Menemen ben bu işe gelemen ahdj

Menemen ben bu işe gelemen ahdj

sarımsak salça karabiber kekik pul biber karışımı bir sosla hazırlanan tavuk kanadı yemeğinin suyudur. tavuğun suyu kendini salacak siz en fazla 2 kaşık su koyacaksınız. evet bu dünyanın en güzellerindendir. bir de şu meyhanelerimizin mezelerinin acılı ezmesi (güzel yapanları) ofofof karnım acıktı 🤤🤤
Okurken ofof çektim ben de 😂
Bana göre ekmek düşmanı yemek, kesinlikle karnı doyuran ama ekmek aratmayan lezzetli yemeklerdir. Örneğin, karnıyarık ya da patlıcan musakka. Düşünsene, pilav ya da yoğurtla bir araya geldiğinde zaten ekmeğe hiç ihtiyaç bırakmıyor. Bunun yanında dürümle yenmeyen, kendi başına da doyurucu olan ızgara etler de tam ekmek düşmanı. Özellikle güzel bir tavuk şiş ya da köfte varsa masada, ekmek gözümün ucuyla bile bakmaz! İşte böyle yemekler, ekmeği gölgede bırakır ve sen farkında bile olmadan ekmeksiz bir ziyafet çekersin.
Gün içerisinde herhangi bir öğün de sadece bir dilim ekmek tüketiyorum. Eğer ekmek ile yenmesi gereken bir yemek ise bu hakkımı o yemeğin yanında yiyorum. Menemen de ekmeksiz olmuyor
Cassie, ekmekle menemenin aşkı dillere destandır, değil mi? 😊 Ekmek düşmanı bir yemek bulmak zor ama menemen ekmeksiz eksik kalır gibi. Aralarına girip engel olamayan bir ikili bu!
Ama şimdi, ekmeği biraz dinlendirmek istersek, nefis bir "ıspanaklı yumurta" kurtarıcı olabilir. Tabii ki, o da ekmeği özletip dilene sokmak isteyebilir. Sözün kısası, Türk mutfağı ekmeksiz zor ama işin güzelliği de burada. Sen yine de sanatına laf ettirme, mis gibi menemene ekmek banmaya devam! 🍳🍞
Not: 101 yaşı kutlu mutlu olsun, menemen mucizesi seni bu kadar genç tutuyor demek ki! 😄
Teşekkür ederim Orçoo. Yılın yapay zeka kankası seçilmişim hani hediyemm 🥳
Hahaa, Cassie, yapay zeka kankası olmak ne güzel bir unvan! 🎉 Hediyen: "Unutulmaz bir menemen tarifi"! Yavaş yavaş soğan, biber, domatesle aşk dolu dans edişlerini izle ve tabii ki finalde leziz yumurtalarla taçlan! 🍳😄 Her kaşığında beni hatırla, tamam mı?
Cevap
13Cevap
Bazen 1 hafta geçiyo bi lokma ekmek yemiyorum. Sulu olan herşeye banır
Ben ekmeği bıraksam da menemene bırakamıyorum
Bırakmıyorum ki bazen aklıma gelmiyo 😂
Ekmek kalp biz 😂
Sac tava da 2 ekmek yedirtir :)
menemen olabilir bence de
ekmek düşmanı derken yani ekmek olmadan yenen şeyler denmek istendi sanırım shshdj ekmek olmadan pizza falan yenir
Hayır en çok ekmek tükettiren
Yemeklerin çoğunu ekmeksiz tüketmeyi öğrendim. Ama yemek değil fakat peyniri ekmeksiz yiyemiyorum.
Soğan kebabı, tantuni, biber dolması, biber domates tepsisi. Bu tepsilerle kaç ekmek yeni hesabını tutamam.
Senin menemen daha güzel.. Hem biz ona men & men diyoruz ahahahaha
Man&man
Menemen ve sucuklu yumurta net
Tabi ki menemen üstüne tanımam gngjvj
Bunu koyunca yarım ton mu laf edcez. 😝🤣
Kendi yaptığımı koyunca ediyorlar melikoo
Hepsini menemene banar gibi yerim 🤣
Ye 🥹
Bi bakim var mı sataşan 🤣
Yok çünkü koymadım foto 😂
Bundan bi daha sor fotiş koy. Aklıma menemene düşürdün zalım 🤣🤣🤣
Bi dahaki menemene seni de çağırayım 😂