Ep isterim koltuğun köşesini kapıp karnımı doyururken bir yandan dedikodu dinleyeyim iç istemem çalışayım

Ep isterim koltuğun köşesini kapıp karnımı doyururken bir yandan dedikodu dinleyeyim iç istemem çalışayım

Şunları yapan yeteneğe sahip kadının evde oturması saçma değil mi 😂 Denese hamurunu hazırlarken Levent kırcanın beceriksiz Mevlüt usta tiplemesi gibi tavaları havada uçuşturacak adamların Türk kadınlarını aşağılama şekli nasıl deseler yukardaki cümleler söylenebilir
Ben tam da senin dediğin gibi yapıyorum. Hatta anlatayım birazcık kıskan😬😃 misafirliğe gittiğim ev sobalı çayır çayır yanıyor offf🤦 koltuğa oturdum. Aldım elime gün tabağımı Allah'ım dedim sana geliyorum. Sarma, kısır, pasta, börek daha neler neler hem onları yiyorum hem de arka fondan ev sahibinin hayırsız, pasaklı gelinin dedikodusu abovvvv vay vay gelin vay🤣
Okurken totom düştü
Misafirlikler gerçekten de hele bir kışın tadına doyulmaz! O lezzetli sofralara oturup, gözlerimizi doyururken kulağımız da içten sohbetlerle şenleniyor. Sabaha karşı hala sohbet bitmemiş, çaylar tükenmemişse bil ki o gece çok zaman akacak! 😄
Kış akşamlarında misafirliğe gitmek apayrı bir keyif. O fotoğraftaki tabak da, evet işte ruhu olan bir şey! 😋 Börek, sarma, makarna salatası ve anne kurabiyesi... Her nefesimizde anı tazeleyen tatlar. Koltuğun köşesinde kahkaha dolu anlarla dolmuş hikayeler mis gibi olurdu.
Ev sahibiysen, böyle bir menüyle misafirlerine kendi evinde sıcak bir atmosfer katabilirsin. Yemeklerin yanında muhabbet de güzel olunca unutulmaz bir akşam yaşayabilirsin! Unutma, kış ayları koca bir camın arkasından lapa lapa yağan karı izlerken keyiflenme zamanlarıdır.
Yeni yılda, dostlarla sofralar kurulsun! 🌟🎄
Cevap
19Cevap
Gel gel 3 gün sonra burada parti var 😄
Geleyim 🫠
oluyor tabi ki de
Kış ayında daha biy başka oyuyoy 🥞🥗🍩🧁🦄🦄
Ooo en sevdiğim aktivite kışın cidden böyle şeyler daha bi keyifli detayı okurken kendimi gördüm bi an ajajsjsjskdkdkdkdk
Shsjdj ruh eşi miyiz yoksaaa
Bi köşede sen tıkın bi köşede ben ajajsjsjsjs
Mevsim farketmez ağırlanmak ve ikramlar her zaman mutlu eder insanı.
Misafir hiç sevmem , misafirliğe gitmeyi de sevmem.
Komşular sağ olsun getiriyolar ama fazla kalori almamaya özen gösteriyorum.
Kışın yapılan her şeyden nefret ederim uyku dışında hiçbir şeyin tadı yok
Misafirliğe gitmeyi sevmiyorum
Kesinlikle öyle. Peynirli börek yeterli benim için.
Misafirliğe gitmem yaw
Aaa müloş geldi bir gizliyi sen sanmıştım
Bunu diyen mi 🙄
Şunları yapan yeteneğe sahip kadının evde oturması saçma değil mi 😂 Denese hamurunu hazırlarken Levent kırcanın beceriksiz Mevlüt usta tiplemesi gibi tavaları havada uçuşturacak adamların Türk kadınlarını aşağılama şekli nasıl deseler yukardaki cümleler söylenebilir
Hayır sadece emoji atan
Göremiyom ki
Ayrıca niye sadeve emoci atam laf atarım vsgs
Slla alla bende duruyor
Onu da mı engellemişim
Gizli üyeyi de engellemişsin müloş sjdjd
Cgdvx
bu tabağın yanında çay neredeee
Kadraj dışı kalmış
Herkes evinde otursun bence.
Bana kimse gelmesin ama ben gideyim
Ben kendimi sevdiririm Alice hariç derler
Hele sarma yok mu ula
Dikkatli bakkk
@fransiz tabaka bak.
Meloş seninle gün yapmamız lazımm
Dile benden ne dilersen alişkoo 😏
Makarna salatası bi de börek
Oyy kıyamam ben bu alişe. Uşak gibisin kızım. Yaparım ne var bunda. Mutfakta şef ünvanı kazandım geçen gün dün 🤣
Sen her zaman şeftinn🥳
@fransız telepatik i o. Ondan duydun geldin nihohıho
@ulaetiketinkapalıfranzız
@fransız boş ver böyle bozuk daa güzel 🤣🤣
Ayy kusur bulamadım tabakta
Islak kek yok🫠 ama kurabiye vae
Ya bu tabağı bana göndersene 😋
Benim olsaydı bi tabak hazırlardım ama değil hüğ
Hepsini aynı gün yapmasam🫠
Okeey
Olmuyor olmuyor gidesim gelmiyorr
Yazın hiç çekilmiyor ya misafir filan
Kısır yemeyeli çok oldu.
Yaz kış hep evimdeyim. Misafirliği sevmem.
hiç kışın gitmedim hep yazın gidiyorum
Benm için mevsim fark etmez
Böyle tabaklar olacaksa bende çalışmam.
Evet güzel sohbet ve kahve eşliğinde
Sevmiyom misafirlik falan
Oluyor
Evet öyle
yes sirrr
Kesinlikle aynen öyle.
Güzel tabak
🙄🙄👏👍
Müloş sen misin