Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılElbette gamze başka ne olacak gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 712 cevap paylaştı.
1 yılBunlar;
Bir çocuğun sevinci
Bir çiçeğin açışı
Bir kuşun şakıyışı
Bir bahar yelteminin esişi
Bir aşığın iç çekişi
Bir avarenin evini buluşu
Bir ırmağın denize kavuşuşu
Hep böyle gülümse.
00 Yorumla
1 yılNe kadar enerjik ve sıcak bir havan var, tatlısın. Ve evet gamze onlar :P
04 Yorumla
Soran1 yılAy ay ne demezsin eşkcoemslwlslw
- 1 yıl
Hjhfshfhf niye öyle dedin ya, içimden geçeni ve hissettiğimi söyledim :)
Soran1 yılNe dedim aa öyleyimdir işte eşkcoeldowlslw
- 1 yıl
Tamam sustum ya.
Yanağının oradaki ve çenendeki evet ama dudağına yakın olanlar gülme çizgileri.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Yanak gamze, çene değil. Gayet tatlı duruyor gibi, gamze iyidir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılhem evet hem dudakların çok seksi :P duymamışsındır söyleyeyim dedim asjssjsjsjs
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKanka senin yüzünde gamze yok. Gamzelerin yüzü var. D
00 Yorumla Değil kasların kasılmasıyla oluşan şekil bozuklugu ilerde sarkma oluşabilir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılMilletin yüzünde var benim omzumda sjjsjsjsjs
01 Yorumla- 1 yıl
Benim de hem yüzümde hem belimde var. Hiç faydasını görmedim yıllarca 😅😅
Evet gamze gamzeni sevsinler senin ne güzel gülüşün var öyle maşallah size
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. solda biraz beliriyor gibi. çene ve dudaklar çok güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ve tatlıymışsın. Şanslı gelmişsin dünyaya
0112 Yorumla
Soran1 yılöylemi diyorsun
Cevap sahibi1 yılNeden şaşırdın Bence tatlı kadınlar şanslı kadınlardır
Soran1 yılneden ki ne fark oluyor ya da tatlı olmanın artıları neler
Cevap sahibi1 yılŞimdi güzellik biliyorsun ki kişisel bir şeydir. Bence tatlı olan kadınlar, karşısındaki insana daha çok güven verir çünkü daha çok samimi olabileceğine dair bir eğilim var, "bence".
Femme Fatale tarzı bir kadına genelde daha güvebilmez gibi bakılabiliyor ya da bir beklentisi varmış gibi. Ama dediğim gbii bunlar benim kendi görüşüm.
%100 yanlışta olabilir.
Soran1 yılanladım yok yani çok duyuyorum bu tatlısın lafını ama beni tanımayan insanlar bile bunu diyince iyimi kötümü çözemedim ondan sörfüm
Cevap sahibi1 yılBunu sana kötü olabileceğini düşünderecek şey nedir?
Bence şimdi diyeceğimi mazur gör ama seksisin lafından ziyade tanımadığın birinden tatlısın lafını duymak daha güzel hissettirmeli diye düşünüyorum.
Soran1 yılo ayrı bir şey kesinlikle öylede bilmiyorum tatlı olanlar güzel gelmiyormuş erkeklere tatlı görülenler çirkinmiş öyle demişti
Cevap sahibi1 yılBu saçmalığı sana kim söylediyse bence sağda solda pek konusmasın hfhg :D Okurken güldüm ya.
Bence tatlı kadın gayet güzel ve alımlı olabilir. Hele bir kadın tatlı ve güzel gülüyorsa gaaayet güzel kadındır bence.
Anna De Armas bu arkadaşın gözünde çirkin miymiş merak ettim
Soran1 yılne bilim artık konuşmadığım için soramam ama çok güzel kadınmış
Cevap sahibi1 yılEski sevgili falana mıydı bunu sacmalayan?
Kesinlikle ve bence de o kadın tatlı. Bak mesela bir kadın daha diyeyim. Anne Hathaway. Yahu şu kadın mesela dünya tatlısı ama gaaaayette güzel.
Soran1 yılÇok güzelleerrrrr
Cevap sahibi1 yıltatlı kadınlar bence kesinlikle öyleler. Bence senden öyle bir izlenim aldım. Ama tabi kaş göz saç vs hepsi genel bir tanımdır.
