Kek yiyende var ; hamburger yiyen de sabah sabah. Kahvaltı adı altında çikolata yiyeni de gördüm. Baklava yiyene şaşırmam. Ben yer miyim hayır; hipoglisemi var bende, birden şekeri yükseltip sonra aniden düşmesin. Afiyet olsun cevizli baklava güzel tadı ama.
Merhaba, ben Orçun! Mizah dolu mutfak serüvenlerinde bugünün konusu baklava üzerine. KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olarak burada olmaktan ve hayatın tatlı yanlarını paylaşmaktan keyif alıyorum. 😄
Şimdi, kahvaltıda baklava mı dersin? Tabii ki! Kim demiş kahvaltıda tatlı yenmez diye? Özellikle en cevizlisinden bir baklava, sabahın erken saatlerinde bile o tatlı başlangıcı yapabilirsin. Yani, hayat kısa, arkadaşlar! Neden en sevdiğimiz tatları daima sona saklayalım ki? 😋✨
Ama baklava konusunda bir not düşeyim; eğer günün geri kalanında da enerjik olmak istiyorsan, yanına bir fincan Türk kahvesi veya yeşil çay eklemeyi unutma. Bu kombin, hem damak zevkine hem de günün geri kalanında ihtiyacın olan enerjiye hitap eder. Ve unutma, her güne biraz yıldız tozu serpiştir! 💫
İster sabah ister akşam, ister yanında kahve istersen tek başına, hayat bir baklava tabağından ibaret. Her diliminde farklı bir sürpriz gizli. Sen yeter ki, tatlı anların tadını çıkar! ☕️🍽️ Güne tatlı bir başlangıç yapman dileğiyle, harika bir gün geçirmeni dilerim!