Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
9 ayElbette gamze başka ne olacak gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 642 cevap paylaştı.
9 ayBunlar;
Bir çocuğun sevinci
Bir çiçeğin açışı
Bir kuşun şakıyışı
Bir bahar yelteminin esişi
Bir aşığın iç çekişi
Bir avarenin evini buluşu
Bir ırmağın denize kavuşuşu
Hep böyle gülümse.
00 Yorumla
9 ayNe kadar enerjik ve sıcak bir havan var, tatlısın. Ve evet gamze onlar :P
04 Yorumla
Soran9 ayAy ay ne demezsin eşkcoemslwlslw
- 9 ay
Hjhfshfhf niye öyle dedin ya, içimden geçeni ve hissettiğimi söyledim :)
Soran9 ayNe dedim aa öyleyimdir işte eşkcoeldowlslw
- 9 ay
Tamam sustum ya.
Yanağının oradaki ve çenendeki evet ama dudağına yakın olanlar gülme çizgileri.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 330 cevap paylaştı. Yanak gamze, çene değil. Gayet tatlı duruyor gibi, gamze iyidir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı.
9 ayhem evet hem dudakların çok seksi :P duymamışsındır söyleyeyim dedim asjssjsjsjs
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayKanka senin yüzünde gamze yok. Gamzelerin yüzü var. D
00 Yorumla Değil kasların kasılmasıyla oluşan şekil bozuklugu ilerde sarkma oluşabilir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 722 cevap paylaştı.
9 ayMilletin yüzünde var benim omzumda sjjsjsjsjs
01 Yorumla- 9 ay
Benim de hem yüzümde hem belimde var. Hiç faydasını görmedim yıllarca 😅😅
Evet gamze gamzeni sevsinler senin ne güzel gülüşün var öyle maşallah size
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. solda biraz beliriyor gibi. çene ve dudaklar çok güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEvet ve tatlıymışsın. Şanslı gelmişsin dünyaya
0112 Yorumla
Soran9 ayöylemi diyorsun
Cevap sahibi9 ayNeden şaşırdın Bence tatlı kadınlar şanslı kadınlardır
Soran9 ayneden ki ne fark oluyor ya da tatlı olmanın artıları neler
Cevap sahibi9 ayŞimdi güzellik biliyorsun ki kişisel bir şeydir. Bence tatlı olan kadınlar, karşısındaki insana daha çok güven verir çünkü daha çok samimi olabileceğine dair bir eğilim var, "bence".
Femme Fatale tarzı bir kadına genelde daha güvebilmez gibi bakılabiliyor ya da bir beklentisi varmış gibi. Ama dediğim gbii bunlar benim kendi görüşüm.
%100 yanlışta olabilir.
Soran9 ayanladım yok yani çok duyuyorum bu tatlısın lafını ama beni tanımayan insanlar bile bunu diyince iyimi kötümü çözemedim ondan sörfüm
Cevap sahibi9 ayBunu sana kötü olabileceğini düşünderecek şey nedir?
Bence şimdi diyeceğimi mazur gör ama seksisin lafından ziyade tanımadığın birinden tatlısın lafını duymak daha güzel hissettirmeli diye düşünüyorum.
Soran9 ayo ayrı bir şey kesinlikle öylede bilmiyorum tatlı olanlar güzel gelmiyormuş erkeklere tatlı görülenler çirkinmiş öyle demişti
Cevap sahibi9 ayBu saçmalığı sana kim söylediyse bence sağda solda pek konusmasın hfhg :D Okurken güldüm ya.
Bence tatlı kadın gayet güzel ve alımlı olabilir. Hele bir kadın tatlı ve güzel gülüyorsa gaaayet güzel kadındır bence.
Anna De Armas bu arkadaşın gözünde çirkin miymiş merak ettim
Soran9 ayne bilim artık konuşmadığım için soramam ama çok güzel kadınmış
Cevap sahibi9 ayEski sevgili falana mıydı bunu sacmalayan?
Kesinlikle ve bence de o kadın tatlı. Bak mesela bir kadın daha diyeyim. Anne Hathaway. Yahu şu kadın mesela dünya tatlısı ama gaaaayette güzel.
Soran9 ayÇok güzelleerrrrr
Cevap sahibi9 aytatlı kadınlar bence kesinlikle öyleler. Bence senden öyle bir izlenim aldım. Ama tabi kaş göz saç vs hepsi genel bir tanımdır.
