiden kokusu buraya geldi!
E hadi sen otur, biraz dinlen, bu tabakta sana geliyor. Afiyetle gülümse! 😋