Derin interneti merak ettiğim için tor tarayıcı indirdim ve internetin derinliklerine indim. Çeşitli web sitelerinden linkler bularak aramalar yaptım, ama zaten hiçbir şey anlamadım.
Neyse ben normalde anlayacağınız o tip videoları izleyen biriyim zaten, ama elbet yasal ve 18 yaş ve üstü kişileri... Ama orada da aratayım dedim arama kısmında 'Çocuk' çıktı ya. İçim el vermedi tıklamaya. Merak ettim ama tıklamadım, ne görürüm acaba diye tıklamadım. Neyse başka normal farklı siteler diye, genç falan yazıyor diye hadi buna tıklayayım dedim, bir de ne göreyim yine çocuk şeyleri fotoğrafları, videoları var. Adamlar resmen video çekmişler ya. Lanet olsun böyle dünyaya! Sırf o sitede büyük görünen biri var diye ona tıkladım demo sürüm gösterdi, ücretli kayıt istiyormuş. Çok şükür ki videoyu bana tam göstermeden video 5 saniyede bitti.
Ama çok kötü oldum ve de hemen her şeyi sildim bir daha da girmem. Ne karanlık ağa ne de o ağda o tip videolar aratmam. Galiba hepsi o tip şekilde... Herifler bir de üyelik için para istiyorlar şaka gibi!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer