yanaklarımda ve burnumda çiller var ve kusur olduğunu düşünüyorum sonuçta cildimde sivilce, siyah nokta, gözenekler vs hiç yok tek sorun çillerim
dümdüz tertemiz cildim olsun istiyorum
yanaklarımda ve burnumda çiller var ve kusur olduğunu düşünüyorum sonuçta cildimde sivilce, siyah nokta, gözenekler vs hiç yok tek sorun çillerim
dümdüz tertemiz cildim olsun istiyorum
Bence değildir. Çil bana göre güzellik unsuru ben çili asla bir kusur olarak görmüyorum. Bence yakışıyor kadınlara çil. Şimdi zaten moda oldu artık çil. İnsanlar hatta sırf çil için estetik altına yatıyor ya da çil yapmak için çil yapma kalemleri çıkmış. Bence çok güzel görünüyor çil benim hoşuma gidiyor şahsen.
Dumduz cildinin olmasi belki senin icin saglikli bir cild degildir. Yani reklam kulturun vs empoze ettiği şekillere hayatin boyunca sokma kendini. Senin dna vucuduna göre neslinden nesline gelisen evrimlesiyor. Vucudunda olusan her bir değişim. Çevresel etkilerden arinmak için olabilir. Kirisikliklar nerede cok anlamadim. Ancak onlarin bile bir yeri vardir uzerinde. Bu kadar goruntu meraklisi olma dogal olmak her zaman daha guzeldir. Ciller konusunda gunumuzde daha acik daha d acik olarak güneş ışıklarından teninin gunes radyasyonuna verdigi tepkidir. Sadece gunes degil çevresel kirlilik kimsallar. Bunlari dikkat etsen yeter
Cevap
8Cevap
Tam tersi Çil ayrı bir güzellik katar insana , çilli İnsanlar daha özeldir
Çoğu insan çillerim olsaydı keşke der kusur değildir bence
Eğer kusursa mükemmel bir kusur
hayır sevimli bir detay bence
Hayır bence tam aksine bir avantajdır..
Kusur degil dogal bir olay ya
Yooo çok güzel duruyı hatta
ten rengi ne ona göre
Esmerin çilli olma ihtimali ne
beyaz