Her gün kahve içmek bıkkınlık verir mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Her gün kahve içmek bıkkınlık verir mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bir süre sonra tabi ki etkisi azalır. yani sürekli çok fazla kahve içmek kafein toleransı geliştirir bu yüzden vücut kahve alsa bile aynı enerjiyi ya da mutluluğu hissedemez. ama tabi ki seven bir insan her gün kahve içebilir. tabi ki yine uyku sağlığı için kararında tüketmekte faydası var her şeyde odluğu gibi.
Her gün bir fincan Türk kahvesi ve yanında bitter çikolata yenildiği zaman beyin sağlığı için oldukça faydalı olduğu söyleniyor Ben de her gün kahve birisi değilim fakat bunu düşünerek her gün olmasa da uygulamaya çalışıyorum
Hayır bana bıkkınlık vermiyor
Vermiyor. Devamlı içiyorum 😄
Bal şeker olsun
Teşekkürler ✨
Cevap
13Cevap
Yani tabii ki bazı zamanlar insanın canı istemez mesela benim istemediği zamanlar oluyor
Bir dönem her gün çok severek türk kahvesi içiyordum. Ne oldu bilmiyorum ama çok uzun zamandır içmekten hiç keyif almıyorum. Kırk yıl içmesem aklıma bile gelmez. İnsanın damak zevki gerçekten de değişiyor.
Hayır çünkü benim sabah kahvaltım kahveden bıkılmaz :)
Şuana kadar hiç bıkmadım bıkacağımı da düşünmüyorum kendime bir kahve yapıyorum tık modumu yakalıyorum 😂 tabbiiii 😂
Bana vermiyor bilemiycem herkesin zevki ayrı ama ben kahvesiz yapamam büyük keyif huzur ve dinlik veriyor her gün içerim ve bıkmam
Karşımda bu hatun bile olacaksa her gün her gün de kahve içilmez, başka şeyler de yapmak lazım. Ha ben kendime her gün kahve yaparım, o ayrı
Canı istemiyorsa veya zorunluluk hali yoksa evet çaydan bıkmam her gün şart ama kahve bıkkınlık veriyor bana ara vermek isterim
Ben bıkmıyorum. Gün içinde içtiğim kahvenin sayısını hatırlamıyorum bile
Her gün sabit. Sabah 7:30 10:00 ve 15:00 da sütlü filtre kahve içerim fiks değişmez. Kahvaltı yapmam
Hayır içmezsem kendimi eksik hissederim.. Keyifli geceler..
kahve içmeyi sevene bıkkınlık vereceğini sanmam
çünkü tiryaki olunuyor bir süre sonra
Selam gadası 😊
Vermez ya kahve severler her zmn zevk alırlar içtiğinden
İsten gelince bir ikisi bir arada uyaninca bir tane daha dsari cikinca makiato valla vermiyor yok 🙂
yoo ben içiyorum hiç bişi olmuyor
Asla , her dakika içebilirim
Hayır ama dozunda olduğu sürece
Hergün kahve içmek bana bıkkınlık vermiyor.
Bana hiç vermez aksine keyif alırım 😊
Yoo her gün içsem bıkmam
Hayır vermezz severizz
Günde 4-5 defa içerim.
Vermez zamanında kahvekoliktim
Bana vermez kahveyi çok seviyorumm
Bagimlilik yapar
Hayır rutin olarak hayatımda hep var 😄
Verir ben içemiyorum
İçmeden yasayamam
Ben bıkmam ama latte olacak
Evet