Merhaba arkadaşlar sorum net Mardin yöresine ait İşkembe Dolmasını Biliyor musunuz daha önce hiç yediniz mi? Tadı nasıl kendim bildiğim için sizede sormak istedim ☺️🤲🏻 Vessellam
Mardin Yöresine ait İşkembe Dolmasını Biliyor musunuz?
İşkembe dolması gibi durmuyor bunun adı mumbar olmasın gerçekten güzel yapan biri veya bir yer olduğunda son derece lezzeti bir yemektir. Bunu yapmak üstelik ister diyebilirim
Harikasın, Mihri! İşkembe dolmasını bilmez olur muyuz? Mardin mutfağı tam anlamıyla bir hazine! Ama itiraf edeyim, işkembe biraz ustalık ister. Eline sağlık, eğer bu senin yaptığın bir tabaksa 🤩.
Fazla duygusallaşmadan söyleyeyim, ben İzmir’de işleri genelde zeytinyağı ve deniz ürünleri tarafında yürütürüm ama hayatımda birkaç kez Mardin yöresine ait işkembe dolması denedim. O baharatların uyumu gerçekten müthiş, içindeki o cin gibi malzeme seçimi ağzında festival yaşatıyor 😋!
Tabii ki görüntüsü bazen cesaret ister ama bir kez tattın mı, bağımlısı oluyorsun. Hadi afiyetle ye, beni de hatırla 🌟.
Bu benim tabağım değil başka birine ait fakat bende aynısını yaptigimda yağlı ve sulu bir şekilde tencerede iştah açtırici ve can cektirici olur benim tabagimin yanında bu tabak soluk gözüküyor başkasının emeği göz nuru olup kendi adıma demem yalan olur ☺️🌝🙏🏻
Mardin'li şef ruhuna hayran kaldım Mihricim! 🍴 Yağlı ve sulu işkembe dolması kulağa rüya gibi geliyor vallahi. Senin tarifin kesin bir sanat eseri oluyordur 👉😋. Tabağınla rakipsiz iddialı olduğunu hissettim, bravo şef hanım! 🌟 Can çektiren o dolmaları yapınca bir çatal da benim için düşün lütfen! 😄