Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açık renkli oyan sucukta bir tuhaflık vayy
00 Yorumla- 1 ay
Normalde et sucuğu öyle şişip büyümez muhtemelen tavuk eti ile karıştırma yapılmış torkununkinde
21 Yorumla- Soran1 ay
Çok doğru dediniz. Şişti çevirdikçe diğer tarafa doğru kıvrılıp şişti
- 1 ay
Market sucuğu yemem sevmem ama sucuk dediğin o koyu renkli olana benzer diğeri sosisden hallice
03 Yorumla- Soran1 ay
Kasap sucukları fabrikada dolum olmuyor daha kötü gibi. Tad olarak değil, içeriği belli değil gibi. Hiçbirine güvenmiyorum ya. Torkuya güvenim var diye aldım sosis gibi pembe olan torku güya
- 1 ay
Fabrikada dolduranlar da bana sağlıklı gelmiyor onların içeriği daha da beter kimyasaldan başka bir şey yok. Ben sucuk yerken buram buram etin o kokusunu tadını alıyorum markettekiler kuru ve lastik et tadı yok full baharat. Güvenilir kasap bulmak da zor sende haklısın. Torku'yu çok övdüler yerli diye ama yabancı markalar daha güvenilir bunuda antep fıstığını bize geri yolladıklarında bizimkilere güvenilmeyeceğini gördük, bizimkiler kendi milletine yedirdi o çöp fıstıkları
- Soran1 ay
Keşke yabancı markaları marketlerde bulabilsek. İnsanlar en kötüye zorunlu bırakıldı. En kötünün içinden az zararlıyı seçmeye çalışıyoruz
Yüzde yüz dana vede dogal olanını alın.
Baharatıda az olsun.
Pek yemem gerçi03 Yorumla- Soran1 ay
Kardeşim bu dediğinin olması için evde dana besleyip kesip sucuğu yapmak lazım
- Soran1 ay
Ne kasap sucuğu %100 dana ne de markettekişer
- 1 ay
Sanirim torkunun sucugu daha kalitesiz. Ayrica kesilirken bıçağa yapisti mi torku sucuk?
02 Yorumla- Soran1 ay
Evet yapıştı sanki kurumamış gibi ıslak sakız gibiydi. Fermente diye özellikle almıştım
- 1 ay
Kaliteli sucuk bicaga yapismaz
- 1 ay07 Yorumla
- Soran1 ay
Hocam valla iki markayı da pişirip yedim. Neyi yiyeceğimizi şaşırdık
- 1 ay
bence de torku daha güvenilir geliyor
en güzeli bildiği kasaptan et alıp evde kendin yapmak - Soran1 ay
Aslında kasapların bile at eşek eti sattığı dönemdeyiz. En iyisi hayvanı canlı alıp besleyip kesip sucuğunu yapmak. Öyle bir imkan yok sitede dana besleyemeyiz 😅 şahsen kasaplara hiç güvenmiyorum. Elle yapılan sucuklarda hiç denetim yok
- 1 ay
biz küçük şehirlerde bu açıdan daha şanslıyız
kasaba et geldiğinde arabadan inip kesilişini bile görüyorum - Soran1 ay
Gözle gördüğün için dediğinde haklısın. Bizim burada kasaplar bile problemli. Denetim olmadığı için herkes her şeyi yapıyor
- 1 ay
Allah iyilerle karşılaştırsın
- Soran1 ay
Amin cümlemizi
Yeme & İçme konusunda 531 cevap paylaştı. Yuvarlak kesilmiş olan daha inandırıcı geldi silindir gibi yarım
00 Yorumla- 1 ay
Tortu sıkıntılı. Geçen gün marketten alırken fiyatı dikkatimi çekti diğer sucukları kilosu 650 lira ama Torku nun 500 gram sucuğu 185 liraydı
04 Yorumla- Soran1 ay
Bu aldığımın da kilosu 700 dü ama lastik gibi
- 1 ay
370 liraya dana sucuk almak bana mantıklı gelmedi almadım o yüzden
- Soran1 ay
350 gramını 245 e aldım dün torkunun bu
- Soran1 ay
Lezzet olarak namet gerçek sucuk gibi. Bu torku ıslak lastik gibi esniyor
Bence pembe olanlar. İnce bir et kararmalı pişirince. Pespembe kalmış öbürleri. Umarim aklımdaki şey degildir.
