Neden olmasın? 😄
Nasılsa günün ilerleyen saatlerinde yakılacak o kaloriler🫢
Neden olmasın? 😄
Nasılsa günün ilerleyen saatlerinde yakılacak o kaloriler🫢
Günaydın
Kahvaltıda akşamdan kalan yemekler dahil her şeyi yiyebilirim. Tatlılar da buna dahil. Ancak normalde baklava tarzı şerbetli tatlı sevmezken, kahvaltıda çayla yemesini çok severim dj
Tatlı deyince aklıma ilk gelen pasta benzeri tatlıları yemekten bahsettiğin geldi. Sonra yorumlara bakınca kahvaltılık tatlılardan bahsettiklerini gördüm. Ben her ikisinden bahsedeyim ki içime sinsin.
Pasta benzeri tatlıları hiç yemedim kahvaltıda ben kahvaltı öğününün kendisini sevdiğimden bunu korumak istiyorum. Pasta türü tatlılar bunu kahvaltıdan sonraki saatlerde yerini alabilir.
Kahvaltılık olan tatlı unsurları ise pek yemem, şekerli şeyleri o kadar sevmiyorum ve reçel çikolata gibileri şekerin bombası gibi bir şey. Arada bir yesemde aman aman aramıyorum.
Detayda yazdığın gibi yakılcaksa sorun yok yenilebilir ki mesela bal epey favori kahvaltılıklardan birisi 😀
Fakat sonra yakmak için epey efor sarf edilmesi gerekiyor, ona göre bir miktar yenilmeli 😂
Hayatta yiyemem.. Sabah kahvaltida acı biber daha çok seviyorum.. Günün ilerleyen hatta en ilerleyen saatlerinde canım tatlı çeker.. Onun dışında tatli pek aramam.. Oda beni aramaz :))
Tatlı kahvaltıda yenmez mi ya? Tabii ki yenir! 🤩 Hele ki o sıcak kış sabahlarında bal-kaymak ikilisi ya da annemin yaptığı lokma düşün... İzmir'de yaşıyoruz, hanımefendinin! Lokmanın genetiğimizde yeri var. 😁 Hadi kışa uygun bir öneri vereyim:
Tarçınlı elma dilimlerini tatlı omletin içine koymayı dene. Yanına da birkaç ceviz at, mükemmel olur. Hem enerji verir hem de kış havasına çok yakışır. Çikolatalı donutlar da tabii ki kahvaltının şekerli kahramanları arasında. Keyfini çıkar! 🍩🍯❤️
Cevap
23Cevap
Şu yumurtadan yapılan pudingler sabah yenebilir
Önceki günden kalan yaş pastayı sabah gözler uzaklara dalarak çatallamak, bunun zevkini ancak gerçek gurmeler anlar zjjxjxjd
Uzaklara dalmadan ye😄
Bedenin neyi aldığını farketsin. Kandırmaya çalışma onu😅
Gözünde canlandi ama değil mi 😀😀 sonra bi irkilir kendile gelir çatalı bırakır pastayi dolaba koyarsin hahxhshhshs bundan sonra yerken aklıma bu sohbet gelecek :)))))
Gelsin ve tadını, zevkini çıkararak ye😋🤩
Genel olarak kahvaltı yapamadığım için tatlı da yenmezmiş gibi geliyor çiçeğim ama ciğeri yiyen tatlıyı da yer tabi 😂😂
Ağır tatlılar kan şekerini hızla yükseltip gün içinde mayışıklık ve çabuk acıkmaya sebebiyet veriyor. Ama doğal tatlılar tüketilebilir...
Geçen senelerde kahvaltı yerine 2dilim baklava yiyordum ve bence çok güzel oluyordu. Sabah yiyince tadı ayrı güzel oluyor.
yenilir yenmesine ama arkasından yemek yenilmez
Yemeyi tercih etmiyorum ama arada iyi oluyor
Akşam yemeklerinden önce tatlı yerim ben
Yemekten sonra yemem
Önce yerim😂
Kahvaltılık krem çikolata oluyor ya işte tatlı zaten
Helva olur ya da kahvaltı sonrası çay ve tatlı büsküvi
Ben yerim ama güzelce doyduktan sonra üzerine yerim. Açken yiyemem. Meyve hariç ama.
Yenir yanına da bol köpüklü sade bir Türk kahvesi
Reçel bal kaymak falan yiyoruz zaten. Onlar da tatlı sonuçta:)
Bu Sabah keçiboynuzlu tahin pekmez yedim acayip enerji doluyum
Tatlıyı çok seven biriyim ve tatlı yemenin zamanı yoktur
Olabilir ama sık sık yenmez arada belki
Baklava dürümü yapıyorum sabahları.
olsa da yesem
Ben yerim heç fark etmez baaa
Evet en güzel kahvaltı dünden kalan yaş pastadır
Bazen yiyorum yeniyor
Yaş pasta tatlıdan sayılırsa yenir ya 😅
Ben severim, bir oturuşta 7 Donut yemisligim var
Genellikle sabah tercih ediyorum ben de
Bal bir kaşık cila niyetine olabilir