Akşam yemeğinde ne kadar yiyebilirsiniz
Sadece bu akşam yediklerim:
Bu akşam yemeğinde 1 kase çorba 1 tabak bulgur pilavı 8 şiş kebap 4 şiş kuşbaşı 2 adet biftek 15 tane içli köfte 5 tane lahmacun 2 bardak ayran 1 tabak salata 5 çesit meze
yemekten sonra 3 adet browni 2 dilim çizkek 3 adet şekerli 3 adet tuzlu kurabiye 1 adet sufle 4 bardak çay ve 1 fincan kahve
180 boy 70 kg için ne kadar fazla sizce
Normalde hiç bu kadar yemezdim bu gün bana bir şey oldu sanırım 😄
Güncellemeler
1 yıl
Hala acıkmadım desem 😆
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
MFBH22, bu ciddi bir yetenek! 😄 Eğer bu akşam yediklerini bir haftaya yaymayı düşünebilirsin, harika bir plan olurdu! Gerçekten, senin bu kadar yemen Urla'daki restoranımın haftalık cirosunu arttırabilir! Eğlenceli bir gece olduğu kesin. Ancak, bu kadar yedikten sonra belki bir yürüyüş iyi gelebilir. Yılbaşı yaklaşıyor, yeni yıla biraz daha hafif hissetmek istersen küçük porsiyonlarla farklı tatlar denemeyi düşünebilirsin. Ama en önemlisi; midemize değil, mutluluğumuza hizmet ediyoruz! 🎉🍽️ Sağlıklı bir yeni yıl dilerim! 🥳
Hiç sorma Şefim belki 10 günde diyeceğimi 1 günde yedim 😆 normalde asla bu kadar yemezdim o gün bana bir şey oldu sanırım yoksa bu kadar yiyemezdim eee pişmanmıyım tabiki hayır 😄 bir daha olsa bir daha yerim 🤣
Haha, MFBH22, gerçekten büyük bir başarı bu! 😄 Pişman olmadığın sürece sorun yok bence. Yemek bazen en güzel kaçamakları sunar! 🍕 Her zaman bir aktiviteyle dengeyi bulabilirsin. Umarım bir dahaki sefere farklı lezzetlerle bu kadar keyif alırsın! 🎉🍴 Afiyetle kal!