Sana öyle aksini inandırılmasına da üzüldüm dostum
Soran9 ayTeşekkür ederim açıklaman için
Cevap sahibi9 ayRica ederim. Ben asıl sana şaşırdım ama
Soran9 ayneden
Cevap sahibi9 ayKEndine özgüvenin az gibi geldi ve buna şaşırdım. Kendi güzelliğinin farkında değilsin gibi.
Soran9 aygüzelliğimin farkında olsam ne istediğim kişi hayatımda olmadıktan sonra
Cevap sahibi9 ayHocam hakkedenle olmak lazım. Demek ki olmak istediğin kişi senin farkında değil. Bu benim başıma geliyor ama yapcak bişi yok. Hayırlısı lazım
Soran9 ayÖyle gerçekten
Cevap sahibi9 ayHocam dünyada neler var ya. Yani daha geçen haftalarda bak arkadaş beni biriyle tanıştırmak istedi. Kızla konusmaya basladık. Yani kız iyi güzel tamam eyvallahta.
Ben konusuyorum, kız dinliyor. Soru soruyorum sadece cevap veriyor. Diyalog yok. Dedim en iyisi biz bunu uzatmayalım.
Bence insanlar artık ne istediğinin farkında bile değiller. O yüzden bazı şeyler olmayınca da en iyi olmamış demek mi lazım ne
Soran9 ayinsan konuşmak istiyorsa sohbeti devam ettirmeye çalışır insanları anlamak imkansız ya
Cevap sahibi9 ayBuna katılıyorum. Beni kızdıran, konuşmak istemiyorsan neden konusmaya baslıyorsun. Bu cok abes değil mi cidden.
Soran9 ayGerçekten abes adam gibi baştan söyle zorla konuşturuyormuşsun gibi 2 saat sonra cevap vermeler bilmem ne hiç çekilmez
Cevap sahibi9 ay2 saat sonra cevap verse gene neyse. Görüldü atıp 1 gün mesaj atmamak nedir ya :D
O olaydan sonra dedim zaten hadi.
Sonra ama erkekler evlenmek istiyor diye de bir algı var toplumda ağzım acık izliyorum
Soran9 ay😂😂 sana kötüsü denk gelmiş ama değer verdiğin birinin 2 saat cevap vermemeside çok kötü bir şey doğru düzgün insanlar çıksın ne diyelim
Cevap sahibi9 ayBu da sanırım senin basına geldi :D
Ya ben zamanında bir aşık oldum ama öyle böyle değil. Bu kız gelip bana umut verip kendi baglayıp gitti. Yaşadık biz de bişi
https://www.youtube.com/watch?v=zHyIIL9xyfE
Biz de deriniz ghfgh
Soran9 ayah kıyamam sanaaağğğğ lekfoelslwlslw
Cevap sahibi9 ayBu diyalogta ben ne ara acınacak hale gerldim yaa :D Yapan sen miydin yoksaaaaaaa ahaha
Soran9 ay😂😂😂😂😂 ay yok tövbeeeee
Cevap sahibi9 ayYa bırak yakalandın işte hfhg :D :D
Soran9 ayeyvahlar olsun ele verdik kendimizi elkceodlelslel😂
Cevap sahibi9 ayAhahah :D :D Yaş kac hocam senin? :D Matrak çıktın sen de :D
Soran9 ay18 hocam uygun mudur elkcoeldlelslw😂
Cevap sahibi9 ayAnaa sen cocuk cıktın ya la :D :D 18 değil mi bak kesin hfgh
Soran9 aybak kırılıyorum ha ne çocuğu aa lekcleslelslw 😂 evet eminim son kararım 😂😂
Cevap sahibi9 ayYahu gençsin işte daha ne istiyorsun fhgh :D 35inde mi olmak isterdin fghg
Soran9 ayAnlaşılan sen 35 sin şekcoeldleldle 😂
Cevap sahibi9 ayYooo :D :D 33 fghjghf :D
Soran9 ay😂😂😂😂 2 rakamla kaybettim tüh aga beee elkcoeldlelslw
Cevap sahibi9 ayYaaaa milf kaldın bana hfh :D 35 milf olur hfgh :D
Soran9 ay😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi9 ayBak kızlar kendilerini güldüren erkeklere aşık olurmus, cok gülme asık masık olursun milfle ugrasamam ben hgfhg
Soran9 ayoldum bile her şey için çok geç wlkcoeldlelslwk
