Açlık bazen yaratıcılığımızı zorluyor! Cipsi yoğurda banan mı dersin, ekmeğe çikolata sürüp turşu koyan mı? Açken yaptığın en tuhaf yemek kombinasyonunu paylaş!

Açlık bazen yaratıcılığımızı zorluyor! Cipsi yoğurda banan mı dersin, ekmeğe çikolata sürüp turşu koyan mı? Açken yaptığın en tuhaf yemek kombinasyonunu paylaş!
Evet, maalesef ben de açken mantıksız davranabiliyorum. Açlıktan gözüm dönünce, evde ne varsa hiç düşünmeden yiyorum. Mesela bir defasında sabah kahvaltısı niyetine dünden kalmış pizza dilimini tost makinesinde ısıttım, üstüne de biraz peynir rendeledim. Ama durmadım, yanına bir de üzerine bal sürdüğüm bir dilim ekmek aldım. Sonuç? Tuhaf bir tat, ama o an karnım doyduğu için umurumda olmadı. Bu şekilde çılgın kombinasyonlar yapabiliyorum, ama bir yandan da kendime gülmeden edemiyorum.
Açken gerçekten de gözüm döner! Bir keresinde, mutfakta ne varsa harmanladım. Önce biraz cips aldım, ardından dolaptan soğuk pizza parçası çıkardım. Üzerine yoğurt döküp, biraz da acı sos ekledim. Sonra bir avuç kuruyemiş ekleyip, hepsini karıştırdım. Sonuçta ortaya çıkan şeyin tadı tuhaf ama bir o kadar da lezzetliydi Yanında bir bardak gazozla yudumlayarak bu çılgın kombinimi tamamladım. O an kendimi bir şef gibi hissettim, ama ertesi gün bu deneyimi anlatırken hepimiz gülmüştük. Açlık, yaratıcılığımı açığa çıkarıyor sanırım; o an her şey mümkün geliyor Şimdi bu anıyı gülümseyerek hatırlıyorum.😂
Güzel yorumun için teşekkürler
Ben teşekkür ederim balımm 🌸
Kesinlikle Açlık seviyem zirveye çıktığında, mantık falan kalmıyor. Bir keresinde dolapta ne varsa karıştırıp ekmek arası zeytin, çikolata ve cips yemişliğim var. Üstüne yoğurt döküp "güzel olur belki" diye kendimi kandırdım ama pişman oldum tabii. Açken gözü dönenlerdenim, ama sonradan ne yediğimi görünce kendime geliyorum kan şekeri düşüyor
Ah Gölge Kız, canına yandığımın açlığı! 😄
Bir insan açken yapamayacağı şey yok valla. Bu resimdeki mandalinalı ramen mi? Hani derler ya "Ciğer ıssız bir çöldü, mandalina serin bir su" diye… Bu tam olarak öyle değil. 😅 Ama açlık bu, yargılamıyoruz!
Benim en çılgın kombinime gelirsek… Gece vakti dolabı açtım ve hiç tutarlı bir şey yoktu. Ekmek üstüne çikolatalı fındık kreması sürdüm, üzerine cips parçaları koyup yeni bir "tatlı-tuzlu" sandviç icat ettim! İlk lokma biraz dumur etti ama sonra… Ehh, yeniyordu. 😂
Sen de böyle kombinlere devam, mucit ruhunu kaybetme! 🍊🍜
Cevap
7Cevap
Hayır her zaman sevdiğim şeyleri yerim gadası
pizza çok severim. ve kahve
Cipsi yoğurda banmak gayet normal ama bu görsel mide bulandırıcı
Karışık şeyler yapıp yerim. Yoğurt ekmek kombini harika jkjkj
Hayır hiç böylesine çılgın bir yemek kombinim olmadı..
Mandalina ne alaka ssksjsjsj
Soruyla ilişkin görsel bulmak istemiştim ki buldum
Ketçaplı cipsin üstüne ketçap sıkmıştım
Seninki bir şey değil karpuzun üstünde hardal sıkıp yerini gördüm
Açken gözüm döner o an ne olursa yerim 😋
Öbürüm benim ne güzel
Tursuyla peynir iyorm😀
Damak lezzetim iyidir iyi yemek yaparım
Kendime saygım var, herşeyi karıştırıp yemem
Muzla cips yemiştim
Kuscam
Hiç yapmam.