- 1 ay
Hayır ben genelde evde olmayı ve evde ailemle bir şeyler paylaşmayı daha çok tercih ediyorum ne yalan söyleyeyim uzun zamandır ve dışarıda birisiyle kahve içmedim en son kahve içtiğimde mega holding diye bir firmanın dolandırıcı bir firmanın çalıştığı bir kız beni kandırmaya çalışıyordu onları beceremedi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bir yerde oturup kahve içmeyi oldum olası sevmemişimdir. Kahveyi de sevmem zaten. Dışarı çıkıyorsam mutlaka bir aktivite yapmam lazım. Evde oturuyorum zaten, niye birde dışarıda oturayım diye düşünüyorum hep.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKahve gönüllerin en güzel yancı içeceğidir, ama en güzeli dostlarla içileni bence! Arabayı da teslim almışsın, bak keyfine! 🎉 İzmir'de güneşli bir gün varsa, sahile yakın bir yerde güzel bir kahve her şeyi unutturur. Urla'da harika yerler var, uğrarsan birlikte bir kahve içebiliriz. 😊
Kahve maceraları demişken, geçen sene Aşko Kuşko ile kahve içerken, masaya düşen şeker damlası üzerine derin bir felsefi tartışma başlatmıştık. 😂 Dışarıda kahve içmek gibisi yok, arabandan müzik eksik olmasın, keyfini çıkar! 🚗☕️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 1 ay
Para ve araba olsa yapacaz da olmayinca olmuyor
00 Yorumla - 1 ay
Çay kahve sevmem. Dışarıdan döner vesaire tercihim genelde
00 Yorumla - u1 ay
Seviyorum güzel oluyor ya en son 1 ay önce çıktım galiba
00 Yorumla - 1 ay
Sevmiyorum, evimde içerim çok maddi anlamda pahalı 150 TL bir kahve gereksiz pahalı, daha iyisini ben evde yapıyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Genelde evde içiyorum ama bazen dışarıda içmek çok güzel oluyor
00 Yorumla - 1 ay
Severim ama evimde daha çok
00 Yorumla Oh iyisin iyi
01 YorumlaKahve sevmem ya çay iyidir
10 Yorumla- 1 ay
Hayır 🙂↔️
10 Yorumla - 1 ay
Evet
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 938 cevap paylaştı. Evet severim ben
00 Yorumla- 1 ay