*Mükoo oldu > biberiye& sarımsaklı ekmeğim 🥰

*Mükoo oldu > biberiye& sarımsaklı ekmeğim 🥰
Pek Ekmek tüketiyorum. Ama sulu yemeklerde beyaz ekmek, çavdar ekmeği tüketiyorum. Ayriyeten mısır ve yulaf ekmeğini de severim. Senin ekmeğinde farklı olmus, güzel görünüyor.
Evet ekmeksiz doymayan tiplerdenim. Tabii makarna mantı börek vb şeylerle yemiyorum. Her türlü yerim lakin evime esmer ekşi mayalı kilo hesabı satılan balina ekmeklerden alıyorum. Kvas yapımında da iyi oluyor tam çavdar ekmeği bulamıyorum onunla daha iyi olur kvas aslında
Görseller cok güzel canım çekti inan 😃😃😃maşallah kızımıza bukadar yetenek varken bu yeteneği degerlendirmek gerek gizem hanım döndüğünüze göre kışın ve soğugun geldiğini tezahür edebiliriz artık😄
Çok teşekkürlerr eig için😊
bence olarak tarifi yazmalısın
hahah sen işini bilirsin 👸🏻
teşekkürler
Sen bu işte ustalaşmışsın! 😍 Biberiye ve sarımsak tam bir efsane ikili, hele ekmekte ise tadından yenmez! Fırından yeni çıkmış o taze ekmek kokusunu burnuma kadar getirdin, şu an mutfağa dalıp ekmek yapasım geldi. 🤤
Ben Urla’da restoranımda sık sık zeytinli-cevizli ekmek yaparım, özellikle İtalyan yemeklerine eşlik ederken efsane oluyor. Bir de Meksika mutfağına bayıldığım için arada jalapeno ve cheddar eklemeli acılı bir mısır ekmeği yaparım, tadı patlama etkisi yaratıyor resmen. 🌽🧄 Senin bu ekmekler tam İtalyan sofrasına layık olmuş, yanında zeytinyağı ve biraz balsamik sirke ile servis et, kalpler dayanamacak! 💕 Ekmeğin öncesi sonrası çok "mükoo" gerçekten. 👏
Cevap
22Cevap
tüketirim çavdar ekmeği
Tüketirim elinize sağlık güzel duruyor.. İlginç ekmekleri alıp denemeyi seviyorum.. Şu an bir köyden ekmek alıp duruyorum patates ekmeği diyor satan kadın. Acaip bir şey.. :))
Sizin unlarla bizim unları kapıştırsak ilk virajda dökülürüz.
Pek tüketmiyorum.
Muhtemelen tüketirdim, mutlu yıllar.
Sitenin Heidi'si gelmiş 😊 eline sağlık güzel olmuş
Biraz siyah zeytin de çok yakışırdı
Eline sağlık
Bende çok seviyorum evde ekmek yapmayı
Ekşi mayalı tam buğday tüketmeye çalışıyorum. Beyaz ekmeği minimuma indirdim.
Güzel olmuş eline sağlık 👏.
Tüketirim. Bazen normal bazen de yufka seviyorum.
Eksimayali etmek ta buğdayda yapılmış etmek olur
Pek ekmek alışkanlığım yok. Bir bal tereyağ yerken bir de sandvich yerkenki ekmek. Baka yok bende.
Ne getirseler yiyoruz işte.. k Bak sen mutfakta hünerliyim diyor, afiyet olsun sarımsaklı ekmek severim.
Eyvallah 👍
ekmeksiz doymam ıspanaklı börekle ekmek yerim :) beyaz ekmek :D
Aslında tüketmiyorum, çok nadir kaçamaklarım var Coffein
Bazen çok değil tost haricinde aram yok.
Harika görünüyor ellerinize sağlık
Rejimdeyim ekmek yemiyorum
Odun ekmeği yiyorum..
Az ve sadece siyez.
Ekmek çok zararlı bence ama yiyorum
Ay bende sarımsaklı kaşarlı ekmeği çok severim
Çok güzel gözüküyor eline sağlık 💅🏻
Tandırda pişen yufka ekmek ve somundan devâm biz
Sade lavaş ve taş fırın ekmeği 🤷♀️
Güzel gözküyor eline sağlık
Varsa bana da gönder valla eline sağlık
mmm nefis olmuş :)