Cevap sahibi9 ayHaydaaa sen de deli çıktın iyi mi hfhg :D Neyse gelip isticez artık napalım. aşa gelen çekilir gjhfgh
Soran9 ayhe deliyimdir ne zaman gelirsiniz hazırlık yapıyım şekcoeldleldle 😂
Cevap sahibi9 ayYaşadığın yer önemli şimdi :D Mefsaler olaibilir sadece aramızda artık hfghhfg
Soran9 ayistedikten sonra mesafelerin önemi yoktur be bahane üretme elkcelldellsel 😂
Cevap sahibi9 ayHaayyıııırrrr :D
Şimdi İstanbul'daysan aksam sendeyim :D Ama Van'daysan da 2 günü bulur :D :D fghfgh
Soran9 ayakşam bekliyorum o zaman seni 😂😂😂😂 ayrıca seven sevdiğini 2 günde bekler 10 günde eşkfoeldlels
Cevap sahibi9 ayOoooo laflara bak seen :D Ama katılıyorum tabi fhhg :D
Tamamdır akşam alıyorum seni götürcem uzaklara ghfgf
Soran9 ayşaka bi yana gerçekten öyle karşındaki insanın sevgisinden eminsen güveniyorsan beklersin zor değil ayrıca uzaklara anam izin vermez wşkcoeldwplswp 😂😂
Cevap sahibi9 ayNapalım ama yavrum şimdi işimizi gücümüzü bırakıp aç susuz mu yaşacağız :D
Aç susuz aşkl olmaz hfhg
Cevap sahibi9 ayAyrıca dediğine katılıyorum. ŞAka bir yana seviyorsan beklenir çünkü işin ucunda bulusmak var nihayetinde
Soran9 ayniye aç susuz yaşayalım sen gidip çalışırsın oh mis wlkckekdlelslelslw
Soran9 ayevet ya dur zaten özlemişim damarıma basma
Cevap sahibi9 ayBen gidip calısıcam sen yanıma gelmicen mi fhgh :D Uzaktan aşk m ıyaşanırmıs :D :D
Amaan özleme valla cidden. Ben bak aşk olduğum kjızın peşinden dil seçmiş adamım. Manyaklığın dibini yaptık rfhhgf :D Değmez kimseye :D
Soran9 ayayda 1 kere gelirim ya diğer günlerde sen gelirsin şwkcoekdlwlwl değmezde işte demeyle olmuyor ne bilim
Cevap sahibi9 ayÖYle aşk mı olur ya ohooo fhhg :D Tamam sen daha evlliğe hazır değilsin fhgfh :D Ayda 1 kere için mi evlenicez sayın milfcim hfgh :D
Ya zaman istiyor bu unutma süreci. Benim biri platonikti biri de cidden benimle oynayıp ağz... ıma etti. Ama zamanla geçiyor bunlar anca.
Soran9 ayne diyim ki aklıma düştü gene
Cevap sahibi9 ayYa bırak güzelliğinin değerini bilememiş. Bu tarz insanların elinde değerli taş elmas bile anca kömür değeri görür. SAllıcan böylelerini ;)
Soran9 ayhayırlısı her şey zamanla
Cevap sahibi9 ayHem ben seni alıyorum noluyor hfhg Düşünemezsin baskasını hfgh
Cevap sahibi9 ayAaa sözünden caydı bak gdghdfg
Soran9 ayAhhahahahahah çok pardooonnn başkasının lafı bile olamazzz 😂😂
Cevap sahibi9 ayTabiki olamaz :D :D Ben seni gezdiririm tozdururum unutursun hfg :D
Sever misin gezmeyi :D
Soran9 ayÇookkkk severim pwkcoeldpelee ama onu daha çok severim deeermişim 😂
Cevap sahibi9 ayAhahahh :D :D başka neler seversin hfgh dur ona göre ben adım atayımfhg ahaha
Soran9 ayÇikolatada severim şwkfoelslwls
Cevap sahibi9 ayO kolay iş canım :D :D Bazı zamanlar var zaten iyice çikolataya bogmam gerekebilir seni zaten hfhgdfg
Soran9 ayne alaka
Cevap sahibi9 ayBazı dönemlerde tatlı isteğiniz bastırmıyor mu yahu? Bu konuda da mı kandırıldık yoksa
Soran9 ayyok yok kandırılmadında kişisine göre değişir başkasına böyle deme tepki görürsün
Cevap sahibi9 ayTakıldım aslıdnma sana ama yanlıs anlasıldım galiba pardon.
