+1 yılkış demek diğer ülkelere göre evde battaniye keyfi demektir doğru
ama bizim ülkemizde kışın bidakka bile boş dursan ekmeği yitirirsin normal uykuyu bile uyuyamazken battaniye keyfi söz konusu bile olamaz gelecek kaygısı olmayan insanlara sözüm yok13 Yorumla- +1 yıl
edoşum bizim ülke böyle gurban olam
En İyi Cevaplar
+1 yılKısmen Evet: Evet; çünkü kar yağarken, hafta sonları ya da 30-31 Aralık sabahları ve yılın ilk günü battaniye altında yarı aydınlık-yarı karanlık odada, yarı uyur-yarı uyanık olmak, miskinlik yapmak tam bi keyif işi. Böyle... Kar yağıyor olacak, gecesinde perdeleri aralayıp uyuyacaksın, gözünü açtığında yattığın yerden kar yağışını izleyebileceksin.
Hayır; çünkü yatakta kar yağışını ve koltuk battaniyesi altında kış temalı filmleri salep/boza eşliğinde izlemeye doyduğunda, dışarı çıkıp karın tadını çıkarmanın ya da kayak tatiline gitmenin keyfi de ayrı.12 Yorumla- +1 yıl
Öyle😊
+1 yılçocukken hep öyle düşünmüştüm belki kışın olunca herkes evinde oturur bataniye atar bütün gün üstüne ısınır tv karşısına geçer diye şimdi Çalışanın eline kuvvet eve gelince insanda artık heves kalmıyor.. boş duran tembellerde veya kolay yoldan kazananlarda bataniyesinin altına kaçar meyvesini alır önüne izler filmini 😀
11 Yorumla
u +1 yılBattaniyeye sarınmanın neresi insana keyifli geliyor anlamıyorum ya. Sevgilinle olursun tamam, gaz parası çok gelmesin bak ona da tamam ama tek başına battaniyenin altına girmek bence romantizm falan değil bir kere rahat değil. Yük değil mi abi. Bence tamamen depresiflik belirtisi.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılSelam gadası 🙃
Hayır kahve ve kitap demek
11 Yorumla
u +1 yılKış demek film izlemek demek ve kara yağdığında dışarı çıkıp gezmek
10 Yorumla
biliyorum hepimizin hayali ama gerçekte olan beton ağırlığında olan yün yorgan 11 Yorumla
+1 yılBenim için kış gündüzleri ayaklarımın hiç ısınmaması ısıtıcının başında kedi gibi ısınmaya çalışıyorum. Akşam eve geldiğimde koltuğa oturup güzelce sıcak içeceğimi içmektir
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen🥰
+1 yılYani kişinin zevklerine göre değişir tabii ben evde battaniye ile yatmayı çok da zevkli bulmuyorum kış aylarını dışarıda geçirebilirsin yapılacak çok aktivite var aslında
