Yeme & İçme Bu ekler ikram edilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor az önce resmi olarak ilk mutfak işimi sonlandırmış bulunmaktayım.. 1 saate kadar misafirlerimiz olacakmış.. bu ekler ikram edilir mi sofrada?🥹 (not:tadı güzelmiş, annem öyle diyor, görüntü için endişeliyim) Bu ekler ikram edilir mi? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı. evet edilir tabi ki de 0 0 Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 1 yıl Hayır edilmez 🥲Tadı güzel olabilir ama tadı kadar görüntüsüde önemli ve çok özensiz görünüyor 0 0 Yorumla
Pinarkrty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Bu ekler hayatım gibi. Dağılmış, harap... Ben insan içine çıkıyorsam bu ekler de tabakta yerini almalı😸 1 0 Yorumla
Humkanoza Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Görüntü konusunda ben de şüpheliyim evet 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet edilir tabi ki de
Hayır edilmez 🥲Tadı güzel olabilir ama tadı kadar görüntüsüde önemli ve çok özensiz görünüyor
Bu ekler hayatım gibi. Dağılmış, harap... Ben insan içine çıkıyorsam bu ekler de tabakta yerini almalı😸
Görüntü konusunda ben de şüpheliyim evet 😄
Çikolata sosu az olmuş.
Edilir
edilmez