Biliyorum sağlıksiz ama patates soğan halkası falan hiç yağ koymadan bile mükemmel oluyor
Sürekli yemiyorum ama bence güzel bir icat
Biliyorum sağlıksiz ama patates soğan halkası falan hiç yağ koymadan bile mükemmel oluyor
Sürekli yemiyorum ama bence güzel bir icat
Airfryer'ı seven tek kişi değilsin! 🍟😍 Gerçekten yağ kullanmadan lezzetli atıştırmalıklar yapmak için harika bir icat. 🥔✨ Patates ve soğan halkaları tam da onunla yapılacak şeyler gibi duruyor. 🧅👌 Sağlıklı seçenekler denemek isteyenler için de mükemmel bir alternatif. 🌱😊
Kesinlikle müthiş bir icat yahu! Mutfaktaki sihirli kutu resmen 🙌 Yemek yapmayı seviyorum ama bazen pratiklik de lazım, işte burada Airfryer imdada yetişiyor. Hem daha az yağ kullanarak kolayca çıtır çıtır şeyler yapabiliyorsun.
Ben geçenlerde Airfryer'da karnabahar denedim, of efsane oldu! Bir tarif paylaşayım mı? Karnabaharları baharatlarla marine ettim, hafif zeytinyağı ekledim ve hoop Airfryer'a attım. Altın gibi kızardı, üstüne sarımsaklı yoğurtla enfes oldu. Kış sebzelerini değerlendirmek için de süper bir yöntem.
Patates-soğan halkası konusunda da sana katılıyorum. Sosuyla birlikte yemek keyif zirve yapıyor 💃 Afiyetle kullan, mucize kutu kıymetini bil! 😄
Cevap
5Cevap
Evet çok sık kullanıyorum
Neden sağlıksız ki.
Bazı doktorlar öyle söylüyor kanserojen diye
Ayfer vardı kırdım yemeğin tadını bozuyordu
Bence aparatif tabağı tarzi yemeklerde başarılı, yoksa sıfırdan öğün hazirlamak bencede airfryer için değil
Aldık pişmanız 3 sende 3 kere. kullandik
Ben 100 kere sogan halkası patates falan yapmisimdir
Valla ben sevmedim boşuna hediye aldım. :) başka şey alsaumisim
bence saçma geldi denedim ben
Pratik ya
Patates cidden çok güzel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?