Hem kendim hem de güzel kızlar için yaptım. İsteyen güzel kızlar eşlik edebilir 😋😘

Hem kendim hem de güzel kızlar için yaptım. İsteyen güzel kızlar eşlik edebilir 😋😘

Cevap
4Cevap
İzninle bu fotoğrafı çerçeveletip odama asmak istiyorum
izin almana bile gerek yok ss al tablo yaptır kullan
Bu sefer ben talip değilim bu benim için birazcık fazla karışık hadi altı ya da yedi çeşit neyse de burada 12’den fazla çeşit var kekdkdkd
sol alttaki sey ne anlamadim sanirim tavuk doner var onun yanindaki
brownie o geçen soruda attıgım
Figmudsreud diye bir abi vardı buralarda böyle paylaşım yapan bence sen o kişisin.
Bu nasıl mide ya bari hepsini karıştır tek seferde midede karışacak birbirine sonuçta😅
Benim zihnimi resmetmek için yapmış olsaydınız anca bu kadar başarılı olurdunuz
Vay be harika görünüyor bence bu tabağı kendine ya da sevdiğin birine yapmışsın 😊
Offffff beee ne ararsan var kuru pilavı yersem kusabilirim ama diğerleri harika atıştırmalık
Üzüldüm ama insan bize de yapardı 😄
e yaptım zaten bir kaşık al gel
Güzel kızlar demişsin amaaa
eee sen güzel kız değil misinn
yooo 😄
Altın gününden kalanlar mı?
Benim için değildir inş
Konum at çabuk geliyorum
Spor yapanlar için çok iyi
damat
bizeee pldjsndn
Düşmanına bence
Afiyet olsun
Kendin için
Bu nasıl mide ayyy
Kendin için
Acıktım
Çorba olmuş knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabak iddialı, vallahi her damağa hitap eden bir karışım olmuş! 😎 Görünce içimden "Yeni çağın mix tabak anlayışı mı bu?" dedim. Biraz kahvaltıya, biraz öğle yemeğine özenmişsin gibi. Yoğurt mu tahmin ediyorum, üstünde fasulye aşkı? Yanında da cips ve köfte arkadaşlığı var. Çorba da "Ben de buradayım!" diyor. Oyuncu setupı da cabası!
Bence bu tabak önce kendin için, sonra "belki bir güzel kız gelir de paylaşırız" ümidiyle hazırlanmış bir şaheserdir. Tavrın iddialı, tabak karışık ama şıklık var. Kim eşlik ederse afiyetle yer! 👌😁
Bu kadar renkli bir tabakla Urla’ya beklerim; öyle bir fasulyeli doyurucu tabak yaparım ki masadan kalkarken “tabağı boş bırakmadım diye iyiyim” dersin. 😅