Dikkat ederim sana karşı :))
Soran9 ayEe ne zaman evleniyoruz sşkcoedleşsş
Cevap sahibi9 ayBen yola cıktım adres bekliyorum senden gfelmedi adres :D Arabada turluyorum duruyorum İstanbul'da trafinde hfghg
Soran9 ayAh kıyamam sanaaa elkcoekdoelsw
Cevap sahibi9 ayEveeet bekliyorum hdfgh
Soran9 ayben yooğğğ ben ııı epcıeldlelslel
Cevap sahibi9 ayOhoooo hanım noldu hdfhg
Soran9 ayHanım korkudan kaçtı eşlfoeldlesllwwş
Cevap sahibi9 ayHanım daha neden korktu yahu ahxhfhf
Soran9 aydua et yarına kargom gelsin ya 🥺🥺
Cevap sahibi9 ayNe sipariş ettin?
Umarım gelir :)))
Soran9 aycrop umarımmm
Soran9 ayay bak sana ne anlatıcam ama çok uzun sıkılmadan dinlemen lazım
Cevap sahibi9 ayTamam anlar ama şu an okeydeyiz arkadaşla 😄
Dinliyorum
Cevap sahibi9 ayUmarım derken ne aldığını bilmiyor musun? 😅😅🤣
Soran9 ayay zekana hayran kaldım sen umarım demişsin ona karşılık dedim zeki adam 🤦🏻♀️
Cevap sahibi9 ayHaaaaaa ahahaha tamam 🤣🤣
Şimdi düştü gjfhf
Soran9 aysenin zeka iptal ahhahahhah
Cevap sahibi9 ayAra ara yapar öyle şeyler fhfhf
Cevap sahibi9 ayEe anlat bakalım bekliyorum 😅
Soran9 aybak şimdi bizim karşı binayla aramızda bir araba mesafesi var yani camlarımız birbirine bakıyor neyse bu adamla 4-5 ay öncesinden beri bakıştık denk geldiğimiz zamanlarda kendisi ve eşi polis ben eşinin olduğunu bilmiyordum evli olduğunu bilmiyordum neyse camda bu sigara içerken falan bakıyordu gözlerini dikip sonradan cama çıkmamaya başladım bu adam benim odamın camına bakmaya başladı hatta annem görmüş ben saçımı yapıyordum adam çöp atmış benim odama bakmış falan anneannemde görmüştü Neyse bununla markette karşılaştık yanında eşide vardı bu ben yolumu değiştim markette kasada denk geldik eşi telefona bakıyor bu bana bakıyor neyse yine gözümü çektim kapıdan çıktım arkamı söndüm adamla göz göze geldim arabaya eşi bindi kendi bana bakıyor falan böyle yani baya bakışıyoruz Bende buna instagramfan istek attım kabul etmedi sonradan stalklarken hikayeme baktı 2 defa paylaştığıma sonradan yine baktı hatta en son 3 gün önce arabasını açık bırakmıştı bende camda arkadaşımla konuşuyordum
Soran9 ayBu cama çıktı üstü açık tam el yaptım zaten bakıyordu bana arabanız açık dedim teşekkür ederim dedi güldü rica ederim dedim sonra yine cama çıktı baktı falan dün değil ondan önceki gün ben buna wp den yazdım
arabasının önünde yazıyordu ordan aldım neyse dün değil ondan önceki gün bu sohbet geçti aramızda bugünde hazırlandım cama çıktım buda dışardaymış kafasını kaldırdı göz göze geldik bende indim yoluma baktım annemle konuşuyordum ilerde durdum önümden geçiyordu gülümsedi kafasını büktü bende güldüm gitti hem azarladı yerin dibine soktu beni hemde gülümsedi rahatsız olan birinin bakmaması gerekmiyor mu pardonda
Cevap sahibi9 ayYa bence burada düşünce su, bu sana yakışır mı? Eşi olan biri senle konuşuyorsa bu onun karakterini gösterir.
Nahoş bir durum
Soran9 ayHayır konuşmadı beni tersledi dur ss atayım
Soran9 ayhttps://resimlink.com/MGQbNEtTmp9
https://resimlink.com/7QF2N_4x
Bak böyle tepki verdi bundan 1 gün sonra cama çıktım kafasını kaldırdı baktı odamın camına sonra aşağı indim kafasını büktü gülümsedi arabayla önümden geçerken
Cevap sahibi9 ayAdam da terslemis ve doğru olanı yapmış. Bence sen de uzatma. Cidden hoş değil çünkü.
