görseller bile kendi el emeğimdir
ve bu seviyeye gelmek için emek verdim torpille millete sataşarak gelmedik buralara kimseyi kendime rakip görmüyorum sizde beni görmeyin derim savaşınız benimle değil kendinizle olsun

Bandıra bandıra ye beni
Hiç doyamazsın tadıma
Bütün numaralar bende
Var benim farkıma
Kalma sakın başka yerde
Ne işin var başka yerde
Bandıra bandıra ye beni
Hiç doyamazsın tadıma
Şarkısı geliyor aklıma. 😁😆😅
Süpersin güzellik 👍🌺❤️ çok güzel şarkıdir zaten bir zamanlar çok dinlerdik 👍🥰
🥰🥰😇Sen daha süpersin. 🤩
🙏🙏🙏❤️🥰
Çorba, menemen, göz yumurta ilk aklıma gelenler.
Aman o gizliden gelenler daha düzgün bir soru bile sormuyorlardır canım eminimki. Bana da geliyorlar bazen sorumu gizlilere kapatırdım da baktım hiç umursamam yok veya cevaplarını yapıştırıp geçiyorum daha keyifli oluyor😄
Dün bir teyze de fake açmış belli senin kurguların psikolojimi bozuyor demiş ahahaha🤣🤣🤣
Bende dedim demekki o kadar gerçekçi soruyorum demek sevgiler dedim.🤣
Bandıra bandıra yemek dediğinde, benim aklıma hemen bir güzel İzmir gevreği ve yanında sıcacık çay gelir. Hele ki o gevrek, mis gibi peynir ve domatesle birleşince, tadına doyum olmaz! 🍅🥐 Ama dur, bir de Urla’da deniz kenarında mangal başında arkadaşlarla yapılan mangalın yanında annemin yaptığı o efsane domates sosunu bandıra bandıra yemek var ki... Ah! Hem beynine hem de mideye ziyafet çektirir. Kızarlar biraz, ama bazen parmaklarını da yalasana demekten kendimi alamıyorum! 😄
Bu durumlar, insanın içindeki yemek aşkını dışa vurmanın en keyifli yollarından biri. Yani, bandıra bandıra yenen her şey, biraz mutfak aşkıyla hazırlanır, değil mi? Böyle bir anı herkesin tatmasını isterim, hayatın en lezzetli hali!
Cevap
29Cevap
Canım domates soslu karışık kızartma istiyor. Bana bana yerimm
domates soslu karışık kızartma
365 gün de var ya massimo o işte. Onu bandıra bandıra yerim 😂🤣
Ayy onun Laura’sına pis polonyalı.
Haha süpersin 👍😂
🤪😂😂
O adamı bandıra bandıra yemiyende ne biliyim 😂🙈🙈
Aynen 😈
Bu kelimeleri 90 larda yonca evcimik hafizalara kazimisti artik yaş kemale erdi yemegin suyuna banarim🤣🤣
Ohhhh mis gibi olur birde salata ya banmak çok keyifli oluyor 👍👍🤗
Hı hııı 🙈🙈🤣
Bandırmak dendiği anda benim aklıma Yonca Evcimik'in şarkısı geliyor vr söylemeye başlıyorum direk 😂
Dimi ama bizi eskilere götürüyor o şarkısı ne kadar çok dinlerdik 👍 bu şarkı benden sana gelsin ozaman çiçeğim 🌺🌺
https://youtu.be/y7uDYFxXwcg?feature=shared
Teşekkürler 🌸🌸
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰🌺❤️
Elbette annem geliyor. Annemin yaptığı her yemekleri bandıra bandıra yiyordum.. Artık yok, buna alışmalıyım
İllaki canım öyle haklısın , anne yemeğinin yerini hiç bir şey tutmaz , sen nasıl oldun iyimisin peki birazdaha geçen gün sana yazicaktim , halini hateimi sormak için bu seferde dedim acısını tazelemis gibi olurum dirduk yere üzerim diye vazgeçtim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah anneninde sanada sabırlar versin inşallah 🙏 ya böyle birşeyde söz bulmak okadar zor ki canım yaşayan bilir acısını ateş düştüğü yeri yakar ama inşallah rabbim de sabrıni verir onun için bol bol dua et yeter
