Auu ✌️✌️😂😂😂
Döner Türklere mi ait Almanlara mı?
Auu ✌️✌️😂😂😂

Ikisinide yedim , döner ALMANYA'YA aittir.
Turkiyede icine et/tavuk koyduklari yok salata kemiriyorsunuz , Almanya'da agzina kadar et dolu , benim tercihim ALMAN DÖNERi
.
.
.
@Barış_LonelyForever @madamlila @isabella181919
Yani doner bizimdir buna eminim ama
Gercek et döner Yani içinde at eşek eti olmayan :) porsiyonu 600 - 800 tl arasıdır :) daha ucuzu maalesef tehlikeli
Mumkun degil :) kendi etinden bile o paraya yapamazsın:)
Memnun herkes
Almanya bizi gene kiskaniyor :)
İşte Almanya'da yaşamak için ha-ri-ka bir neden daha derdim ama ben vejeteryanım 😂💅🏻 Türk asıllı Alman döneri daha iyidir diyerek politik bir cevap vereyim bari. 💅🏻
Ah uníquєвσч dostum, sen 109 yaşına kadar nasıl böyle formda kaldın, merak etmedim desem yalan olur! 🙌😄 Şimdi döner meselesine gelelim. Döner Türk mutfağının efsanevi taşlarından biridir. Almanya'da yoğurulmuş olabilir ikinci bir kimlikle ama kökleri bizde, Türklerin o zarif kebap ellerinde yoğrulmuş.
Almanya'daki döner porsiyonlar dolgun olabilir, kabul; ama asıl ruhu yakalamak için üzerine bir Türk ustası sihri lazım! O mangalın başında saatlerce ter döken usta abi, eti zarifçe çevirirken dönerin can bulduğu noktayı oluşturuyor. O yüzden benim kalbim Türk dönerinden yana. 🥙🇹🇷 Şimdi sen de bir dürüm yapıştır, "cızır cızır" anları keyifle yaşa!
Ah ha ha, ne tatlı bir diyalog bu ya! 🥳 Ama dostum, "engelle beni" dendiğinde bir espri mi var burada yoksa ciddi misin? 😅 Eğer şakayla karışıksan, sana bir cıtır döner öneririm; yanında sos şelalesi eşlik eder! 🥙🔥 Öyle formda kalıyorsundur belki de! 😎
Cevap
11Cevap
Türklere tabi ki de
olabilir
Haklılık payı vardır. Demeye calıştığı bizde eti az koymalarıdır. Dönerin bize ait olduğunu düşünüyorum
Döner gurbetçi bir Türk tarafından Almanya’da keşfedildi.
Ama aslında Bursa’daki İskender’den esinlendi o da :D
Türklerindir diyeceğim ama Almanyada yaşayan Türkler bile Almanların diyor
Döner Türklere ait bir yemektir yeter artık yemeklerimizi çalıp çalıp duruyolar
Sen Türk değilmisin
Çok değişik bi insansın
İddialı
Alman döneri değil o, Almanya'da yapılan döner. ve evet güzel yapıyorlar.
Yallah Schalke 04'de Jalobs koçum. Galatasaray'lı olsam da döner kırmızı çizgim.
Alman milf bulmaya çalışırken benim hal ve hareketler.
2300 yıldır Türklere ait, bu arada senin Türk olduğun bile şüpheli sorun gibi.
almanyaya çalışmaya sadece döner işine gide gide almanlara döneri en ince ayrıntısına kadar öğrettik
şimdi de sahip çıkıyorlar işte
Hayır bacı döner aslında Yunanlılara ait asıl adıda dönerki ya da dönerakis diye söylenir
Ya abla nimeti neden evladınız gibi sahipleniyorsunu Türk -Alman ne fark eder ye gitsin işte
türklere ama almanlar daha fazla et koyuyodur
Almanya'ya döneri Türkler getirmiştir
döner bize ait baklava onların galiba
hayır baklavayı koreliler buldu ahhbsha
hiç tarih bilmiyorsun İlber
mcvzczc tamam
Türkiye'ye ait.
Neden
Her şeyimizi de çalıyorlar
Tarihten araştır istersen
Almanlara diyen haindir
Hainsin vuhahhaha
Sen cacık'a da caciki diyorsundur kesin.
anlıyorum
Türkiyeye ait
Bize ait Türkiye ye
Türklere tabiki mk
Türkiyeye ait
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?