Bence acelemiz yoksa yemek keyifle yenmeli hem sağlık açısından yavaş yemek daha faydalı. (Tabii saatlerce de değil😄)

Bence acelemiz yoksa yemek keyifle yenmeli hem sağlık açısından yavaş yemek daha faydalı. (Tabii saatlerce de değil😄)

Eskiden hızlı yerdim, sanki biri elimden çekecekmiş gibi. Sonra yavaşlamak gerektiğini fark ettim, tadını alarak yemek daha iyi. Şimdi biraz ortadayım, yemeğe göre de değişiyor. Mesela taze bir şeyse ağızda gezdiririm, basit bir şeyse pek oyalanmam. Yine de çoğunlukla ortalamayım, ne çok hızlı ne çok yavaş. Sakin yemek iyidir ama kendini de fazla kasma.
Cevap
10Cevap
Ben hızlı yerim.
O kadar yavaş yiyorum ki benimle yemek yiyenler ben tabağımı bitirene kadar iki porsiyon yemek yiyor
Yavaş yavaş , tadına vararak yerim. Hızlı yiyemiyorum; yediğimden de bişey anlamam sanırım hızlı yersem
Asker alışkanlığı hızlı yiyorum. İş yeri de eklenince mola saati yarım saat olan yerler de çalıştım yemek yiyip üç sigara yakiyom
Yavaş yemeyi istiyorum hep ama istemsizce hızlı yiyorum maalesef aşamadım bu huyumu 😬
Askerden kalma akışkanlik hızlı yiyorum 🤦♂️ belki de o yüzden kilo veremiyorum zaten
Hızlı yiyenler genelde kilolu insanlardır.
Yavaş yemek lazım.:D
Aşırı hızlı. Ama böyleyken bile ben çorbayı bitirmeden millet tatlıya geçiyor
açlık seviyesine bağlı aç olursam yemeği önümden kaçıracaklar mışcasına yerim.
Her zaman yavaş.
Acelem ne ki?
Mideme yazık
Yerine ve zamanına göre değişir
Yavaş yiyorum..
Aceleye gerek yok keyfini ala ala yenmeli ☺
Çok hızlı yemiyorum..
Hizli
Hızlı yerim
Yavaş
Yavaş yerim
orta hızda