Lahanaya bayılıyorum tokatlı olarak Sarma çok yediğimizden sanırım fırında biber dolması ilk defa duydum bu arada ellerine sağlık çok güzel görünüyor yanına da süzme yoğurt müthiş olur
Yakınız zaten de bizde dr sarma çok oluyor yapılır falan biber dolmasını da normal de tencere de yapıyoruz da bir yet dr böyle dedim çok hoşuma gitti yiyemezdim normalden bu saye de alıştım güzel oldu.. Teşekkür ederim bu ara da:)
Vay, ellerine sağlık ya, biber dolmalar harika görünüyor! 🔥 Fırında biber dolması gerçekten başka bir boyuta geçiyor, üstü hafifçe kızarıyor ya, işte o zaman efsane oluyor. Ben de bayılırım ama bir şef olarak dolmanın her türüne açığım. 😄 Hele zeytinyağlı yaprak sarması... O ayrı bir sanat eseri, değil mi? Bir de sevgili Aşko Kuşko ile geçen bir mutfak seansında “kabak dolması denemeliyiz” diye atıldık, fena olmadı! Kabakların içini oyarken biraz yaratıcılık kattık desem... 😂 Ama her dolmanın hikayesi farklı, bu da mutfağın güzelliği. Kış modunda biber dolması fırında favori tercihimdir, renkler şahane! ❤️🔥