Yeme & İçme Spray püskürtücü kapağı kırıldı nasıl düzeltirim? Ayşe123_12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Püskürtmüyor içi dolu atmaya kıyamadım. Nasıl düzelte bilirim? Spray püskürtücü kapağı kırıldı nasıl düzeltirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başka bir şeyin kapağını deneyebilirsin knk da nasıl yaptın acaba 0 0 Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl yapıştır Japon’la 0 2 Yorumla Ayşe123_12 1 yıl Püskürtür mü o zaman? Yorumla tugrul3461 1 yıl Kenardan yap delik kısmına dikkat et sorun olmaz Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Tırnak protez mi 0 2 Yorumla Ayşe123_12 1 yıl Hayır Yorumla puzzle89 1 yıl Çok güzelmiş sende çok güzelsin :) Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl kapaksız kullan püskürtür yine 0 1 Yorumla Ayşe123_12 1 yıl Püskürtücü kapağında ama? Nasıl olacak ki anlamadım Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 881 cevap paylaştı. Tırnaklardan kapağa bakmadım çok hoş 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. O gitti artik 0 0 Yorumla
keremmmm0101 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Tamir ver 0 2 Yorumla Ayşe123_12 1 yıl Tamir ediyorlar mı ki? Evde nasıl yapa bilirim kendim? Yorumla keremmmm0101 1 yıl Eline yüzüne bulaştırırsın sen😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Başka bir şeyin kapağını deneyebilirsin knk da nasıl yaptın acaba
yapıştır Japon’la
Püskürtür mü o zaman?
Kenardan yap delik kısmına dikkat et sorun olmaz
Tırnak protez mi
Hayır
Çok güzelmiş sende çok güzelsin :)
kapaksız kullan püskürtür yine
Püskürtücü kapağında ama? Nasıl olacak ki anlamadım
Tırnaklardan kapağa bakmadım çok hoş
Başka bir spreyin kapağını tak
Kalın görünüyor
Başka parfüm kapağı varsa onu dene
bir de kızların derdi olmaz derler..
Tırnakların çok güzelmiş
Hamilemisinnn
Geçmiş olsun
O gitti artik
Tamir ver
Tamir ediyorlar mı ki? Evde nasıl yapa bilirim kendim?
Eline yüzüne bulaştırırsın sen😂
Kolay kapağı bas