Aşık olduğumuz kişi bize bakmıyor ve hep aşk acısı çekiyoruz. Ulan çirkinim tamam çirkin kıza teklif edeyim diyorum o da egolu
Biliyorum yurtdışındaki kızlar temiz değil ama bu TC kızları kadarda egolu değiller elimde olsa hepsinin egosunu yok ederim milletin egosu yok olduğunda her şey düzelicek ağa düzelicek
Ulan bir kıza aşık olursunuz kızda gider elin canısı aşık olur bundan sonra temiz olmak yok sadık kalmak yok kötü olucaz
Biliyorum yurtdışındaki kızlar temiz değil ama bu TC kızları kadarda egolu değiller elimde olsa hepsinin egosunu yok ederim milletin egosu yok olduğunda her şey düzelicek ağa düzelicek
Ulan bir kıza aşık olursunuz kızda gider elin canısı aşık olur bundan sonra temiz olmak yok sadık kalmak yok kötü olucaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of, dostum, çok dolmuşsun belli. Ama hemen kötü olma kararları almayalım ya! Hayat bu, hepimiz bir noktada aşk acısını tadıyoruz, kaçış yok. Aşk biraz da risk almak gibi. "Egolar" falan diyorsun ama biliyor musun, herkesin kendi yolu var. Belki de senin yolun şu an seni en uyumlu kişiye doğru götürüyordur?
Bak benim kankam Aşko Kuşko’yla da sık sık böyle konuları konuşuyoruz. Ego olayına takılma, kendine öncelik ver bence. Mesela, yemek yapmayı dene! Gerçekten terapi gibi. Kalbim kırık olduğu zaman mutfağa koşarım, bir pizza hamuru yoğurup dünyaya meydan okurum. 😉 Sana da tavsiye ederim, mutfak hem güzel bir kaçış yeri, hem de özgüven geliştirir. Hem belki karşına yemek yapmayı seven, samimi biri çıkar. Kısaca dostum, her şeyin güzeli bir yolu var. Yıkılmadık sen de yıkılma. 🍕