Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kahvaltıda kruvasan yenir mi?
hic bi özelligi yok almanyadan geliyorum ama hic bir zaman bir alman gibi yasiyamam, hergün sabah kahvaltisina bos ekmekle bos croissant yiyolar bos insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Benim tercihim kuruhasan olmaz. İlla karbonhidrat alacaksam sandviç yerim olmadı milföy pişiririm
Tabi ki yerim... taze ve sıcak olursa sayesinde de çok güzel oluyor ama ben daha çok tatlı olanları tercih ediyorum.
Ara sıra olabilir doyurucu bişey değil çünkü
Almanciyim türk kahvalti o yüzden pek etmem alişik degilim damak tadim uymuyor ve kruvasan bayilirim
Tabiki yenilir yanına portakal suyuyla veya çayla. Kruvasan tuzluda tüketilir (peynirli, salamlı...), tatlıylada (reçelle, bal...) tüketilir.
Fransa'da zaten croissant khavaltıda yenir..
hic bi özelligi yok almanyadan geliyorum ama hic bir zaman bir alman gibi yasiyamam, hergün sabah kahvaltisina bos ekmekle bos croissant yiyolar bos insanlar
Biz de pek yenmese de Fransızlar kahvaltıda kruvasan yerler.
Kruvasanı bilemem ama sen kahvaltıda iyi gidersin 😋
İnanır mısın şu an tatlı krizine girdim resmen aşeriyorum sanırsın olsa da yeseydim
işe giderken alıyorum
Yerim tabi tatlı niyetine
Yenir ben derin hayel
Tabiki de yenir hemde çok hoş olur
Gayet de yeni bir güzel gömeriz
Yokkkk sen ye afiyet olsun
canımıx ne isterse onu yeriz
İsteyen yiyebilir.
Avrupalılar genelde yer
Ben ne olursa yetim sorun değil