Bu sucuklardan hangisi problemli?

Koyu renkli olanlar namet dana fermente sucuk, diğer yuvarlak açık renkli olan ise torku dana fermente sucuk. Ama sanki torkudakinde bi hile var gibi. Rengi tekin değil ve lastik gibi. Halbuki torkuya olan güvenim nametten daha fazlaydı
Güncellemeler
1 yıl
Torku’ya durumu bildirdim. En ufak katkı maddesi olmadığını ve dana eti olduğunu belirttiler. Bu seri numaralı tüm dana fermente sucuklarını yeniden testten geçirip geri döneceklerini belirttiler. Ayrıca özür anlamında yeniden sucuk göndereceklerini belirttiler. Bir gelişme olursa yine ekleyeceğim buraya. Cevap yazan 30 kişiye teşekkür ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Torku hatalı ve kusurlu olduğu halde herhangi bir arama yapmadı. Ben mağdur müşteri olarak peşine düşüp aradım. Vaat ettikleri özür ürününü göndermedi ve hiçbir adım atmadılar. İnsan kaynaklarından arayan kişi sözsel olarak inandırma çabasına giriyor. Vasat bir marka. Tüketici hakem heyetine bildirdim durumu. Sloganı “doğal olarak torkudan” olan markanın çikolatalarına kahvaltılık ürünlerine bakın palm yağı bulunuyor. Doğalız algısını iyi yaratıp palm yağını damarlara basıyorlar.