Yeme & İçme Hamur yapıyorum, kıvam almadı dökülüyor. Nasıl düzeltebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar hamurum böyle oldu tek tek dokuluo gibi icinde sekerde var nasil düzelir bu acil yardim lütfen Hamur yapıyorum, kıvam almadı dökülüyor. Nasıl düzeltebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Un sanırım tam buğday unu ondan olmuş olabilir. Onu yaparken internetten bakmanı tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne hamuru bu içine hangi sıvılardan kattı isen onlardan ekle yavaş yavaş kıvamını bul 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Cookie yapicaktim yumurta var sivi olarak Yorumla hayalmee +1 yıl Malzeme listesini yazar mısın bu nasıl cookie Yorumla Soran +1 yıl Subway Cookie sii Yorumla hayalmee +1 yıl Buyur buradan yak subway cookiesi ise neden olmadı o zaman araştırdınız mı belki tarif yazan sayfa süt ve ya sıvı yağ yazmayı unuttu bazen olabiliyor böyle unutkanlıklar videosunu izle Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. su yağ vs sıvı eklemen lazım ki toparla ama gıdım gıdım koy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ne hamuru? icine süt veya su eklemen lazim (hangisi varsa icinde) ama dikkatli bi sekilde ekle yoksa civiklasir busefer 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Almanda olsa leğenden vazgeçilmiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah Aynen Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne hamuru ki, o kadar şeker var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cookie Yorumla madina1 +1 yıl Hangi sıvıları kullandıysan onlardan ekle az az. Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ilık su ya da süt birazda sıvı yağ 0 0 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Biraz sıvı eklemelisin. Su, yağ gibi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yağ ekle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Un sanırım tam buğday unu ondan olmuş olabilir. Onu yaparken internetten bakmanı tavsiye ederim.
Ne hamuru bu içine hangi sıvılardan kattı isen onlardan ekle yavaş yavaş kıvamını bul
Cookie yapicaktim yumurta var sivi olarak
Malzeme listesini yazar mısın bu nasıl cookie
Subway Cookie sii
Buyur buradan yak subway cookiesi ise neden olmadı o zaman araştırdınız mı belki tarif yazan sayfa süt ve ya sıvı yağ yazmayı unuttu bazen olabiliyor böyle unutkanlıklar videosunu izle
su yağ vs sıvı eklemen lazım ki toparla ama gıdım gıdım koy
Bu ne hamuru? icine süt veya su eklemen lazim (hangisi varsa icinde) ama dikkatli bi sekilde ekle yoksa civiklasir busefer
Almanda olsa leğenden vazgeçilmiyor
Hahahah Aynen
Ne hamuru ki, o kadar şeker var
Cookie
Hangi sıvıları kullandıysan onlardan ekle az az.
Tebrik ederim hamur bile şaşkın şu an
Ilık su ya da süt birazda sıvı yağ
Biraz sıvı eklemelisin. Su, yağ gibi
Ilık su koy biraz.
Su ya da süt filan koy kuru olmuş
Suyu az olmuş bunun :)
Yağ ekle
Süt ekle az
Su kat