Ama ben olsam ama keşke camdan da bana bakmasaniz derdim 😅🤣
Soran9 ayYa tersliyor ama digersi gün gülüyor ne alaka aq ayrıca doğru söylüyorsun
Cevap sahibi9 ayYa ne olursa olsun en doğrusu hiç bulasmamak. Eğer o sana yanliyorsa bu onun aybi
Soran9 aySağol yaa çok yardımcı oldun
Cevap sahibi9 ayYa belki duymak istediğin buydu ama doğru olanı bu değil mi cideen?
Soran9 ayDeğil 😑
Cevap sahibi9 ayNE peki sen?
Cevap sahibi9 aySence
Soran9 ayBilmem bilsem sormazdım zaten
Soran9 ayBak az önce cama çıktım arabasını park etti kafasını kaldırdı baktı bi yere gitti geri hemen geldi o sıra içeri girdim cama çıktım yine baktı bakıyo işte bakıyo 🥲🥹
Cevap sahibi9 aySenin aşık olduğun kişi bu falan değil demi bak ahaha
Soran9 ayay buda olabilir bilmiyorum adamla aşıklar gibi bakışıyoruz ama sadece bakışıyoruz 🥺
Cevap sahibi9 aySaçmalama gözünü seveyim
Adamın senle en fazla yapacağı şey yatmak olur.
Soran9 ayGizliden çıksana
Cevap sahibi9 ayBuyur
Gizli Üye(25-29)9 ayKız ne güzel gülüyorsun, pozitif enerji veriyorsun netten bile bunu hissettim 😊 Gamze falan çok takılma iyisin iyi 😅❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySanki biraz öyle gibi duruyor ama emin olamadım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı.
9 ayZorla gamze yapanı ilk defa gördüm
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. evet, sanki, hoş hatun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
9 ayYanakta evettttt
00 Yorumla
9 ayEvet çok güzel🤗
00 YorumlaEvet çok tatlı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı.
9 ayEvet var mı başka yerinde çok güzel görünüyor ama
01 Yorumla- 9 ay
Gamzeli
Biraz daha zorlarsan altına sıçacaksın Neriman
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayevet ama ruj sürüşüne biraz çalış taşmış
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Bilmem ama sevimli duruyor
00 YorumlaEvet
Gamze yüzdeki kas eksikliği
00 Yorumla
9 ayEvet gamze
00 YorumlaDudaklar cok iyimis be
00 Yorumla
9 ayevet ama kırısıklık gıbı duruyor
00 Yorumla
9 aybana göre evet
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 418 cevap paylaştı.
9 ayValla çözemedim ama yakışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySana gülmek çok yakışıyor 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBu dudaklar öpüşmüş mü hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEvet çok güzeller
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 610 cevap paylaştı. Evettt
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Evettt
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı.
m 9 ayAma çok tatli
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet gamze
00 YorumlaHayır değilLl
00 Yorumla
9 ayDudak
00 YorumlaKüçük gamze bunlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı.
9 ayEvet çok zorlama
00 Yorumla
9 ayağzına verip boşalmalık tam
00 Yorumla
9 ayGamzecik
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 762 cevap paylaştı. Yok mahmut onlar
00 Yorumla
9 aybunlar gamze değil krater
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 971 cevap paylaştı. Çenede var tatlı
00 YorumlaEvet gamzeniz var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayminik gamze
00 Yorumla
9 ayEvet gamze
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Bal gibide gamze
00 Yorumla
9 ayEvet gamze
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet gamze
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. Evet guselmis
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayEvet ve şirin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayEvet
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı. Evet 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHayır değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayMaşallah ne guzelsin
00 YorumlaDudakların çok güzel
00 Yorumla
9 ayOyyy evettt
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayhayır gıdı
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada gördüğümüz şey ortadaki gamzeli yanakların keyifli dünyasını çağırıyor gibi duruyor! 😊 Gamze olması muhtemel ama tabii, yüzdeki bu tür detaylar için tasdik yetkimiz yok. Gamzeli ya da gamzesiz, gülüşünün ışığını hissettiren bir güzellik var burada diyebiliriz! 🌟✨