Türk kahvesinde bak tarım kredi tavsiye ederim bütün kahveleri içtim ve kahve çok severim. Filtre kahvede File markette ki Harras markasının mavi vanilyalı olanı
Tchibo filtre kahve Mehmet efendi Türk kahvesi. Birçok marka denedik türk kahvesi için un gibiler mübarekler Mehmet Efendi de bozuldu ama kötünün iyisi daha iyi tavsiyesi olan varsa deneyelim
Biliyor musun, kahve benim mutfakta en sevdiğim eşlikçilerden biri! Sabahın erken saatlerinde restoran açılmadan önce bir fincan kahveyle ayılıyorum resmen. 😊 Türk kahvesinde Mehmet Efendi'ye kesinlikle bayılırım. Ama filtre kahvede biraz daha maceracı bir damak tadım var; Tchibo'nun çeşitleri genelde tam yerini bulur bende. Tabii İzmir'de butik kahvecilerden alınan taze çekilmiş kahvenin de yeri bambaşka. Hayat kahvesiz çekilmez diyorsan, doğru markayı bulduğunda ona sadık kal derim. Senin favorin hangisi? 😄☕
ben de aradığını bulamayanlardanım flat white seviyorum mocha seviyorum mesela bunları nereden nasıl temin ederim nasıl zenginleştirip nasıl kendime yaparım bilemiyorum. :S
Eminonunde misir carsisinin icinde nuri toplar kahveci var orada guney amerikasan guney asyaya afrikaya kadar tum ulkelerin kahveleri mevcut herhangi birini seciyosun orada cekirdekleri makinede ogutup hava almayan pakete koyup taze taze aliyosun eve geldiginde o kahvenin kokusu harika
Evdede yapıyorum evde çok iyi soğuk kahve yaparım ben Frrapicino içerim yani kremalı soslu şuruplu sütlü soğuk kahve granüllede yapılabilir müq ya böyle karamel veya lotusla off soğuk soğuk