11 YorumlaSoğukta battaniyenin altında yatmak gibisi yok ya. Mayışıyo insana bı hoş oluyo.
Bi de soruya koyduğun fotograftaki battaniye mi artık neyse o iste, gözüm kaldı yahu
129 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İndirimli battaniye var dediler geldik Fevzi bana kaça olur
1.69 boyunda 58 kiloyu isitabilecek bir kış battaniyesi istiyorum üstünde geyik olsun Noel Baba olsun süslenmiş çam ağacı olsun var mı stokta böyle bir battaniye 🤣🤣
Hep edayı ısıt zaten abinin godu donsun soğukta 🌨️🌨️⛄al kardan adamdan hallice 🤣🤣🤣🤣 - +1 yıl
@IAmarPresterAen var tam size uygun bı battaniyemiz var Noel babalı çam ağaçlı 180x120 ölçülerinde. Sadece 3 adet üretildi. Dünyada yalnızca iki kisde var. Üçüncüsü de siz olucaksiniz senyör
- +1 yıl
Sigara alkol kullanmıyorum Fevzi benim tek kötü alışkanlığım cici bebe yemek bu kadar edanin da kötü alışkanlığı bu cici bebe yeriz biz. Şu an tek sağlık problemim battniyesiz godumun donması hemen dünyadaki üçüncü kişi olmak istiyorum battaniye lazım bana 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Eşantiyon isterim edaya kazak vermişsin boğazlı üstünde kafasını kuma gömmüş deve kuşu deseni olan kazak isterim 🤣
- +1 yıl
@IAmarPresterAen tamam madem bı sağlık probleminiz yok sigara alkol de kullaniyosunuz yarın arkadaşlar sizi almaya gelicek
- +1 yıl
Yarına sağ kalırsak inşallah 🤣
- +1 yıl
@IAmarPresterAen bu mükemmel efsane ötesi harika battaniye için sabirsizlaniyosu uz birliyorum, ama beyfendi slmizden bu kadarı geliyo bı sekiz on saat daha bibfekleri sağlam tutmaya çalışın lutfen
- +1 yıl
Ben nerdeyim kim nereye geliyor tutsak miyiz hangi evrendeyiz yetişin adminler uzaylılar beni kaçırdı operasyon yapıyorlar 🤣🤣eda çağrı at kurtarsinlar bizi kumsala sos yaz millet yardım kolisi diye ketçap sosu felan atar bizde şans yok 🤣
- +1 yıl
Sakın ha kırmızı ışık yandı dur 🤣
Evde evet ama dışarda gezmek hele ki manzaranın çok Güzel olduğu ortam ise çok daha güzel 😊 ❄️
11 Yorumla
+1 yılYağmurlu/karlı soğuk bir hava da işten gelip sıcacık evinde battaniyene sarılarak film izlemenin zevki başka hiç bir şey de yok
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi evim yok ailemle yasiyorum
ev buz gibi
battaniye alinca babam kizar
evin buz gibi olduğunu söyleyincede vitaminsiz olduğum için sana öyle geliiyor der ve battaniye kullanamayiz
yani ben bu durumu hiç bilmiyorum11 Yorumla
+1 yılBattaniye ile kardaş olmak demek bütün kar yağışlarına dayanmak demek. Battaniye itfaiye gibidir hemen iş görür 🤣
166 Yorumla- +1 yıl
Battaniye+şömine+sevgili kombinasyonu iyidir
- +1 yıl
Arkaya müzik cingıl bel 🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
Romantik, anlamlı bir şarkı kesinlikle üçlü kombinasyona yakışır ve ortama gider ☺️
- +1 yıl
He öyle bir depreştirir ki sonra aşkın meyvesi portakal bebe doğar 🤣
- +1 yıl
Ya balkabağı gibi kocaman bebe olursa hallowen partisine katılır direkt partiye akar 🤣🤣
En azından portkal bebenin suyunu çıkartıp içilir mis 🤣🤣🤣 - +1 yıl
Tövbe yarabbi haşa ben daha tehlikesini cin bebe yiyorum çok güzel tadı var süte katar yerim hep 🤣🤣
- +1 yıl
