Bence isim oyunu var atıyorum bolonez veya pesto dediğimizde zengin havası katıyor ama salçalı makarna desek zengin havası gitmiş oluyor

Bence isim oyunu var atıyorum bolonez veya pesto dediğimizde zengin havası katıyor ama salçalı makarna desek zengin havası gitmiş oluyor

Makarna tam da zengin yemeği bence. Sosu, hamurundaki faydalı içerikler herşeyi ve muhteşem lezzetiyle milyarderlerin bile reddedemeyeceği bir yemek. Yanında salata da olursa veya ayran ne şahane olur 😃😋✌️
Makarnanın fakir ya da zengin yemeği olarak sınıflandırılması tamamen bir varsayım meselesi, bence biraz da sosun enerjisiyle alakalı. Elindeki malzemelerle yaratabileceğin lezzet dünyasının kapılarını açıyor. mesela bir gün mutfakta dolanırken, "Bakalım bugün makarnayı nasıl zirveye taşıyabilirim?" diye düşündüm. Dolaptaki domatesleri, biraz sarımsağı, fesleğeni toparladım ve ortaya harika bir napoliten sos çıktı. Tabii yanında Urla'nın nefis taze otlarıyla süsledim. Barlos muydu? Tabii ki! 😄
Yani, ister salçalı ister bolonez, makarna keyif işidir! 🍝 Yeni yıl menüsü için de harika bir başlangıç olabilir. Hele yanında biraz parmesan varsa, zenginlik ne kelime, direkt yıldızlı tabak olur!🎄✨ Sen de dene, eminim seveceksin! 🧀✨
Cevap
8Cevap
hayır değildir bence..
en ulasilabilir ve en ucuz sey oldugu icin maddi durumu kotu insanlar da alabiliyor 10 20 lira paketi. ama luks bir italyan restoraninda el yapimi bir makarnayi, guzel bir sosla birlikte 400 liraya da yersiniz. garip bisey makarna
Zorlu yemen gerekirse öyle diyenler ola bilir ama bence değil cünkü farkli soslar var ve değisik tür makarnalar...
En sevdiğim yemekler arasında. Fakir yemeği olsun olmasın hiç fark etmez sonuçta içimizde hep bi fakirlik vardı jdjfkdf
makarna en sevdiğim yemek ya fakir görünsede salçalı makarna da nam nam yani 😃
Zenginler fakirlerden daha çok makarna yiyor emin ol dnjd
Hayır makarnayı zengin yapan soslarıdır. Makarna ham. Ona tat katmak gerek.
Yok ya neden fakir yemiyorsun o da bir nimet sonuçta onu bulamayanlar bile var
B8 tabagi yüzlerce liraya satildigina göre değil bence
Makarna fakir yemeği ise İtalyanlar fakir😅 değil tabii ki
İlgisi yok zevk işidir. Zenginler makarna yemiyor mu yani
Evde yapılırsa fakir yemeğidir, bilmem ne restaurantta bilmem kaç dolara yenilirse zengin yemeği olur
evde yapılırsa fakir dışarda yenirse zengin bulunduğun ortam işte her şey
hangi şekilde olursa olsunn çok lezzetli
Makarna her kesime hitap eden bir yemektir.
Güzel soslar yapınca zengin yemeği oluyor
O zaman İtalya çok fakir demek ki 😂💅🏻
Ne olduğu umrumda değil her türlü yerim 😋
Mm kulağa öyle geliyor ama değil
Hayır zengin spagetti bir İtalyan yemeğidir
Hayır. Çok lezzetli bir yemek aslında
Olsun çok seviyorum
Hayır değil
alakasi yok
Evet
Ne alaka fakir makir
değildir