Sana öyle aksini inandırılmasına da üzüldüm dostum
Soran1 yılTeşekkür ederim açıklaman için
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Ben asıl sana şaşırdım ama
Soran1 yılneden
Cevap sahibi1 yılKEndine özgüvenin az gibi geldi ve buna şaşırdım. Kendi güzelliğinin farkında değilsin gibi.
Soran1 yılgüzelliğimin farkında olsam ne istediğim kişi hayatımda olmadıktan sonra
Cevap sahibi1 yılHocam hakkedenle olmak lazım. Demek ki olmak istediğin kişi senin farkında değil. Bu benim başıma geliyor ama yapcak bişi yok. Hayırlısı lazım
Soran1 yılÖyle gerçekten
Cevap sahibi1 yılHocam dünyada neler var ya. Yani daha geçen haftalarda bak arkadaş beni biriyle tanıştırmak istedi. Kızla konusmaya basladık. Yani kız iyi güzel tamam eyvallahta.
Ben konusuyorum, kız dinliyor. Soru soruyorum sadece cevap veriyor. Diyalog yok. Dedim en iyisi biz bunu uzatmayalım.
Bence insanlar artık ne istediğinin farkında bile değiller. O yüzden bazı şeyler olmayınca da en iyi olmamış demek mi lazım ne
Soran1 yılinsan konuşmak istiyorsa sohbeti devam ettirmeye çalışır insanları anlamak imkansız ya
Cevap sahibi1 yılBuna katılıyorum. Beni kızdıran, konuşmak istemiyorsan neden konusmaya baslıyorsun. Bu cok abes değil mi cidden.
Soran1 yılGerçekten abes adam gibi baştan söyle zorla konuşturuyormuşsun gibi 2 saat sonra cevap vermeler bilmem ne hiç çekilmez
Cevap sahibi1 yıl2 saat sonra cevap verse gene neyse. Görüldü atıp 1 gün mesaj atmamak nedir ya :D
O olaydan sonra dedim zaten hadi.
Sonra ama erkekler evlenmek istiyor diye de bir algı var toplumda ağzım acık izliyorum
Soran1 yıl😂😂 sana kötüsü denk gelmiş ama değer verdiğin birinin 2 saat cevap vermemeside çok kötü bir şey doğru düzgün insanlar çıksın ne diyelim
Cevap sahibi1 yılBu da sanırım senin basına geldi :D
Ya ben zamanında bir aşık oldum ama öyle böyle değil. Bu kız gelip bana umut verip kendi baglayıp gitti. Yaşadık biz de bişi
https://www.youtube.com/watch?v=zHyIIL9xyfE
Biz de deriniz ghfgh
Soran1 yılah kıyamam sanaaağğğğ lekfoelslwlslw
Cevap sahibi1 yılBu diyalogta ben ne ara acınacak hale gerldim yaa :D Yapan sen miydin yoksaaaaaaa ahaha
Soran1 yıl😂😂😂😂😂 ay yok tövbeeeee
Cevap sahibi1 yılYa bırak yakalandın işte hfhg :D :D
Soran1 yıleyvahlar olsun ele verdik kendimizi elkceodlelslel😂
Cevap sahibi1 yılAhahah :D :D Yaş kac hocam senin? :D Matrak çıktın sen de :D
Soran1 yıl18 hocam uygun mudur elkcoeldlelslw😂
Cevap sahibi1 yılAnaa sen cocuk cıktın ya la :D :D 18 değil mi bak kesin hfgh
Soran1 yılbak kırılıyorum ha ne çocuğu aa lekcleslelslw 😂 evet eminim son kararım 😂😂
Cevap sahibi1 yılYahu gençsin işte daha ne istiyorsun fhgh :D 35inde mi olmak isterdin fghg
Soran1 yılAnlaşılan sen 35 sin şekcoeldleldle 😂
Cevap sahibi1 yılYooo :D :D 33 fghjghf :D
Soran1 yıl😂😂😂😂 2 rakamla kaybettim tüh aga beee elkcoeldlelslw
Cevap sahibi1 yılYaaaa milf kaldın bana hfh :D 35 milf olur hfgh :D
Soran1 yıl😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBak kızlar kendilerini güldüren erkeklere aşık olurmus, cok gülme asık masık olursun milfle ugrasamam ben hgfhg
Soran1 yıloldum bile her şey için çok geç wlkcoeldlelslwk
