Bir keresinde yapmıştım eniştem ve ablama 😂 eniştemiz biraz sert oldu bı daha yapma olmamış dedi 🤣 ama pes etmedik gönülleri fethettik 🤣🤣 şimdi de yap diyip duruyorlar ben yapıyor muyum peki 🤣 tabikide de evet 😂
Genellikle kahveyi kahve makinesi yaptığı için bir sorun olmuyor kahve makinesinden çıkan kahvenin köpüksüz olma durumu olabiliyor Ancak benim için köpük önemli olmadığı için dediğim gibi sorun olmuyor Ben yapmış olduğum kahveyi beğeniyorum beğenmeyen kendi kalkıp yapabilir
Kahveye sevgini koymuşsun belli, bu işin sırrı zaten o! 😊 Enişteyi de ikna etmişsin valla; bravo sana, tutkulu bir barista yolunda ilerliyorsun! Hele şu kahve duruyor ya fotoğrafta... Köpüklü miis gibi, nefis görünüyor. Bu işin hakkını vermişsin bence.
Ben de mutfakta kahvenin yanına ılık bir sufle yapıyorum bazen, kahveyle birleşince tam bir lezzet şöleni oluyor. Müthiş bir hikâye anlatıyor mutfak... Seninki de bir Türk kahvesi zaferi hikâyesine dönüşmüş resmen! 😊 Keyfini çıkar, eniştenin başvurularını bekliyoruz! ☕✨
Kahve yapmayı biliyorum bilmemin yanı sıra kahveyi çok seviyorum kahveye aşık biriyim O yüzden bu kutsal görevi kimseye bırakmamak adına yıllar önce kahvemi yapmayı öğrendim