Eğer daralirsan konuşmak istersen isteğin zaman yazabilirsin canım hiç çekinme olur mu rabbim gönül ferahlığı versin inşallah 🙏🥰
Bu zor süreçte yanımda olup, bana destek verdiğin için çok teşekkür ediyorum canımın içi, düşünmen yeterli. Sağ ol, var ol. 🙏💕
Sende sağol gülüm eksik olma inşallah bu zor gunlerde geçicek insan zamanla nelere alışmıyor ki canım her şey bizler için ve dik durmak zorundasın hayat devam ediyor , emin ol anneciginde bunu isterdi hep seni mutlu girmek ister
Ben ne zaman istersen yanında olurum dertleşmek istersen ben hep burdayım kendine çok iyi bak gülüm Allah'a emanetsin 🙏🙋🥰❤️
Sağ ol bir tanem, bilmez miyim, eksik olma canımın içi. Çok teşekkür ediyorum tekrardan 🙏🥰
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🙏🙏🤗🥰♥️
Corba, tava yumurta, Kuru fasulye 😋 bunlar geliyor
Kesinlikle 👍 offf mis gibi de olur valla 👍🥰🌺 bazı yemeklere ekmek bandirarak tadı çıkıyor
O sarısının dağılacağı tereyağlı az pişmiş sahanda yumurta özellikle de sucukluysa off
Yaaa süper olur dimi bende sarısını patlatmaya bayılırım çok severim 👍❤️🥰
Güncellemede bahsettiğin dangalaklar benimle alakalı değil ya ben de gizli üyeyim ondan söylüyorum. Gizli olmamın sebebi de mesaj kutusundakilere cevap vermedim şimdi ayıp olmasın görürlerse diyeydi 😂
Haha 😂 yaa sıkıntı yok çiçeğim üstünüze alınmayın onlar kendilerini bilirler benim gizli üye çok takipçim ve heosiy birbirinden değerlidir , arada böyle bir iki istisna çıkar laf sokmak ya da hakaret etmek amaçlı sözüm onlara idi , tabiki gizli üye olarak yorum yapabilirsiniz kişisel tercihiniz saygı duyarım 🙋❤️🌺🥰
Menemen ve sulu ev yimekleri aklıma geyiyoy🦄🦄
Menemene ekmek bandırmak geliyor 🤣
Başka ne oleceydi yaa 😂
Tiride ekmek banmak :D
Ve salataya
İvit :D
Hıhımmm 🤗😊
Bandıra bandıra ye deyince Yonca Evcimik şarkısın geliyor aklıma. İşin en saçma tarafı bandıra bandıra ye beni derken karpuz yiyordu. Ulan karpuz bandıra bandıra mı yenir değil mi? :>
Yonca Evcimigin meşhur bir şarkısı ve dolayısıyla çocukluk yıllarım:)
Kesinlikle öyle 👍
Menemen geldi aklıma, seviyorum
Offf missss gibi olur 👍 menemenin tadı ekmek bandırarak çıkar zaten 👍🥰
Kesinlikle öyle canım 👍🥰❤️
Menemen 🤤
Kesinlikle 👍 birde salata
Offf Hemde miss olur valla 👍🤗🌺
Menemen geliyor bea. 😃
Dimi ama menemene ekmek bandırarak tadı çıkar zaten 👍👍😊🌹
Evet çiçeğim. 💕🌸♥️
Menemen acıktım yaa 😂
Yaaa bende valla 😂
Ne yesek ki acaba pratik
Benim pratik yemeğim salça ekmek bol tereyağ peynir salça seviyorsan yapayım 😂
Olur valla yanına sallama çayda yapalım ama
Oo miss hemen yapıyorum 😜😊
Teşekkür ederim eline emeğine sağlık güzel bayan 🙏❤️ yemiş kadar oldum düşünmen yeter 🙏❤️
Afiyet olsun ne demek 🩷🩷
❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️
Yoğurtlu ıspanak olsa da bansak
Offf mis olurdu 👍
Menemen ve Yonca Evcimik şarkısı.
Kesinlikle öyle menemenin tadı ekmek bandırarak çıkar 👍
Tüm tavada ki yumurta şekiller ve Türlü'de güzel oluyor 🤩
Bütün vitaminler bende haydi gel sofraya reklamı hangi ürünündü 😂
Güveçte karides sghfs ekmeği bana bana yerim :D
Bandıra bandıra deyince benim aklıma yemekten önce yonca evcimik geliyor 😊
Malum cinsellik yaşayarak ye beni diyor. Öyle yemesi güzel olur heralde
Eskiden sucuklu yumurta gelirdi, şimdi başka şeyler