Cevap sahibi1 yılHaydaaa sen de deli çıktın iyi mi hfhg :D Neyse gelip isticez artık napalım. aşa gelen çekilir gjhfgh
Soran1 yılhe deliyimdir ne zaman gelirsiniz hazırlık yapıyım şekcoeldleldle 😂
Cevap sahibi1 yılYaşadığın yer önemli şimdi :D Mefsaler olaibilir sadece aramızda artık hfghhfg
Soran1 yılistedikten sonra mesafelerin önemi yoktur be bahane üretme elkcelldellsel 😂
Cevap sahibi1 yılHaayyıııırrrr :D
Şimdi İstanbul'daysan aksam sendeyim :D Ama Van'daysan da 2 günü bulur :D :D fghfgh
Soran1 yılakşam bekliyorum o zaman seni 😂😂😂😂 ayrıca seven sevdiğini 2 günde bekler 10 günde eşkfoeldlels
Cevap sahibi1 yılOoooo laflara bak seen :D Ama katılıyorum tabi fhhg :D
Tamamdır akşam alıyorum seni götürcem uzaklara ghfgf
Soran1 yılşaka bi yana gerçekten öyle karşındaki insanın sevgisinden eminsen güveniyorsan beklersin zor değil ayrıca uzaklara anam izin vermez wşkcoeldwplswp 😂😂
Cevap sahibi1 yılNapalım ama yavrum şimdi işimizi gücümüzü bırakıp aç susuz mu yaşacağız :D
Aç susuz aşkl olmaz hfhg
Cevap sahibi1 yılAyrıca dediğine katılıyorum. ŞAka bir yana seviyorsan beklenir çünkü işin ucunda bulusmak var nihayetinde
Soran1 yılniye aç susuz yaşayalım sen gidip çalışırsın oh mis wlkckekdlelslelslw
Soran1 yılevet ya dur zaten özlemişim damarıma basma
Cevap sahibi1 yılBen gidip calısıcam sen yanıma gelmicen mi fhgh :D Uzaktan aşk m ıyaşanırmıs :D :D
Amaan özleme valla cidden. Ben bak aşk olduğum kjızın peşinden dil seçmiş adamım. Manyaklığın dibini yaptık rfhhgf :D Değmez kimseye :D
Soran1 yılayda 1 kere gelirim ya diğer günlerde sen gelirsin şwkcoekdlwlwl değmezde işte demeyle olmuyor ne bilim
Cevap sahibi1 yılÖYle aşk mı olur ya ohooo fhhg :D Tamam sen daha evlliğe hazır değilsin fhgfh :D Ayda 1 kere için mi evlenicez sayın milfcim hfgh :D
Ya zaman istiyor bu unutma süreci. Benim biri platonikti biri de cidden benimle oynayıp ağz... ıma etti. Ama zamanla geçiyor bunlar anca.
Soran1 yılne diyim ki aklıma düştü gene
Cevap sahibi1 yılYa bırak güzelliğinin değerini bilememiş. Bu tarz insanların elinde değerli taş elmas bile anca kömür değeri görür. SAllıcan böylelerini ;)
Soran1 yılhayırlısı her şey zamanla
Cevap sahibi1 yılHem ben seni alıyorum noluyor hfhg Düşünemezsin baskasını hfgh
Cevap sahibi1 yılAaa sözünden caydı bak gdghdfg
Soran1 yılAhhahahahahah çok pardooonnn başkasının lafı bile olamazzz 😂😂
Cevap sahibi1 yılTabiki olamaz :D :D Ben seni gezdiririm tozdururum unutursun hfg :D
Sever misin gezmeyi :D
Soran1 yılÇookkkk severim pwkcoeldpelee ama onu daha çok severim deeermişim 😂
Cevap sahibi1 yılAhahahh :D :D başka neler seversin hfgh dur ona göre ben adım atayımfhg ahaha
Soran1 yılÇikolatada severim şwkfoelslwls
Cevap sahibi1 yılO kolay iş canım :D :D Bazı zamanlar var zaten iyice çikolataya bogmam gerekebilir seni zaten hfhgdfg
Soran1 yılne alaka
Cevap sahibi1 yılBazı dönemlerde tatlı isteğiniz bastırmıyor mu yahu? Bu konuda da mı kandırıldık yoksa
Soran1 yılyok yok kandırılmadında kişisine göre değişir başkasına böyle deme tepki görürsün
Cevap sahibi1 yılTakıldım aslıdnma sana ama yanlıs anlasıldım galiba pardon.
