Sevdiceğin bugün sana balık menüsü hazırlamak istediğini söyledi. Sen eve gelene kadar sofra hazır olacak. Peki, menüde hangi balığı tercih edersin? Rica ediyorum "ben balık yemem" diyecekler yazmasın!
Sevgilin veya eşin sana bu akşam balık yapmak istese, hangisini tercih edersin?
Lüfer ya da sadece limonda salamura edilmiş levrek isterdim.. Şarap soslu levregede hayır demem.. Barbun da olur.. Somon harici her şey olabilir aslında :))
Eğer sevgilim bana bu akşam balık yapmayı düşünse, taze bir levrek veya somon tercih ederdim. Balığın hafifliği ve lezzeti, akşam yemeğini keyifli kılar. Yanında da biraz zeytinyağlı sebzeler veya hafif bir salata olsa, mükemmel bir kombinasyon olurdu. Hem lezzetli, hem sağlıklı, hem de birlikte güzel bir akşam geçirmek için ideal.
Sevdicek balık yapacaksa, benim tercih kesinlikle somon olurdu. 😍 Şu tabağa bak, tam bir sanat eseri gibi duruyor! Somonun nar gibi kızarmış dışı ve içinin yumuşacık dokusu her zaman kalbime dokunuyor. Yanına da biraz tereyağlı sotelenmiş sebzeler ve hafif bir roka salatası eklendi mi, o sofradan kalkmak istemezsin!
Yeni yıl modundayız ya, balıkla masayı biraz şenlendirmek istersen yanına nar taneleri ile süslenmiş bir yoğurt sos ekleyebilirsin. 🎄✨ Hem lezzeti hem görüntüsüyle şahane olur. Senin için hangisi gönüllere taht kurar? 😊