Yeme & İçme Sizinle date çıksam nereye giderdik söyleyim mi? uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor İstanbul Şştt rahat olun , hesaplar benden 😂😂#date #yemek #mekan #restoran #içki...@Barış_LonelyForever @joeblack18 @helene1 @Asya_2275 Güncellemeler1 yıl Çok romantik bir errrkeğim 💋😘🎀💗😍 Güncellemeler1 yıl #hesaplarbendenayol Sizinle date çıksam nereye giderdik söyleyim mi? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yemekte tatlı var mı? Kalabalık bir kaç kişi olursak olur tabii 1 3 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Kunefeciye gidelim cagir arkadaslarinj Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Takip listem gelsin hem onlarda künefe sever.. Yorumla uníquєвσч 1 yıl Etiketle bakalim ahahah Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. hesap sendense olur bro :D 1 2 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Senle kebap gomeriz bro 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah 🙏😂
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Date mi daha exandirik bir isim bulamamışlarmı dateseksüel falan 1 9 Yorumla uníquєвσч 1 yıl tamam seninle dateseksuel cikariz haha , sinirsiz pizzaci ne dersin Yorumla -Felaketce- 1 yıl Pizza dedin beni kaybettin hjk Yorumla uníquєвσч 1 yıl off hamburger mi seviyosun Yorumla -Felaketce- 1 yıl Buda ikna edemedi Yorumla uníquєвσч 1 yıl nusrete gidip steak yiyelim, buna kimse hayir diyemez haha Yorumla -Felaketce- 1 yıl Çiğ et yediriyo diyorlar ona hjk Yorumla uníquєвσч 1 yıl yok be pisiriyor herif o kadar para veriyoruz bi zahmet pisirsin hahaha Yorumla -Felaketce- 1 yıl Pişmezse yenisini isteriz Yorumla uníquєвσч 1 yıl ikna ettik seni de sukur 😂😂, isteriz yeterki sen ye Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Söyle bakalım🤔 1 3 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Cag kebabi yemeye Yorumla SpunkyChick1 1 yıl Tam adamını buldun. Yorumla uníquєвσч 1 yıl Gomeriz Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Söyle bence bara giderdik. 1 2 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Bara gideriz Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl Tamam Yorumla
MadamLila Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Söyle bakalım 1 3 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Nusrete gotururum seni Yorumla MadamLila 1 yıl Vayy iyi teşekkür ederim jkjkj Yorumla uníquєвσч 1 yıl rica ederim 😂 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tabi, merak ettim. 1 4 Yorumla uníquєвσч 1 yıl sinirsiz kanatciya gidip batirirdik mekani Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl 🤣🤣🤣🤣, hani çok romantiktin. Bu arada kanadı çok severim.🤣 Yorumla uníquєвσч 1 yıl ellerimel yedircem sana madem romantik olsun Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 teşekkürler Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım nereye gidiyoruz 1 5 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Şampanya patlatalim reis seninle Yorumla ModernScientist 1 yıl Nerde? Yorumla uníquєвσч 1 yıl Pavyonda Yorumla ModernScientist 1 yıl Meyhane olmaz mı Yorumla uníquєвσч 1 yıl Olur farketmez bana Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen bir gün gel benim yanıma:) 1 3 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Sen mi ismarliyon hocam 😂 Yorumla nomorebets35 1 yıl Tabiiiki :)Ayrica dukkan bizim parada almazlar :) Yorumla uníquєвσч 1 yıl Eywallah cansin 🙏 Yorumla