Zor soru kpsssdd böyle zor soru cevaplamadım
İkisini de ham yaparım 🤣 - +1 yıl
Sorma o cici bebe yüzünden 80 kiloya yaklaşmıştım seni kaça yaklaştırdı hain kostok cici bebe 🤣
- +1 yıl
Aramızda kalacak söz kimseye söylemem ketumluk yeminim var benim 🤣
- +1 yıl
@Fevzi34 tuzağı müşrik kurar benim tuzakla ne işim olur kurt kapanı mı kuruyorum hayırdır 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@IAmarPresterAen kanka sen de yerin dibi doktun beni ya
- +1 yıl
@Fevzi34 kaç kilosun gel anlaşalım 🤣🤣
- +1 yıl
😂 Ben bir şey yapmadım ki, dur vurma çocuğa @IAmarPresterAen 🤣
- +1 yıl
@Edameda06 ben dokunmadım bile bebek ve çocuk diye diye çocukluğuma ineceğim az kaldı 🤣🤣🤣
Ben bir ara 78 idim şu an fitim 58 kiloyum - +1 yıl
Kıyamam deyip hediyelik eşya olarak Cindy bebek alırsın gönderirsin bana demek intikam günü gelecek elbet sampunin içine kimyasal gıdalar dökerim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kusmedik ki Fevzi barışalım. Ben kusmeyi sevmem. Fevzi ailen adını Fevzi Cakmaktan dolayı mı yoksa kaleci vardı Fevzi ondan ssinlenerek mi koydu
- +1 yıl
Eda ne diyon Fevziye açıklama bekliyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bıcaklayacak bizi az kaldı on gösterimi sundu çabuk söyle 🤣🤣
- +1 yıl
Ben senin bebek ikonu gönderimine cevp verdim sonra bristik mi demiş bende on cevap yazdım ikinci olarak sonra bütün raylı sistemler bibirine girdi 🤣
- +1 yıl
@Fevzi34 anladım benimki de Aliymiş hep Ali belki arada Alihandro vardır İspanyol bir dedem 🤣🤣
- +1 yıl
Gece gece o my godu kolla yapmak lazım 🤣🤣🤣tenha KS ne olacağı belli olmaz
- +1 yıl
God goethe değecek şimdi fevzinin god benim Goethe möthe değecek ben yatcem böyle olmaz goduma sahip çıkarım tamam mı Eda ben yakışır diyorsam diyorsan god a god father da yakışır god mother da yakışır 🤣🤣
- +1 yıl
Cuma namazı kıldık boşuna mı dua ettik günahlarımıza af diledik god anlar bizi merak etme 🤣
- +1 yıl
Godu mu oturturum godum kıymetli benim godu mu oturtcam 🤣
- +1 yıl
Fevzi godma kuzum gorkma 🤣
Anime goduma diyeni rtüke şikayet ederim Fevzi şahidimdir eda küfür yok no no 🤣🤣 - +1 yıl
@Fevzi34 yok @Edameda06 dedi ya goduma deyince küfür gibi oldu diye bende küfrün başı da var ya hani ayıplı söz onu anime kelimesi yaptım
Kısaca anime goduma diyeni rtukleyecez bundan sonra küfür yok yani 🤣🤣🤣 - +1 yıl
@Edameda06 yeni soru mu yenir mi o🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣çiğ köfte gibi çiğ çiğ
+1 yılYok öyle durumlara girmem ama genelleme yaparsak evet battaniye keyfi demek. Benim için pijama yeterli
12 Yorumla- +1 yıl
Ben yanarım buharlaşırım battaniye ile
+1 yılAa bu benim🤭 Battaniye ve keyif en büyük huzurum😌☕️
21 YorumlaBen için kış bir saçak altında oturup yakılmış ateşin başında çayı içmektir.😊
14 Yorumla
+1 yılkış demek evin içinde eskimo gibi lahana gibi dolaşmak demek :D
11 Yorumla
+1 yılO battaniyenin içinde iki kişi demek🙂
111 Yorumla- +1 yıl
Genellikle öyle başlar ancak sonuç başka yerlere gider 🙂 Romantikçe tabiki😊
- +1 yıl
Hard devam eder 😍
- +1 yıl
Düşünsene
Aşkım çok üşüdüm
Battaniyenin içine gel birtanem
Sokul iyice
Ayyy ne kadar sıcaksın...