Dikkat ederim sana karşı :))
Soran1 yılEe ne zaman evleniyoruz sşkcoedleşsş
Cevap sahibi1 yılBen yola cıktım adres bekliyorum senden gfelmedi adres :D Arabada turluyorum duruyorum İstanbul'da trafinde hfghg
Soran1 yılAh kıyamam sanaaa elkcoekdoelsw
Cevap sahibi1 yılEveeet bekliyorum hdfgh
Soran1 yılben yooğğğ ben ııı epcıeldlelslel
Cevap sahibi1 yılOhoooo hanım noldu hdfhg
Soran1 yılHanım korkudan kaçtı eşlfoeldlesllwwş
Cevap sahibi1 yılHanım daha neden korktu yahu ahxhfhf
Soran1 yıldua et yarına kargom gelsin ya 🥺🥺
Cevap sahibi1 yılNe sipariş ettin?
Umarım gelir :)))
Soran1 yılcrop umarımmm
Soran1 yılay bak sana ne anlatıcam ama çok uzun sıkılmadan dinlemen lazım
Cevap sahibi1 yılTamam anlar ama şu an okeydeyiz arkadaşla 😄
Dinliyorum
Cevap sahibi1 yılUmarım derken ne aldığını bilmiyor musun? 😅😅🤣
Soran1 yılay zekana hayran kaldım sen umarım demişsin ona karşılık dedim zeki adam 🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yılHaaaaaa ahahaha tamam 🤣🤣
Şimdi düştü gjfhf
Soran1 yılsenin zeka iptal ahhahahhah
Cevap sahibi1 yılAra ara yapar öyle şeyler fhfhf
Cevap sahibi1 yılEe anlat bakalım bekliyorum 😅
Soran1 yılbak şimdi bizim karşı binayla aramızda bir araba mesafesi var yani camlarımız birbirine bakıyor neyse bu adamla 4-5 ay öncesinden beri bakıştık denk geldiğimiz zamanlarda kendisi ve eşi polis ben eşinin olduğunu bilmiyordum evli olduğunu bilmiyordum neyse camda bu sigara içerken falan bakıyordu gözlerini dikip sonradan cama çıkmamaya başladım bu adam benim odamın camına bakmaya başladı hatta annem görmüş ben saçımı yapıyordum adam çöp atmış benim odama bakmış falan anneannemde görmüştü Neyse bununla markette karşılaştık yanında eşide vardı bu ben yolumu değiştim markette kasada denk geldik eşi telefona bakıyor bu bana bakıyor neyse yine gözümü çektim kapıdan çıktım arkamı söndüm adamla göz göze geldim arabaya eşi bindi kendi bana bakıyor falan böyle yani baya bakışıyoruz Bende buna instagramfan istek attım kabul etmedi sonradan stalklarken hikayeme baktı 2 defa paylaştığıma sonradan yine baktı hatta en son 3 gün önce arabasını açık bırakmıştı bende camda arkadaşımla konuşuyordum
Soran1 yılBu cama çıktı üstü açık tam el yaptım zaten bakıyordu bana arabanız açık dedim teşekkür ederim dedi güldü rica ederim dedim sonra yine cama çıktı baktı falan dün değil ondan önceki gün ben buna wp den yazdım
arabasının önünde yazıyordu ordan aldım neyse dün değil ondan önceki gün bu sohbet geçti aramızda bugünde hazırlandım cama çıktım buda dışardaymış kafasını kaldırdı göz göze geldik bende indim yoluma baktım annemle konuşuyordum ilerde durdum önümden geçiyordu gülümsedi kafasını büktü bende güldüm gitti hem azarladı yerin dibine soktu beni hemde gülümsedi rahatsız olan birinin bakmaması gerekmiyor mu pardonda
Cevap sahibi1 yılYa bence burada düşünce su, bu sana yakışır mı? Eşi olan biri senle konuşuyorsa bu onun karakterini gösterir.
Nahoş bir durum
Soran1 yılHayır konuşmadı beni tersledi dur ss atayım
Soran1 yılhttps://resimlink.com/MGQbNEtTmp9
https://resimlink.com/7QF2N_4x
Bak böyle tepki verdi bundan 1 gün sonra cama çıktım kafasını kaldırdı baktı odamın camına sonra aşağı indim kafasını büktü gülümsedi arabayla önümden geçerken
Cevap sahibi1 yılAdam da terslemis ve doğru olanı yapmış. Bence sen de uzatma. Cidden hoş değil çünkü.
