Yemeği her zaman yavaş yemeği daha çok severim bazı insanlar hızlı yer özellikle babamdan biliyorum babam yemekleri bayağı hızlı bir şekilde yiyor ben hızlı yemeyi tercih etmiyorum böyle sakin karnım doyacak şekilde yavaş yavaş ve tam tabağı bitirecek şekilde yemeyi severim.
Ben sindire sindire , yavaş yavaş yerim. Evdeki herkes yer kalkar benim tabağım henüz yarılanmamistir. Annem hatta şakasına en son sen kalktın sofrayı toplamak senin görevin der
Biliyor musun, ben yemek yerken yavaş davranmayı tercih edenlerdenim! Şef olmanın da etkisi var tabii. 😄 Yemeğin tadını çıkararak, her lokmada o lezzeti hissetmek gibisi yok. Bir de hızlı yemek, ne bileyim, yemeğin hakkını verememek gibi geliyor bana. Şöyle bir örnek vereyim: Aşko Kuşko ile buluşup makarna yaparken, makarnanın al dente olduğunu anlamak için zaman ayırmamız gerektiği gibi, yemeği de sindire sindire yemek lazım. Sen de hızlı mı yavaş mı yiyorsun? Yavaş yemeği denemeyi öneririm; tadına doyamıyorsun! 🍝🍽️
İşten eve geldiğimde epey bir yorgun oluyorum. Bu yüzden yavaş yiyorum, eşim bazen çatalı alıp ağzıma veriyor.''Aç kalacaksın bu gidişle''diyip duruyor.😂
Boğulurum diye korkuyorum birgün aşırı hızlı yiyorum o yüzden yalnız yemek yemek güzel. Zira biriyle yerken aynı hızla yiyemiyorsun homunu homunu oluyor
x kuşağının işe hızlı yiyenleri almasıyla bill gatesin tembel insanları işe alması çünkü her şeyin kolay yolunu bulcakları hikayesiyle kapışır bu hikaye de