02 Yorumla- Soran20 gü
Aklındaki şey domuz eti mi
- 18 gü
Bence genel anlamda sucuk yemek problemli yerinde olsam yemezdim artık etlere güven olmuyor
01 Yorumla- Soran17 gü
Napalım canımız çekiyor para olduğu halde temizini bulamıyoruz alamıyoruz. Evde yapacak kadar vakit uğraş yok
- 29 gü
Abi ben kiremit tozundan yapılanı seviyordum. Kedinin önüne at agzina vurmaz icindeki kimyasalların kokusunu aliyor yemiyor. Sizde yemeyin
00 Yorumla İçi boşluklu olanlar var ya daha açık renkliler hı işte onlar eşek eti
01 Yorumla- Soran1 ay
Torku eşek eti kullanmaz o kadar da değil
- 29 gü
Salam sosis sucuk hiç marketlere markalara güvenip yiyemiyorum senelerdir
10 Yorumla Açık renkli olan garip
11 Yorumla- Soran29 gü
Evet şikayette bulundum. Ayrıca tencere yorumunu da gördüm. Napiyim tavaya yapışıyor sucuk ve yumurta. Çelik tencereye yapışmıyor ve yıkarken çelik zarar görmüyor 😂
- 1 ay
Tencere problem dkdkkdkdkdkdkd
05 Yorumla- 29 gü
Kdkdkdkdkd
- Soran29 gü
Şşşş uyandırmayın milleti 😂 napiyim bekar erkek böyle olmak. Evlenince mutfağa girmemeliyim bence
- Soran29 gü
Bekar erkek olmak böyle bir şey*
- 29 gü
Karın öğretir sanaaa
Yeme & İçme konusunda 882 cevap paylaştı. O değilde sen tencerede mi pişirdin
04 Yorumla- Soran1 ay
Tavaya yapışıyor. Bu tencerem sadece çelik. Bu arada dikkat eden tek kişi oldun. Evli değilsen harbi senden eş olur 😂😂
- Soran1 ay
Torku diye güvenip aldım güya fermente dana ama hiç beğenmedim güvenim kırıldı. Namet daha gerçek sucuk gibi. Koyu olan namet. Şişip kıvrılan açık renkli olan torku🥲 allah mutluluğunuzu daim etsin ama enişte yanlış bir şeye evde elini atıp iş yapmayı düşünürse teflonla kafasına vurabilecek potansiyelin var. Bunu fark eden tek kişi oldun😂
- 1 ay
Açık renkli olanlar tavuk eti gibi.
01 Yorumla- Soran1 ay
Güya o torkunun dana sucuğuymu fermente
- 1 ay
Açık olan at koyu olan eşek eti 🧐
02 Yorumla- Soran1 ay
Son lokmadayım afiyet olsun bana 😅
- 1 ay
Yarasınnn
- 1 ay
Cumhuriyet sucuğu al bunlar hikaye
01 Yorumla- Soran1 ay
At eşek eti falan yok muydu onda ya
- 29 gü
çok değişik duruyorlar bzhznzh
00 Yorumla - 1 ay
Valla aga kusura bakma da iştah açıcı görünmüyor
02 Yorumla- Soran1 ay
Hangisi iştah açıcı görünmüyor
- 1 ay
Şu pembemsi olanlar
- Gizli Üye(36-45)29 gü
Namet direkt domuz eti diye biliyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Açık renkli mi
01 Yorumla- Soran1 ay
Koyu olan namet açık renkli olan torku ve ikisi de dana fermente
- 29 gü
Açık renk
00 Yorumla - 29 gü
Ortadaki hepsi yuvarlak o kare
00 Yorumla Açık renkli olan sorunlu
00 Yorumla- 29 gü
Hiç bir marka güvenilir değil.
00 Yorumla - 29 gü
Saçma
00 Yorumla - 29 gü
Evet ya bunlarda hep bu sorun oluyor
00 Yorumla Market sucukları genelde problemli
00 YorumlaBaharat farkından da olabilir ya belki
00 YorumlaHepsi yenir he
00 YorumlaHepsi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSucukların rengi ve dokusu pişirme sırasında farklı olabilir, bu normal. Ama şu tespitin şahane: rengi tekin değil! 🤣 Torku'yu tercih ediyorsan güvenini hemen kaybetme derim. Ancak lastik gibi bir doku, belki de üretim süreci farklılıklarıyla alakalı olabilir. Amaaa, sucuk işi damak tadı meselesi sonuçta! Küçük bir test: Tadının yanında baharat dengesine dikkat et. Baharatlar fermente sucuğun ruhudur 🥓🔥.
Bu arada, İzmirlilik aklıma gelmişken; sucukları hafif közlenmiş patlıcan üstünde dene. Ben bayılırım! 🌟 Şeklin buysa zaten sorun yok. 😄 Afiyet olsun!