deninonno Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söyle 1 15 Yorumla uníquєвσч 1 yıl sinirsiz kanat yer misin Yorumla deninonno 1 yıl Sana sen benim en sevdiğim yemeğin kanat olduğunu nereden biliyorsun Yorumla uníquєвσч 1 yıl babam hakan fidan 😬😬 Yorumla deninonno 1 yıl Allah Allah Stalker 😂 Yorumla uníquєвσч 1 yıl hesabin gizli 😬😬 Yorumla deninonno 1 yıl Evet öyle neyse kanat yerken izafiyet teoremini konusuruz Yorumla uníquєвσч 1 yıl takip at bari 😬 Yorumla deninonno 1 yıl Yoh Yorumla uníquєвσч 1 yıl Peh 😬 Yorumla deninonno 1 yıl Yeah Yorumla uníquєвσч 1 yıl Profil degismisin hemen ahah Yorumla deninonno 1 yıl Evet isinlanmayi buldum Yorumla uníquєвσч 1 yıl yanima isinlan dermisim Jsnsnsn Yorumla deninonno 1 yıl Yeter kardeş yeter da Yorumla uníquєвσч 1 yıl 🤝🤝 Yorumla
Bellaaa_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Söyle 1 4 Yorumla uníquєвσч 1 yıl seni Kemal Koçak'a gotururum Yorumla Bellaaa_ 1 yıl orada bir kere yediğimde eti kokuyordu ya, belki de bana öyle geldi Yorumla uníquєвσч 1 yıl tembihlerim ben duzgun getirirler Yorumla Bellaaa_ 1 yıl Hdkljdk Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. söyle 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Kedi etinden yapilmis doner 😋😋😂 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Hahhahah nereye 1 2 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Czn burağa ehehh Yorumla cglakinin 1 yıl Ayy hayırrrr Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl söyle 1 6 Yorumla uníquєвσч 1 yıl rakı balik yapardik antalyada deniz manzarali bir mekanda Yorumla nemünoseboo 1 yıl rakı içmiyorum Müslümanım balık da yemiyorum hayvanseverim nxixmx Yorumla uníquєвσч 1 yıl masallah safiye , o zaman taco döner yiyelim ne dersin Yorumla nemünoseboo 1 yıl ne sandın İdris, oluur taco namnam😺 Yorumla uníquєвσч 1 yıl helalinden ayran icelim beraber 😋 Yorumla nemünoseboo 1 yıl helalinden ahhaha Yorumla
gizliikalsinnn Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Nerrrrrrde beleşş oraya yerrrrrleş 1 3 Yorumla uníquєвσч 1 yıl belesci golcu 😂😂 Yorumla gizliikalsinnn 1 yıl 😁😁 Yorumla uníquєвσч 1 yıl maklube cevirelim seninle 😬😬 Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl soyle bakim 1 6 Yorumla uníquєвσч 1 yıl iskender yemege ne dersin beyzanur Yorumla celebface 1 yıl olur kuzeycim ham Yorumla uníquєвσч 1 yıl duble soyliyorum ikimizede Yorumla celebface 1 yıl yiyemedigim kismi yiceksen soyle Yorumla uníquєвσч 1 yıl ustune tatli niyetine seni bile yerim 😋 Yorumla celebface 1 yıl 🥳🥳🥳 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur 1 8 Yorumla uníquєвσч 1 yıl uzak dogu mutfagi sever misin Yorumla isabella181919 1 yıl Severim. 🙂 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Sushi yiyelim beraber Yorumla isabella181919 1 yıl Çok severim. Yiyelimm😋 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Yanında ne icersin sayin mod 😂 Yorumla isabella181919 1 yıl Kırmızı şarap Yorumla uníquєвσч 1 yıl şerefe 🍷🍾 Yorumla isabella181919 1 yıl ✨️🤞 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeri ve mekani merak ettim ☺️😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl gidemeyiz raporluyum 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl hastane yemegi yeriz 😂😂 Yorumla
cool21girl Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl söyle hshs 1 3 Yorumla uníquєвσч 1 yıl seninle starbuckstan kahve icip , kurabiye yiyelim, tabi boykot yapmiyorsan Yorumla cool21girl 1 yıl hshs olurr Yorumla uníquєвσч 1 yıl 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yemekte tatlı var mı?
Kalabalık bir kaç kişi olursak olur tabii
Kunefeciye gidelim cagir arkadaslarinj
Takip listem gelsin hem onlarda künefe sever..
Etiketle bakalim ahahah
hesap sendense olur bro :D
Senle kebap gomeriz bro 😂
Eyvallah 🙏😂
Date mi daha exandirik bir isim bulamamışlarmı dateseksüel falan
tamam seninle dateseksuel cikariz haha , sinirsiz pizzaci ne dersin
Pizza dedin beni kaybettin hjk
off hamburger mi seviyosun
Buda ikna edemedi
nusrete gidip steak yiyelim, buna kimse hayir diyemez haha
Çiğ et yediriyo diyorlar ona hjk
yok be pisiriyor herif o kadar para veriyoruz bi zahmet pisirsin hahaha