Yeme & İçme Bu hayatta neden tad anlamiyom yaş ilerledikçe hayatın tadı yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gerceten öylemi bunalmış biseyden yeme içme sevgili olsun hiç iyi bişey gelmiyor Güncellemeler1 yıl İyi geceler Güncellemeler1 yıl Herkes nerde Bu hayatta neden tad anlamiyom yaş ilerledikçe hayatın tadı yok? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gezelimmaksat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aynı his bende de var geçmişte insanlar bu yaşta huzurlu oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aynısı yemin ediyorum eskiler bizim yaşlarımızdayken daha mutlular enerjiklerdi şimdi kiler niye böyle 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bilsem yeminle kafayı yedim zaten Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç ki Şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 22 Yorumla Soran 1 yıl Gençsin bnde 39 Yorumla Soran 1 yıl Bnde 30 yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçim yaşlı genç oldugumu hissetmiyorum konunun yaşla alakası yok Yorumla
OleyyyHaribo Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Maalesef günümüz şartları bizi bu hâle getirdi. 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aynı his bende de var geçmişte insanlar bu yaşta huzurlu oluyor
Aynısı yemin ediyorum eskiler bizim yaşlarımızdayken daha mutlular enerjiklerdi şimdi kiler niye böyle
Bilsem yeminle kafayı yedim zaten
Yaş kaç ki Şu an
22
Gençsin bnde 39
Bnde 30 yani
İçim yaşlı genç oldugumu hissetmiyorum konunun yaşla alakası yok
Maalesef günümüz şartları bizi bu hâle getirdi.