Sonrasında acaba ne olur 1000 puanlık uzman sorusu 🙄🤣🤣🤣 - +1 yıl
Cem Yılmaz çok haklı
- +1 yıl
Doğru söyle 9 köyden kovsunlar 🙂
- +1 yıl
Hem yorumları okudum kimse ben kadar romantik değil akılları ısınmskta hemde tek başına cık cık 🤣
Bana göre kış demek gar gış gıyamet demektir 😁😁😁😛😛
12 YorumlaSıcak bedene sarılmak battaniyeye sarılmaktan daha güzel bence
12 Yorumla
+1 yılAynen battaniye hırka artık ne bulursan o
Bir de şömine varsa tamamdr11 Yorumla
+1 yılBattaniyeyle işim olmaz yatamıy8m bile sıkıntı basıyo battamiyesizde keyif yapıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
İşteyim normaldir oldugu kadar
- +1 yıl
🤗🤗😅
+1 yılKış demek kaban demek boğazlı kazak demek bot demek çizme demek daha neler neler var ama battaniye bunların içinde yok
11 Yorumla
+1 yılNe story ne durum atmam. Sosyal mecralarda hayatım paylaşmayı sevmiyorum. Çok nadir olarak istersem yapıyorum ama gününü bile hatırlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBattaniye kışlık yorgan kardan adam kartopu oyunu kestane ooo say day bitmez 😃
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinsallah cok yiyip aşırı kilo alırsın 😂😂
Cevap sahibi+1 yılevde kalırsın
Cevap sahibi+1 yılha senmiydin pardon başkasıyla karıştırdım 😂😃
Cevap sahibi+1 yılzaten evlenmeyecektin bence 😊😊
Cevap sahibi+1 yılAnkaralı kızlar özgürce yasamayı sever
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla tam olarak sensin ama fenomen oluşundan dolayı biraz ulaşılmaza giriyosun el kol bağlı 😄
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEtkileşime girelim madem ne alaka 😃
Cevap sahibi+1 yılKış kar tanelerini akıls getiriyor, kar taneleri beyazlığı, beyazlık saflığı güzelliği falan derken ordan sana bağlanıyor iş 😃
Cevap sahibi+1 yılİlham kaynağım sağlam malum 😃
Cevap sahibi+1 yılArkadaş listemi şereflendirir misin diyomuşum 😄
Cevap sahibi+1 yılAldım cevabımı teşekkürler, Ulaşamadım görüyosun 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de hiç kimse bu lükse sahip değil bence. Herkesin işi gücü derdi var 😃
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen battaniyene sarılıp dinlenirken ev işlerini yapmak isterdim ❤️
Cevap sahibi+1 yılTabii ki başka ne olarak yapcam sanki
Cevap sahibi+1 yılHizmetçinim her zaman...
Cevap sahibi+1 yılKölen olup sana hizmet etmek istiyoruz. Tek aşkımız sensin
Cevap sahibi+1 yılFazlasına da layıksın
Cevap sahibi+1 yılSenelerdir peşinde koşmuyor muyum
Cevap sahibi+1 yılO zaman hak ediyorum hizmetçin olmayı da <3
Cevap sahibi+1 yılNeden :) Hizmetçim ol diyen sendin dün :D
Cevap sahibi+1 yılEvet ben hala aynı şeyleri söylüyorum hatta senelerdir söylüyorum :D
+1 yılEvett kış demek pijamalarını giyip evde kahve içip film izlemek demek ✨
10 YorumlaBazıları için keyif, bazıları için hayatta kalma mücadelesi.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir keyif yapamıyorum maalesef bizim ev alttan ısıtmalı
10 Yorumla
+1 yılKış demek soğuk havada votka içip ısınmak demek
10 Yorumla
+1 yılKış demek evde battaniye altında kız arkadaşınla uyumak s. vmek s. v. şmek demektir
10 Yorumla
+1 yılYa böyle şeyleri story yapmak bana saçma geliyor açıkçası bize ne başkasının battaniye keyfinden
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru değil mi ksksksks
- +1 yıl
😅😅😅
+1 yılKahvemi+battaniye ve cam önünde dışarıyı izlemek❤️
23 Yorumla- +1 yıl
Yok çok şükür 😅 manzaram yeşillik ve ağaçlar hele kar yağınca çok güzel oluyor
+1 yılYoo battanıye demek degıl bence tabi.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğalgaz faturası , kestane , üşüyerek işe gitme , manitanın eli tutup montun içine sokma falan
- +1 yıl
Kral hareketlere örnek listesinde ilk 5’e oynar
Severiz, çok keyiflidir.. :D
11 YorumlaKış demek can sıkıntısı demek
17 Yorumla
+1 yılBaşka şeyler var tabi.
Genel battaniye.112 Yorumla- +1 yıl
Diğer soruda yazmıştım ama sizin içinde yazıyım.
Şömine başında sevgiliyle beraber şarap içmek
Sonrasi güzel geçen bir gece diyelim ayrıntı vermeyelim - +1 yıl
Gündüz tabi farkı dışarda gezilen yeni yerler olabilir
- +1 yıl
Siz ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Söylemiş olduğun konuda sadece battaniye mi
- +1 yıl
Siz ne dusunuyorsunuz diye?
- +1 yıl
Yaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 bak senn
Sıcak, huzur, huzur ve huzur