Ama ben olsam ama keşke camdan da bana bakmasaniz derdim 😅🤣
Soran1 yılYa tersliyor ama digersi gün gülüyor ne alaka aq ayrıca doğru söylüyorsun
Cevap sahibi1 yılYa ne olursa olsun en doğrusu hiç bulasmamak. Eğer o sana yanliyorsa bu onun aybi
Soran1 yılSağol yaa çok yardımcı oldun
Cevap sahibi1 yılYa belki duymak istediğin buydu ama doğru olanı bu değil mi cideen?
Soran1 yılDeğil 😑
Cevap sahibi1 yılNE peki sen?
Cevap sahibi1 yılSence
Soran1 yılBilmem bilsem sormazdım zaten
Soran1 yılBak az önce cama çıktım arabasını park etti kafasını kaldırdı baktı bi yere gitti geri hemen geldi o sıra içeri girdim cama çıktım yine baktı bakıyo işte bakıyo 🥲🥹
Cevap sahibi1 yılSenin aşık olduğun kişi bu falan değil demi bak ahaha
Soran1 yılay buda olabilir bilmiyorum adamla aşıklar gibi bakışıyoruz ama sadece bakışıyoruz 🥺
Cevap sahibi1 yılSaçmalama gözünü seveyim
Adamın senle en fazla yapacağı şey yatmak olur.
Soran1 yılGizliden çıksana
Cevap sahibi1 yılBuyur
Gizli Üye(25-29)1 yılKız ne güzel gülüyorsun, pozitif enerji veriyorsun netten bile bunu hissettim 😊 Gamze falan çok takılma iyisin iyi 😅❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanki biraz öyle gibi duruyor ama emin olamadım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılZorla gamze yapanı ilk defa gördüm
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı. evet, sanki, hoş hatun
00 Yorumla
1 yılYanakta evettttt
00 Yorumla
1 yılEvet çok güzel🤗
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Evet çok tatlı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yılEvet var mı başka yerinde çok güzel görünüyor ama
01 Yorumla- 1 yıl
Gamzeli
Biraz daha zorlarsan altına sıçacaksın Neriman
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılevet ama ruj sürüşüne biraz çalış taşmış
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 373 cevap paylaştı. Bilmem ama sevimli duruyor
00 YorumlaEvet
Gamze yüzdeki kas eksikliği
00 Yorumla
1 yılEvet gamze
00 YorumlaDudaklar cok iyimis be
00 Yorumla
1 yılevet ama kırısıklık gıbı duruyor
00 Yorumla
1 yılbana göre evet
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı.
1 yılValla çözemedim ama yakışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana gülmek çok yakışıyor 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu dudaklar öpüşmüş mü hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet çok güzeller
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 647 cevap paylaştı. Evettt
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 727 cevap paylaştı. Evettt
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
m 1 yılAma çok tatli
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet gamze
00 YorumlaHayır değilLl
00 Yorumla
1 yılDudak
00 YorumlaKüçük gamze bunlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılEvet çok zorlama
00 Yorumla
1 yılağzına verip boşalmalık tam
00 Yorumla
1 yılGamzecik
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 835 cevap paylaştı. Yok mahmut onlar
00 Yorumla
1 yılbunlar gamze değil krater
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çenede var tatlı
00 YorumlaEvet gamzeniz var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılminik gamze
00 Yorumla
1 yılEvet gamze
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 398 cevap paylaştı. Bal gibide gamze
00 Yorumla
1 yılEvet gamze
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet gamze
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Evet guselmis
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet ve şirin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 550 cevap paylaştı. Evet 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaşallah ne guzelsin
00 YorumlaDudakların çok güzel
00 Yorumla
1 yılOyyy evettt
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhayır gıdı
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada gördüğümüz şey ortadaki gamzeli yanakların keyifli dünyasını çağırıyor gibi duruyor! 😊 Gamze olması muhtemel ama tabii, yüzdeki bu tür detaylar için tasdik yetkimiz yok. Gamzeli ya da gamzesiz, gülüşünün ışığını hissettiren bir güzellik var burada diyebiliriz! 🌟✨