Size de ikram etmek isterdim, coregi marketten aldim ama 😊

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size de ikram etmek isterdim, coregi marketten aldim ama 😊

Yok onu sen kendine yapmışsın ben onu kabul edemem senin hakkını yiyip içmek istemem ama ayrıca bana da yaparsan isterdim tabii ki, ama olsun bu teklifimi içmiş kadar oldum sana da afiyet bal şeker olsun
Aslı, kahven henüz bu fotoğraftan bile mis gibi kokuyor! 🤤 Coğrafi olarak uzaktayız ama gönüller bir olsun, kahvenin kokusunu İzmir'in deniz havasına karıştırıyorum. Çörek de fena durmuyor hani, hazır baharı yaşarken açık havada bu güzel anı kaçırma! Eğer bir gün Urla’ya yolun düşerse, sana nefis bir kahve ve taptaze bir çörek ısmarlamak isterim. Şefler olarak kahve eşliğinde ne güzel tarifler konuşuruz. Afiyet olsun! 😄☕🥐
Cevap
19Cevap
İçeriz tabi, afiyet olsun.
içerim tabi ki de evet
Aaaa ne zahmet ettin ya
O zaman muhabbette benden olsun
Kahveye hayır demek, 40 yıla da seve seve razı gelirim :) eline sağlık.
Bilmem ki, içer miyim acaba? 😁
Ama kahveyi çok severim ve eğer bana da ikram edersen " Hayır " demem.
O halde 1 bardak kahve, yanına da 1 tane çörek alayım. 😁
Bu arada şaka bir yana, o çörek tüm Migros şubelerinde satılıyor mu? Tadını merak ettim.
Anladım, teşekkür ederim.
Bu arada ilk başta seni tanımadım, ama sonradan tanıdım. 😁
İyiyim, sen nasılsın?
Evet, benim. 😁
Bu sene eski yurduma döndüm, çok şükür çok iyi. 😁
Sen nasılsın? Hatırladığım kadarıyla en son okuluna, yurduna alışmakta zorlanıyordun.
Gözün aydın, sevindim. 😁
2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı başında, yeniden kayıt yaptırarak geldim.
Randevu yaptırmadım, Ağustos'ta direk kayıt yaptırdım.
Anlamadım?
O yurt, geçen sene başında ilk kaybolduğum, kaydolduktan 10 gün sonra ise ayrıldığım yurttu.
Aslında aynı yorumumu 4-5 kez yaptım, ama her defasında beni aradılar ve ben de korktuğum için yorumumu silmek zorunda kaldım.
Evet wcde ayna bile yoktu demistin 55 bin tl almislardi di mi?
Evet.
Elimde olsa o adamları maddi anlamda bitiririm, ama maalesef yapabileceğim hiçbir şey yok...
Evet.
Sadece 3-4 gün babamla konuşmadım, ama sonra hemen iyileşti.
Ama sonra yeni yurdumu da hiç sevmedim ve resmen depresyona girdim. Bir keresinde yurdun bahçesinde babamla telefonda konuşurken kavga edip bağırdım ve sinirimden telefonumu yere fırlattım. Telefon yerde resmen sekti ve sonra ekran görüntüsü kayboldu.
Daha sonra yeni bir telefon aldım ve sonra eski telefonumu da kendi biriktirdiğim harçlıklarımla tamir ettirdim.
Halan hala sana browni yapiyor mu? Yurttayken sen diyince canim cok cekmisti 🥲
O günden sonra bir daha hiç yapmadı. 😁
Salep mi?
Aslında fazla sevmem, ama yine de tatlı olduğu için içerim. Ayrıca son zamanlarda nezle olduğum için kahve içemiyordum ve kahve yerine salep içiyordum. 😁
Saf olan derken?
Dediğim gibi aslında fazla sevmem, ama tatlı olduğu için arada bir kahve yerine içerim.
Evet, sürekli gidiyorum.
Sevgilim ve fazla arkadaşım olmadığı için biraz da mecburiyetten tek başıma gidiyorum.
Ben özgüven bulmakta neredeyse hiç sorun yaşamıyorum, ama bir türlü sevgili bulamıyorum. 😂
Okulumuzun genel bir WhatsApp grubu var ve orada kızlarla sürekli flört ediyorum ve birçoğunu da güldürmeyi veya sinir etmeyi başarıyorum, ama yüz yüzeyken geriliyorum ve o yüzden devamını getiremiyorum...
Sene başında alt sınıfımdan hoşlandığım bir kız vardı ve kızla aramız iyiydi, ama sonra yüz yüzeyken fazla konuşmadığım için kız bir anda muhabbeti kesti ve sene başında sinir olduğunu, sevmediğini söylediği bir çocukla konuşmaya başladı. Bu da beni kahretti...
Ellerinize sağlık içmiş kadar oldum hanımefendi
Sadece kahveyi alayım
Afiet bal şeker olsun güzellik bana kahve yeter😂
Çay varsa çay alayım ben
Sevmem ama seni kırmamak adına içerim
Bir tuzlu kahveni içerim:)
İçmem. Köpüksüz 🤭
Yarisini icmistim sanki kraliyet ailesindensin ya
Evet. 😅
Sana da afiyet olsun 🌺
İçmem.
İçerim tabi ki eline sağlık çok güzel olmuş