Sevmediğim halde günde 5 bardak içiyorsam, sevdiğim halimi düşünemiyorum. Her şeyi abartmayı seviyor oluşum lkasdja.

Sevmediğim halde günde 5 bardak içiyorsam, sevdiğim halimi düşünemiyorum. Her şeyi abartmayı seviyor oluşum lkasdja.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seviyomuşsun demek ki. İnsan bazen itiraf edemiyor 😏
Sanırım kendimle yüzleşmeliyim.
biraz daha yakindan bakarsak kahveyi sevmedigine ikna olucaz gşeşeşgşgşğşem
Ne kadar yakından? laksjda.
yakindan iste
İçimi dışımı mı göstereyim nedir? alskjda.
Kafeinden dolayı içiyorsunuz engel olsanız iyi olur 5 bardak anormal bir durum. Ansızın bir gün kalpten tak diye gidersiniz
Bunu kahve servisi yapan arkadaşa anlatmak lazım, siz içersiniz diye durmadan getiriyor. Bu arada tövbe de yahu alskjda.
Tövbe hayat kurtarmaz dikkat edin kendinize içmeyin lütfen. Kalpten gidenlerdr çoğaldı zaten onlardan birisi olmayın
Felaketi çağırır gibi içimi kararttın, çocuk bir daha kahve getirirse döveceğim, aşırı bilendim.
İçme içme
İçmemek için dövmeyi planlıyorum.
Çünkü kafenin içerisindeki kafeinden kaynaklı olarak bağımlı olmuşsunuz. Afiyet olsun
Asla..
Nasıl asla
Bağımlılık ruhuma ters.
Öyle maalesef ben de üniversite zamanları içerdim ders çalışırken, öyle alışkanlık oldu. Gerçi uykumu etkilemiyor yine sabah namazına kalkabiliyorum
Allah kabul etsin, neleri alışkanlık haline getirmiyoruz ki? Bir kahve..
Öyle maalesef Allah ıslah eylesin
Kahveden ıslah edilmeye ne ara geldik? alksjda.
Hahahhaha ben de anlamadım.
Hakkımızda hayırlısı alkjda.
Bilmukabele
Enerjiye ihtiyacın olduğuna işide her insan sevmez ama gider paraya ihtiyacı olduğu için o an başka iş imkanı olmadığı için buda öyle bir şey.
Demekki o seni seviyor
demek ki.
Sevmediğin şeyleri de yapabiliyorsun yani
Sevmediğimiz neleri yapıyoruz, kahve nedir ki.
Kahve seviyorsun
Bunu kabul etme zamanım gelmiş mi? :|
Çoktan gelmiş
Bu hallere düşmemeliydim.
Kahve seversin knk sende kabul et 🤣
Hayır alkjda.
Zorla içirmiyolarya sonuçda 🤣 şu an sade bi türk kahvesi olsa yanınada lokum offf🥰😁